P Letter Tattoo Designs: 20 hihetetlen design 2021 -ben!

P Letter Tattoo Designs

Ha egy gyönyörű műalkotást keres a testének, a tetoválás tökéletes megoldás. Akár teljes pompájukban jelennek meg, akár gondosan elrejtett egybetűs tetoválások, nagy jelentőséggel bírnak viselőjük számára. Bár sokan félnek az állandóságától, ezek a gyönyörű P betűs tetoválások bizonyítani fogják, hogy az apró csomagok erőteljes jelentést is hordozhatnak.

Itt található a legjobb P betűs tetoválások listája, amelyek vonzzák a benned lévő minimalistát!

20 P betűs tetoválásminták mindenki számára alkalmasak:

Bemutatjuk Önnek a legjobb és egyedülálló P-betűs tetoválási mintákat, amelyeket megvizsgálhat, mielőtt véglegesen gravírozná. Hozzáadhat néhány mintát, hogy fokozza a formatervezés szépségét, személyes választása szerint.

1. Lélegzetelállító P ábécé tetoválás kéznél:

Lélegzetvétel P ábécé tetoválás a kezében

Ez a gyönyörű kettős vonalú p betűs tetoválás 3D hatást bocsát ki a karodon a betű körüli árnyékokkal. Az ábécé tömései a fekete és a szürke kombinációját tartalmazzák, ami tovább emeli a betű szépségét. A tetoválás másik különlegessége az oroszlán félarcának elhelyezése nyíllal. A színekkel is kísérletezhet.

2. Nagybetűs tetoválás:

Nagybetűs Tetoválás

Ha belépni szeretne a tetoválás területére, akkor kezdje el az egyetlen betű bevésésével a legjobb ötletet. Ennek a tetoválásnak a legegyszerűbb és legegyszerűbb p betűje van, ami megkönnyíti és emlékezetessé teszi a tetoválás folyamatát viselője számára.

3. P betűs tetoválásminták koronával:

Letter P Tattoo Designs With Crown

Ez egy gyönyörűen gravírozott p betű, amely királyi megjelenést kölcsönöz egy egyszerű koronával az ábécé tetején. A kis betű a p betű egyik végén természetes megjelenést kölcsönöz a dizájnnak és nőies tapintást. Ez a tetoválás két betűből áll, az I és a párok számára is tökéletes választás.

4. P betű csillagos tetoválásmintái:

Starry Tattoo Designs Of Letter P.

A csillagok sokak számára a szerencsét, a védelmet és az útmutatást jelentik, és az ilyen típusú tetoválások mindenki számára lenyűgözőnek tűnnek, kortól függetlenül. A tervekben szereplő csillagok szürkés árnyalatúak, míg néhány más csillag vörös színű. A p ábécé élénkvörös színe kiemeli a csillagok közül.

5. Örök P tetoválás tervezés szárnyakkal:

Örök P tetoválás tervezés szárnyakkal

A szárnyak általánosan használt tárgyak az egybetűs tetoválásmintákban. A p betű egy része gyönyörű kialakítású, míg a félkör fekete tintával van tele, a szárnyak pedig mindkét oldalon fehér és fekete színűek, így valósághű megjelenést kölcsönöznek. A korona hozzáadása cseresznye a tetején.

6. Csemete Letter P Tattoo Designs:

Csemete Letter P Tattoo Designs

Egy kis csemete az élet születését jelenti, amely ápolást és gondozást igényel. Ez a gyönyörű p betűs tetoválás egyesíti az apró kis növény egyediségét és azt a hatalmas személyes kötődést, amelyet viselője a p betűhöz köt. Azonban minden tetoválás inspirációja a viselő felfogásának megfelelően változik.

7. P ábécé tetoválás képek a lábán:

P ábécé tetoválás képek a lábán

A boka tetoválások egyre népszerűbbek, és kiválasztott helyek a stílusérzék bemutatására. Bár ebben a mintában a p betű viszonylag egyszerű, a hajtogatott szárny kiegészítése szépen visszahozza az életet a dizájnba. Ez a kialakítás kivételesen a viselő szabadság iránti szeretetét tükrözi.

8. Kalligrafikus P ábécé tetoválás:

Kalligrafikus P ábécé tetoválás

A kalligráfia egy gyönyörű betűtípus, amely egyedi megjelenést kölcsönöz egyetlen ábécének. Ez a betűtípus kiválóan néz ki, ha közepes méretűre van gravírozva, és pompásan mutatja a p betűs tetoválás görbéit és vonalait. A p betű tetoválás merész és vékony vonalainak kombinációja kivételesnek tűnik.

9. P ábécé tetoválás a fül mögött:

P ábécé tetoválás tervezés a fül mögött

Sokan közülünk inkább tetoválásokat készítenek a közelükben, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy szükség esetén lefedjék őket. Ez a p betűs tetoválás egyetlen szögből nézve úgy néz ki, mint egyetlen vese, és az ábécé körüli kanyargós vonalak egyedi és emlékezetes megjelenést kölcsönöznek neki. Az elhelyezés sok különbséget jelent az ilyen tetoválások esetében.

