V Letter Tattoo Designs: 20 felkapott lehetőség 2021 -ben

V betűs tetoválásminták

Kreatív módot keres arra, hogy kifejezze szeretetét az V betű iránt? A V betűs tetoválás egyetlen betű, amely hatékonyan képes kommunikálni érzéseit. Az egybetűs tetoválás látszólag a kevésbé fájdalmas és költséghatékony módja annak, hogy belépjen a body art birodalmába, és láthatósága miatt általában a csuklóját vagy az alkarját választják a tetoválás gravírozására..

Kreativitásától függően hozzáadhat más ábécét, vagy összekeverheti néhány logóval, és káprázatos formatervezési készletet hozhat létre. Ez a cikk egyedülálló betekintést nyújt abba, hogy milyen szépen lehet megfogalmazni V betűs tetoválások segítségével.

A legjobb 20 V betűs tetoválásminták képekkel:

Ezek az egyszerű V betűs tetoválások további dekorációk nélkül is gyönyörűek lehetnek. Hozzáadhat más design elemeket, például virágokat, koronát, pillangót vagy néhány görbe vonalat, így gyönyörű és új tetoválást hozhat létre. Vannak olyan nem-semleges lehetőségek is, amelyek férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelnek.

1. Szép V betűs tetoválás pillangóval:

Szép V betűs tetoválás pillangóval

Mindenféle inspirációt használunk a természetből, amikor vésett tetoválást készítünk, és a pillangó vezeti a listát. Az V betű stílusos betűtípusát egy kis pillangó, fekete töltelék borítja. Bár a design fantasztikusan néz ki fekete színben, a tetoválást különböző színválasztékokkal hozhatja létre, hogy kiemelkedjen. A nők általában ezt a tetoválást részesítik előnyben.

2. Egyszerű V Design Tattoo:

Egyszerű V Design Tattoo

Ez a merész kivitel a V betűs tetováláshoz fehér és fekete színátmeneti hatással rendelkezik. A pont hozzáadása azt jelentheti, hogy a tetoválás véges jellegét érzékeli viselője. Ez a tetoválás elképesztően jól néz ki férfiaknál és nőknél is, és növelheti ennek a dizájnnak a szépségét, ha a csuklójára, alkarjára vagy nyakára gravírozza.

3. Feltűnő V betűstílusú tetoválás a csuklón:

Feltűnő V betűtervezésű tetoválás a csuklón

Ez egy kurzív V betűs tetoválás, amely meglehetősen hasonló lehet a többiekhez, de az elhelyezés mindent megváltoztat. Ezt a tetoválást oldalra helyezik. Az egyik szögből az ábécé stílusos S betűnek tűnik. A levél végén egy kis kis szív hozzáadásával az egész tetoválás szép, a nők általában előnyben részesítik.

4. Lenyűgöző V Tattoo Design:

Lenyűgöző V Tattoo Design

Ha rajong a monokróm tónusú dizájnért, ez a tetoválás tökéletes választás lehet. A szürke töltetű merész körvonal teszi ezt a tetoválást egyedivé és divatos választássá, különösen a férfiak számára, de mások számára nincs korlátozás. A tervezés úgy készült, hogy 3 d hatást kelt, így kiváló választás bárki számára.

5. Tetoválási stílus V betűre repülő madarakkal:

Tetoválás Stílus V Betűre Repülő Madarakkal

Ki nem szereti a repülő madarat? Ez a tetoválás kis repülő madarakat tartalmaz V betű alakjában, ami jelzi viselőjének szabadság iránti szeretetét. Vagy gravírozza monokróm tónusba, vagy használjon különböző színválasztékokat az Ön választása szerint, személyre szabva. Ezek a tetoválások elegánsnak tűnnek mindkét nem számára.

6. Csábító V ábécé tetoválás koronával:

Csábító V ábécé tetoválás koronával

Ez egy tökéletes kombináció két -három stílusból tetoválás formájában. A V betű tetején található korona királyi megjelenést kölcsönöz a dizájnnak, a három pont és morzakötő pedig modern vonást kölcsönöz a viselőjének. Ez a tetoválás csodálatosnak tűnik csuklóra vésve, és férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.

7. Szenvedélyes tetoválás az V. betűhöz:

Szenvedélyes tetoválás V betűhöz

Ha agresszív és szuggesztív terveket szeret a tetováláshoz, ez ideális megoldás lehet. Bár a dizájn meglehetősen egyedi, a szín és a csöpögő vér veszélyt idézhet elő, vagy akár egy bandát is, ami bámészkodók szemszögéből nem tűnik vonzónak. De kreatív változtatásokat hajthat végre személyes választása szerint, hogy ez a tetoválás emberbarát legyen.

8. Elegáns V betűs tetoválás:

Elegáns V betűs tetoválás

Ez egy újabb V betűs tetoválás, amely hajlamos a fiatalabb lányok felé, akik szeretik az elegáns mintákat. A betű eleje és vége görbe vonalakkal rendelkezik, míg egyik oldala szív alakú kulccsal végződik. A kulcs elhelyezése jelezheti, hogy szíve kulcsa az e levél által képviselt személlyel fekszik.

9. Bájos V tetoválás minták:

Bájos V Tattoo Designs

Ez a V betűs tetoválás tökéletes módja annak, hogy modern módon képviselje a zene iránti szeretetét. A kettős vonalú V betű fejhallgatóval van rögzítve, ami stílusos és csípős megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ezt a formatervezést különböző színválasztékokkal hozhatja létre, és általában a fiatal demográfiai csoportok részesítik előnyben, nemtől függetlenül.

