A 10 legjobb tetoválószalon Indiában

Manapság sok ember fontolóra veszi a test állandó kialakításának megszerzését. Ehhez olyan szakértőkhöz kell fordulnia, akik végigvezetik az egész folyamaton, és ezt úgy kell megtenni, hogy kényelmesen sportolhasson.

Különféle tetováló szalonok találhatók Indiában, ahol állandó festéktervet készíthet a testén. Több száz ilyen üzlet található szinte minden város sarkán, legyen az kicsi vagy nagy, és ezeket olcsón is megteheti a bevásárlóközpontokban és más helyi üzletekben. Sokan személyesen is végzik ezeket, és nagyon alacsony költséggel és az Ön kényelméért is elvégezhetik ezeket.

A legjobb tetováló szalonok Indiában

Ezek az emberek nem saját üzletek, hanem saját kényelmük szerint szolgálják ki az ügyfeleket. Tőlük is lefoglalhatja a foglalkozásait. Az emberek azonban általában szeretnek foglalni ismert üzletekből, ahol professzionális szakértőt kérhet, és bármilyen probléma esetén visszatérhet a boltba, és megbeszélheti a problémát a művésszel. Ezek az emberek kényelmesebbnek találják. Ezt is kipróbálhatja. Egyes üzletekben olyan szakértőket és asszisztenseiket is találja, akik szintén jól végzik az általuk végzett munkát, mert professzionálisan végzik számos ügyfélnél.

Ön is kap valakit, aki személyre szabott terveket rajzolhat, és végigvezeti Önt az egész folyamaton, a terv megfelelő megrajzolásától kezdve a személy testéhez, a testhelyzet tisztítószerekkel történő előkészítésével. és más alkoholtartalmú termékek, valamint a pozíció hajának lekaparásával. Ezután felteszik a sablont, amelyet egy tintalapból készítettek, majd ellenőrizheti, hogy kényelmes -e a helyzet a sportoláshoz. Emlékeznie kell arra is, hogy a tetoválásnak bizonyos hátrányai vannak. Ha azt tervezi, hogy sötét színekben szeretne kapni valamit, például az ősi mintákat, akkor nehéz lehet eltávolítani, mivel nyomokat hagyhat a tinta mellett, még akkor is, ha lézerrel távolítja el. Tehát kényelmesnek kell lennie a használni kívánt színekkel és formatervezéssel.

A legjobb tetováló szalonok Indiában:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 népszerű tetováló szalonot Indiában, ahol elkészítheti tervezését.

1. 3D Tattoo Studio Delhi:

3D tetováló stúdió Delhi

Ez a stúdió szakosodott, és az új tervek elkészítésén kívül egyedi tervezéssel is elkészítheti az Ön számára. Ennek az üzletnek a címe: Defense Colony, Delhi, A-454, 110024, és a Gupt Ram tulajdona és üzemeltetője. Ő az egyik legjobb tetoválóművész Indiában.

2. Lokesh Verma Devil’z tetoválóközpont:

Lokesh Verma Devil’z tetoválóközpont

Ez Delhiben található, és a weboldalukról tájékozódhat a tervekről és az árakról. Ez egy nagyon híres hely, ahol elkészítheti művészetét. http://www.tattoosnewdelhi.com/.

3. Delhi KDz tetoválásai:

KDz tetoválások Delhiből

Ezek nagyon profi emberek, akiktől elkészítheti a tervezést. Egyedi terveket hoznak létre olyasmik rajzolásával, amelyekkel kényelmesen sportolhat. Útmutatást kaphat a színek kiválasztásához is. Üzletük a legnagyobb, és ezekből a művészektől könnyedén elkészíthet bármilyen típusú műalkotást. Ők is képzik az embereket, amint az a fenti képen látható, ha ezt hivatásként szeretné. További információt a weboldalukon találhat: http://www.kdztattoos.com/.

4. Delhi Angel Tattoo Design Stúdió:

Angel Tattoo Design Studio Of Delhi

Egyénileg készítenek bármilyen tetoválást, amelyet a testeden szeretnél sportolni. Ennek az üzletnek a címe: G-17/1, Rajouri Garden, 110027.

5. Art n Skin tetoválás Delhiben:

Art n Skin tetoválások Delhiben

Ők fenntartják a jó higiéniát, és számos asszisztensük is van, akik segítenek a design és a színek kiválasztásában. Nagyon jól ismertek, és címük Kelet-Delhi, Dayanand Vihar-val szemben, a Pankaj Plaza Center S-3 Shop a 2. emeleten. További információért keresse fel weboldalukat: http://www.artnskintattoos.com. Ő is az egyik legjobb tetoválóművész Indiában.

6. Örök kifejezés, Bangalore:

Örök kifejezés, Bangalore

Ha egy jól ismert üzletbe szeretne menni Bangalore -ban a tervezéséért, akkor ez az az üzlet, ahol elkészítheti a tervezést. Ez az egyik legnépszerűbb tetováló szalon Indiában.

7. Andy’s Tattoo Parlour Anjuna Goa:

Andy tetováló szalonja, Anjuna Goa

Azok a goai parti állatok, akik egy jól ismert művész terveit szeretnék elkészíteni, aki számos művészi és kreatív művészeti munkát végzett sok ügyfelével, ellátogathatnak ebbe a kis szalonba, ahol nagyon jó higiéniai feltételek vannak.

8. Brahma Tattoo Design Place Bangalore -ban:

Brahma Tattoo Design Place Bangalore -ban

Ez egy nagyon jól ismert stúdió, és ez volt az első, amelyet megnyitottak a városban. Itt kaphatja meg a legképzettebb művészeket, és egyedi terveket is kaphat. Részleteket megtalálhat a teljes webhelyen, és tudhat az árakról. http://www.bramhatattoostudio.in

9. White Star Studio Kolkata:

White Star Studio Kolkata

Ez a Salt Lake City-ben található, a 3. szektorban, és a szektor címe az ib-150. Ha egy jól ismert művésztől szeretne tervezést készíteni, és szeretne jó higiéniai feltételeket is, akkor ez egy olyan üzlet, ahol egyedi tervezéssel és kivitelezéssel készítheti el tervezését. Önnek is tetszeni fognak a megfelelő higiéniai feltételek, amelyeket fenntartanak. Az itt dolgozó művészek és segítők útmutatást is adnak a megfelelő dizájn vagy szín kiválasztásához. Ez is az egyik legjobb tetováló szalon Indiában.

10. Moksha Tattoo Studio Goa:

Moksha Tattoo Studio Goa

Mint mindannyian tudjuk, hogy Goa egy parti hely ebben az országban. Sok szalon található itt, ahol elkészítheti a tervezést. A Moksha egy nagyon jól ismert szalon többek között. Tehát ha azt szeretné, hogy a dizájnját egy neves üzletben végezze el, ez lehet a boltja. Ez itt: Calangute Beach Road, Near Baga Circle, Arpora, Calangute, GA 403516.