A legjobb 10 tetoválószalon Chennai -ban

A tetoválás népszerű művészeti forma. Különféle mintákat kaphat, például azték, ázsiai és egyéb virágmintákat. Különféle üzletek kínálják ezt a szolgáltatást Chennai -ban.

Tetoválószalonok Chennai -ban

A legjobb tetováló szalonok Chennai -ban:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb tetováló szalonot Chennai -ban, hogy megkapjuk a dizájnt tőle.

1. Yantra Tattoo Shop Chennai -ban:

Tetoválószalonok Chennai -ban

Ez az üzlet Sekhar tulajdona és üzemeltetője. Ez egy nagyon népszerű üzlet a megnyitástól kezdve. Különféle tetoválási mintákat kaphat ettől a művésztől. Ellenőrizheti képgalériájukat, és további információkat szerezhet a webhelyükről a http://www.yantratattoos.com/ címen. Ezek az emberek a burkoló tervekre is specializálódtak.

2. Talisman Tattoo Shop Chennai -ban:

Talizmán tetoválóüzlet Chennai -ban

Ez egy nagyon népszerű stúdió, amely különböző formaterveket kínál. Ellenőrizheti művészeti galériájukat, valamint különböző áraikat és áraikat, amelyeken szolgáltatásaikat nyújtják. Sok déli híresség ebből a boltból szerezte be terveit. Tehát ha testreszabott formatervezést szeretne, vagy kis betűtípust szeretne, akkor ellenőrizze boltját. További információt a http://www.talismantattoos.in/ weboldalon találhat. Ez Chennai egyik legjobb tetováló szalonja.

3. Párduc tetováló üzlet Chennai -ban:

Párduc tetováló üzlet Chennai -ban

Ez egy jól ismert hely Chennai -ban, és sok déli filmes színész és színésznő megkapta a terveit. Ha testreszabott mintát szeretne festeni, ellenőrizze a képgalériáját, és tájékozódjon az árban és az árban. Ebből a boltból törzsi vagy lány típusú vagy bármilyen más virágmintát vásárolhat. További információt a weboldalukon találhat: http://www.tatcodesign.com/electric-rose-tattoo/panther-tattoos-chennai/.

4. Irezumi Tattoo Studio Chennai -ban:

Irezumi tetováló stúdió Chennai -ban

Ez egy jól ismert stúdió, ahonnan tervezheti. Bármilyen típusú virágos, rovaros vagy más azték mintát kaphat innen. Díjaikat és díjaikat a http://www.tattoosindia.com/ weboldalon ismerhetik meg. Ez Chennai legjobb tetoválóüzlete.

5. Black Magic Body Art Tattoo Studio Chennai -ban:

Fekete varázslatos Body Art tetováló stúdió Chennai -ban

Ez az üzlet a takarási tervekre specializálódott. Ha azt szeretné, hogy egy divatos dizájn elfedje régi dizájnját, akkor nézze meg ezt a boltot. További információkat a facebook oldalukon találhat a https://www.facebook.com/blackmagicbodyartstudio címen..

6. Geo tetoválás:

Földrajzi Tetoválások

Ez egy nagyon jól ismert bolt, amely állandó terveket kínál. Megnézheti a boltban kínált elbűvölő minták sokféleségét, mint a maori, virágmintás és egyéb művészi minták. További információkat és az árakról a http://www.geotattoos.com/ weboldalon tájékozódhat. Ő Chennai legjobb tetoválóművésze.

7. Maha Tattoo Studio Chennai -ban:

Maha tetováló stúdió Chennai -ban

Sok déli híresség tervezte a Mylapore -i boltot. További információkat kaphat, és megtekintheti képgalériájukat a http://www.justdial.com/Chennai/Maha-Tattoo-Studio-%3Cnear%3E-Mylapore/044PXX44-XX44-120517145940-M7S8_BZDET címen. Ez Chennai egyik legnépszerűbb tetováló szalonja.

8. Living Ink Tattoo Studio Chennai -ban:

Élő tinta tetováló stúdió Chennai -ban

Ez egy jól ismert déli festékbolt. Áraikat és művészi dizájnjukat a http://www.getithotdeals.in/deal/living-ink-tattoo-studio-get-79-discount-offer-on weboldalon ellenőrizheti.

9. A tetoválóbolt Chennai -ban:

A tetoválóbolt Chennai -ban

Ez egy népszerű body art design hely, ahonnan törzsi vagy ázsiai formatervezést kaphat. Ha ebből az üzletből szeretne órákat tartani, akkor a stúdió szakembereitől is megtanulhatja ezt a művészetet. Madármintákat vagy más típusú mintákat is kaphat az Ön ízlésének megfelelően. Az árakról és a dizájngaléria képeiről a weboldalukon tájékozódhat a http://thetattooshop.co.in/ címen. Ez Chennai egyik legjobb tetoválóközpontja.

10. INK-A tetováló stúdió Chennai-ban:

INK-A tetováló stúdió Chennai-ban

Ez egy népszerű üzlet, ahol Chennai -ban szerezheti be terveit. További információkat szerezhet, és megtekintheti a tervek galériáját az arcképük oldalán. Ő is Chennai legjobb tetoválóművésze.

Segíts nekik, hogy megszerezzék ezeket a plusz centimétereket. Annak ellenére, hogy a csomag gyors és gyors növekedést biztosít, ezek az anyagok és stimulátorok vegyi anyagokat, gyógyszereket és szteroidokat tartalmaznak, amelyekkel a test nem kompatibilis. Ezek a stimulátorok zavarják a szervezet természetes hormonjait, ezáltal korlátozva azt. Ha abbahagyja ezek szedését, visszatérhet oda, ahonnan elindult. Mindig tartsa magát a természetes betegségekhez testváltozások esetén. Nem zavarnak meg téged https://www.facebook.com/INK.The.Tetoválás.Stúdió.