10. P Tetoválásminták a csuklón:

P Tetoválásminták A Csuklón

Egyetlen P betűs tetoválás személyes jelentéssel bír sokak számára, és a csuklóra helyezés általános gyakorlat. A p betű egyszerű, kivéve néhány fürtöt az ábécé egyik sarkához. Ezzel a mintával nem kísérletezhet sokat, hacsak nem szeretne további elemeket hozzáadni, például szíveket stb.

11. P betűs tetoválás szívvel:

P betű tetoválás szívvel

A szívek gyakori látvány a tetoválások körében, legyen az bonyolult vagy egyszerű. Ennek a tetoválásnak kettős vonalú szíve van, és a szív egyik oldalán lévő függőleges vonal görbe és gyönyörű p betűt képez, amely elegánsan ötvözi mindkét elemet. Ennek a kialakításnak a dupla vonalai fekete -fehér töltelékkel vannak ellátva, de továbbra is kísérletezhet a színekkel.

12. Félkövér betűs kézi tetoválás pillangóval:

Félkövér P betű kézi tetoválás pillangóval

Ez egy újabb merész p betűs tetoválás, amelyet egy színes pillangó hozzáadásával tovább emeltek a szépségbe. Az ábécé tele van fekete tintával, és a pillangóhoz használt színek sokszínűsége ellentétben áll egymással, és szépítik a viselő megjelenését. A fiatal lányok általában az ilyen típusú tetoválásokat részesítik előnyben.

13. P Tetoválás betű piros szívvel:

P Tetoválás betű piros szívvel

Az egybetűs tetoválások a csuklóra vésve a legjobbak. A félkövér és kurzív p betű görbékkel fekete szívet alkot. A levél másik oldalán elhelyezett piros szív ellentétben áll a másik szívvel. Ennek a tetoválásnak a szívei személyre szabják az egész szerkezetet.

14. Egyszerű P kezdeti tetoválás:

Egyszerű P kezdeti tetoválás

Ez a nagybetűs P betű tetoválás tökéletes módja lehet a tetoválás birodalmába való belépésnek. A tetoválás egyszerűsége és betűtípusa nemcsak lenyűgözőnek tűnik, hanem egyszerűen újratelepíthető is. A levél mérete viszonylag kicsi, és lefedhető, ha nem érdekli a nagy és bonyolult tervek.

15. Emlékezetes P helyesírási tetoválás:

Emlékezetes P helyesírási tetoválás

Mindannyian szeretjük apáinkat, és szeretnénk esélyt adni arra, hogy kifejezzük irántuk érzett szeretetünket. Ez a tetoválás kétirányú megoldás lehet a p és a papa, azaz apa, elegáns megjelenítése. Az ebben a kialakításban használt betűtípus gyermekszerű befejezést kölcsönöz a mintának, és nemtől függetlenül bárki gravírozhatja.

16. Elbűvölő P név tetoválás:

Elbűvölő P név tetoválás

A fény városa, a szerelem városa, Párizs néhány neve, és ez a város meglehetősen népszerű az utazók körében. Ez a tetoválás a viselő szeretetét jelképezi e gyönyörű város iránt, és vonzódását az Eiffel -toronyhoz. Ennek a kialakításnak a különlegessége, hogy a P betűt nagybetűvel kiemelik.

17. Csábító P Letter Tattoo Design:

Csábító P Letter Tattoo Design

Ez a minta azoknak szól, akik szeretik az elegáns és bonyolult mintákat P betűs tetoválásukhoz. Bár az ábécé merész, a betű görbe vonalai elegánsak és gyönyörűek; ez a kombináció vizuális élvezetet teremt. Választása szerint kísérletezhet egy -egy színnel.

18. Szép P Tattoo Design:

Szép P tetoválás tervezés

Ez a p betűs tetoválás tökéletes választás azoknak, akik egyszerű, mégis stílusos mintákat szeretnének. Bár a betű viszonylag egyszerűnek tűnik, az ábécé végén lévő kis görbék hozzáadása mindent megváltoztat. A betű merészsége és eleganciája gyönyörűen kiemeli viselőjét.

19. Gyönyörű P karkötő tervezési tetoválás:

Gyönyörű P karkötő tervezési tetoválás

Ez a minta tökéletes megoldás lehet, ha részletes, de egyszerű terveket készít a p betűs tetoválásához. A csuklóra gravírozva ez a tetoválás hasonlít egy karkötőhöz, amelynek p betűje varázsa. Ennek a kialakításnak egy másik különlegessége a szív és a dobogó mintázat hozzáadása.

20. Bájos fekete és piros P szív tetoválás:

Bájos fekete és piros P szív tetoválás

A fekete és a vörös kiváló színkombináció, amely minden egyszerű minta szépségét ábrázolja. Ennek a p betűnek a közepén fekete színű, a sarkokon vörös színű, kontrasztos hatást keltve. Egy kis szív hozzáadása az ábécé végén személyes érzést kölcsönöz.

Áttekintés:

A tetoválás egy módja annak, hogy képviselje a szeretetét, amelyet önmaga vagy szerettei iránt érez, függetlenül méretétől. Az ebben a cikkben említett P betűs tetoválások listájával erőteljes ütést csomagolhat a legapróbb tetoválásokkal. Ne felejtsd el tudatni velünk, hogy melyik tetoválás ingatta meg a szívedet, hogy tartósan bekarcolódjon.