Tetoválás utógondozás – 9 legjobb útmutató az új tetoválás gondozásához

Most a napi tetoválások tervezése trenddé vált, de a festés után a legfontosabb dolog az, hogy vigyázzon és végezzen minden megelőzési és gyógyítási módszert, hogy a tetoválások olyan szépek legyenek, mint évek óta. Ezért nagyon fontos, hogy kövesse a művész által adott tetoválás utógondozási utasításokat, nehogy a festés után problémákkal szembesüljön.

Tetoválás utógondozás

9 legjobb tipp a tetoválás utógondozásához:

Itt bemutatunk néhány top 9 lépést vagy módszert, amelyek biztosan segítenek a tetoválás gondozásában a tervezési folyamat befejezése után.

1. Tartsa be a művész utasításait:

Mindenekelőtt meg kell hallgatnia és be kell tartania a művész utasításait, hogy a tetoválása maradjon és jól nézzen ki, ahogy szeretné. Lehet, hogy egy másik művésznek más módjai vannak, de mindig figyeljen az előadó módszereire.

2. Nem szabad elhagyni a kötést:

A tervezés folyamata után a művész átmosott és felhelyezett néhány antibakteriális kenőcsöt vagy krémet, és lefedte a kötést. Ne siessen, és próbálja meg levenni a borítót vagy a kötést, amint elhagyja a stúdiót vagy hazaér. Hagyja a kötést legalább 4-6 órán át a tetoválás után a művész utasítása szerint.

3. Biztonságosan távolítsa el a burkolatot:

A megadott idő letelte után ne rohanjon le a kötés eltávolításáról. Először lassan és egyenletesen mártsa a területet a meleg vízbe, hogy a kötés ne tapadjon a bőréhez, és simán kijönjön, amint megnedvesedett.

4. Folyamatosan mossa le a területet:

A művész ajánlása szerint használjon meleg vagy langyos vizet és enyhe folyékony szappant, mint a Carex, a DiaGold vagy a Tattoo Goo mélytisztító szappan. Próbálja óvatosan használni a kezét, és távolítsa el a vérfoltokat. Legyen óvatos, és ne használjon lufát vagy súrolót a foltok eltávolítására, és ne tegye a tetoválást közvetlenül a folyó víz alá, próbálja meg vízzel megkenni a területet.

5. Tisztítsa meg a területet puha ruhával:

Miután szépen megtisztította a területet, majd lassan, könnyű kézzel és könnyű, tiszta törülközővel tapassza meg a területet úgy, hogy a felesleges nedvességet egy törülköző átitatta. Még véletlenül se dörzsölje a területet, mert irritációt okozhat. Próbálja meg egy órán keresztül nyitva tartani a helyet, így a terület teljesen kiszárad.

6. Vigyen fel hidratálót a tetoválásra:

Amint úgy érzi, hogy a terület megszáradt, vigyen fel illatmentes hidratáló krémet, mint például a Bepanthen vagy a Bacitracin, és gondoskodjon róla, hogy vékony réteget vigyen fel, és lassan dörzsölje, amíg felszívódik a bőrbe.

7. Gondoskodjon a tetoválás napi tisztításáról:

A tetoválás teljes gyógyulásáig antibakteriális szappant és hidratálót is használjon. Győződjön meg róla, hogy naponta legalább háromszor tisztítja a tetoválás területét, és ha a ruhája ezen a területen dörzsöl, akkor fedje le vékony gézzel vagy orvosi szalaggal..

8. Kerülje a napsugárzásnak való kitettséget:

Ha nem szükséges, ne tegye ki a tetoválást napfénynek, és különösen, ha színes tetoválásról van szó, elhalványulhat. Ha napfényre ment, akkor vigyen fel fényvédő krémet vagy krémet, hogy megvédje az UV sugaraktól. A krémet, mint a Clarins naptejet vagy a Riemann krémet, fel lehet kenni a napozás előtt.

9. Ne viszketjen és legyen beteg:

Ahogy a tetoválás megszárad, némi viszketést okozhat, ne merje közvetlenül viszketni, mivel a tinta eltávolítható az adott területen, vagy foltok keletkezhetnek, helyette naponta hidratálja a területet, hogy nedves maradjon. Elég türelmesnek kell lennie, mivel a gyógyulási folyamat a tervezési méretétől függően némi időt vesz igénybe. Csak kövesse a művész által lefektetett utasításokat, hogy a tetoválás a kívánt módon álljon ki. Végül látogasson el a stúdióba, ha bármilyen javítás szükséges.

A tetoválásokat mindig is az egyik divatos stílusnak tekintették, hogy üzenetét és ötleteit beszéd nélkül közölje. De nagyon fontos és kötelező betartani a művész által adott utókezelési utasításokat, hogy a tetoválás megfelelően gyógyuljon és félelmetesnek tűnjön, ahogy szeretné.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80