9 legjobb tetováló művész Pune -ban

Pune egy nagy város, amely a nagy Maharashtra államban található. Ebben a városban számos nagyszerű látnivaló található, amelyeket az állam lakói és az odautazó turisták egyaránt élveznek. Ezen látnivalók mellett a punei tetoválószalonok az elmúlt néhány évben nemcsak a művészet modernizációja, hanem a város egész területén tapasztalt lassú növekedés miatt is népszerűvé váltak.

Lassan nőtt a város tetováló szalonjainak száma, és néhány ilyen tetoválószalon kiemelkedő szerepet kapott a többi között kiemelkedő művészeivel és fenomenális munkájával. Ezekben a tetováló szalonokban a legjobb művészek élnek Pune -ban, akik büszkék a munkájukra, és nagyon sikeres rajongóik vannak.

A legjobb tetováló művészek Pune -ban

A legnépszerűbb tetoválóművészek Pune -ban:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb tetoválóművészt Pune -ban, mind művészetüket, mind hatékonyságukat tekintve.

1. Bikák, tetováló stúdió Pune -ban:

Ez valószínűleg a legjobb tetováló stúdió Pune -ban a város legkülönlegesebb művészeivel. Ennek a tetoválószalonnak a művészei rendelkeznek a legjobb kezekkel a városban e kivételes művészet tekintetében. Ezenkívül nagyon hatékony állandó tetoválásokat készítenek itt kivételes áron, a legjobb felszereléssel és kivételesen biztonságosak.

2. Sabby’s Tattoo and Piercing Studio in Pune:

Sabby a legjobb művész, aki Pune -ban kapható hosszú távon, és ez azért van, mert nagyon kivételes tetoválásokat kínál megfizethető áron, és csúcsminőségű berendezéseket használ, amelyek nagyon biztonságosak a bőrén. Biztosan elhagyja ezt a tetováló szalonot mosollyal az arcán a mostani tetoválás miatt.

3. Kraayonz Tattoo Studio Pune -ban:

A Koregaon Parkban található kraayonz tetováló stúdió egy másik nagyszerű tetoválóművésznek ad otthont Pune -ban, amely arc- és csuklótetoválásokra szakosodott. Ismételten, az itt használt berendezések nagyon biztonságosak a bőrödön, és a tetoválások nagyon kedvező áron kaphatók a város számos más tetováló szalonjához képest. Ő a legjobb tetoválóművész Pune -ban.

4. Deekays Iron Hand Tattoo Shop Pune -ban:

A nagyon népszerű, Deekay néven ismert tulajdonos egy nagyon stabil tetoválóművész, aki több mint tisztességes értékelést kapott a legtöbb vásárlójától. Az állandó tetoválások széles skálájára specializálódott vaskéztetováló stúdióban van még néhány nagyszerű művész, akik együtt dolgoznak az Ön megelégedésére.

5. Kit’s tetoválószalon Pune -ban:

Egy másik nagyszerű tetováló szalon Pune -ban kivételes művészekkel, ez a szalon olyan innovatív dizájnokra specializálódott, amelyek egyedivé és nagyon népszerűvé teszik ügyfelei körében. Kit nagyon tehetséges művész, és kiváló és megfizethető tetoválásokat kínál.

6. Inkalab Tattoo Shop Pune -ban:

Az inkalab tetováló stúdió büszke arra, hogy meghallgatja az ügyfél igényeit, majd úgy cselekszik, hogy a tetoválás során szerzett tapasztalata emlékezetes és kedvező legyen. Az Inkalab csodálatos művészekből álló csapattal rendelkezik, akiknek biztos a keze és a legjobb felszerelést használják.

7. Ink Field Tattoo Studio Pune -ban:

A festékmező nemrégiben kiemelkedő szerepet kapott néhány nagyszerű terv közül, amelyeket sok új ügyféllel kezdett el csinálni. Ez annak köszönhető, hogy az új előadó csatlakozott. Ezek a művészek néhány mással együtt innovatív és megfizethető tetoválási mintákat kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik mosolyogva távoznak a szalonból és kiváló értékeléssel.

8. Poison Ivy Tattoo Studio Pune -ban:

Ez a tetováló stúdió kivételes tetoválási ötletei, koncepciói, tervei és legfőképpen művészei miatt szerepel a top 25 tetováló stúdióban Indiában, amelyek mindegyike nagyon innovatív, megfizethető tetoválásokat kínál az Ön igényei szerint.

9. Inksignia Tattoo Shop Pune -ban:

A kényelem az első dolog, amit érezni fog ebben a tetoválószalonban. Olyan kényelmet nyújtanak, hogy mindig olyan lesz, mintha semmit sem érezne a tetoválás elkészítésekor. A kivételes árak kiegészítik a remek tetoválószalon részét. Pune legjobb tetoválóművésze is.