10. Elragadó V Utolsó Tetoválás:

Elragadó V Utolsó Tetoválás

Ezzel a tetoválással kifejezheti szeretetét a növényi élet és minden természetes iránt. A zöld szín tökéletesen szimbolizálja a természetet, amelyet elegánsan egy levél borít a design egyik oldalán. Bár a design egyszerű, az okot gyönyörűen ábrázolja ez a tetoválás, és férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

11. Curvy V Letter Tattoo Design on the Hand:

Gömbölyű V betű tetoválás tervezés a kéz

Ha a stílus az, amit keres egy tetoválás, ez a design lehet a legjobb választás. Bár az V betű meglehetősen egyszerű, az egyik oldal kanyargós kiegészítései, amelyek szívvel végződnek, nagy különbséget jelentenek a világban, stílusvisszaadást adva viselőjüknek. Hozzáadhat színeket a design újrateremtéséhez, és a nők általában ezt részesítik előnyben.

12. Kurzív V és B betűs páros tetoválás:

Kurzív V és B betűs páros tetoválás

Ha szeretne pár tetoválást készíteni a partnere kezdőbetűjével, akkor ez a tetoválás tökéletes választás lehet. A B és V betűk gyönyörűen keverednek egymással, szimbolizálva a partner intimitását. Egy szögből nézve e két ábécé kombinációja úgy néz ki, mint egy szív kialakulása.

13. Királyi V betűs tetoválás:

Királyi V betűs tetoválás

Ez a V betűs tetoválás kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnek stílusos és kidolgozott mintákat vésni a testükre. Bár a kurzív betűtípus viszonylag szabványos, a korona bonyolult tervei a tetoválás feltűnő jellemzői. Ezt a tetoválást bárki megkarcolhatja, nemtől függetlenül.

14. Aranyos V betűs tetoválás a bokán:

Aranyos V betűs tetoválás a bokán

Ha rajong az egyszerű betűtípusokért, kis méretben, akkor ez a tetoválás ideális választás lehet. Bár ez a kialakítás rendkívül egyszerűnek tűnik, egyedi eleganciát kölcsönöz viselőjének, és gravírozható a bokájára, a csuklójára és a fül hátuljára. Mindkét nem számára alkalmas, és leginkább az első alkalommal választják, akik nem akarnak túl hangos mintákat.

15. Titkos V betűs tetoválás a fül mögött:

Titkos V betűs tetoválás a fül mögött

Ez egy nagyon egyszerű V betűs tetoválás, amely kifinomultnak és elegánsnak tűnik a viselőjén. Bár nincsenek görbék vagy további elemek a tetováláshoz, az ilyen típusú tetoválások férfiaknak és nőknek egyaránt kiválóan néznek ki. Ez a kialakítás gyönyörűen néz ki, ha a fül hátsó részébe, csuklójába vésik.

16. Mágneses V-Word tetoválás a háton:

Mágneses V szó tetoválás a hátán

Ez a V betűs tetoválás tökéletes választás azoknak, akik szeretik az egyszerű és bonyolult, modern tapintású mintákat. Bár ez a tetoválás viszonylag egyszerű, a betű belsejében lévő, karcsú, fekete körvonalakkal kitöltött karcsú vonalak egyedi megjelenést kölcsönöznek a tetoválásnak, így tökéletes választás mindkét nem számára..

17. Virágos V betűs tetoválásterv:

Virágos V betűs tetoválás tervezés

Ez a tetoválás az egyik legjobb módja annak, hogy egyedi és természetbarát módon képviselje szerelmét az V betű iránt. A v betű hasonlít egy vázához, amely gyönyörű virágot hoz ki, míg az ábécé egyik végén egy levél található, amely elegánsan kiegészíti a dizájnt. Ez a kialakítás férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, és közepes méretűnek tűnik a legjobban.

18. Titokzatos V betűs tetoválás a mellkason:

Titokzatos V betűs tetoválás a mellkason

Ez egy egyedülálló V betűs tetoválás egyedi elemekkel, amelyek szépen kombinálódnak, és formálják a betűt. Az egyik oldalon feketés árnyalatú kard van, vérrel elkenve, míg a másik oldalon bonyolult geometriai tetoválásminták vannak, amelyek a következő szintre emelik a formatervezést. A kék piercing szem jelenléte titokzatos befejezést eredményez a tetoválásnak.

19. V betűs tetoválás morzekódban:

V Betű Tetoválás Morse -kódban

Ha egyedülálló módot keres a V betű iránti szeretetének kifejezésére, akkor ez a tetoválás tökéletes választás. A három pont és egy kötőjel ebben a kivitelben tökéletes a V betűs tetoválás újbóli létrehozásához a morze kódban. Ez a tetoválás nemi szempontból semleges, és bárki számára ideálisnak tűnik.

20. Pompás V betűs tetoválás az ujján:

Pompás V betűs tetoválás az ujján

Ez az elegáns V betűs tetoválás az ujján tökéletes választás azoknak, akik szeretik a kicsi és gondtalan mintákat. Ez a kurzív betű az ujján férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, és gyönyörűen néz ki. Ezt a tetoválást a fül közelében, egy csuklóban is gravírozhatja, amely segít elegánsan képviselni a levél iránti szeretetét.

Végső gondolatok:

Az ebben a cikkben említett V betűs tetoválásminták feltűnő és őszinte megjelenést kölcsönöznek, anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának el. Ezek a tetoválások egyszerűek, de vonzóak lehetnek, de tetszés szerint új színek hozzáadásával újratelepítheti őket. Reméljük, hogy végső döntést hozhat abban, hogy a 20 V betűs tetoválások listájából kiválassza a megfelelőt. Ne felejtse el tudatni velünk, hogy ez a cikk hogyan segítette a választást.