A top 10 tetováló szalon Mumbaiban

A tetoválás nagyon népszerű művészeti forma és trend, és Mumbaiban számos üzlet található, amelyek ezeket a szolgáltatásokat a zsebüknek megfelelően nyújtják.

Tetoválószalonok Mumbaiban

A legjobb tetováló szalonok Mumbaiban:

Az alábbiakban Mumbai 10 legjobb tetováló szalonja található.

1. Aliens Tattoo Studio Mumbaiban:

Aliens Tattoo Studio Mumbaiban

Ez egy nagyon jól karbantartott stúdió. Könnyen beszerezheti tőlük a szükséges mintákat. Ez is nagyon népszerű stúdió. Törzsi, lány típusú és számos más fajta mintát kaphat boltjukból. Ezek az emberek az egyedi mintákra is specializálódtak. Cím: Aram Nagar, Versova. További információt kaphatnak a felszámított árakról és az általuk készített tervekről a webhelyükről. Személyesen is elküldheti nekik e -mailt, hogy megtudja a kívánt formatervezési mintákat és az ilyen típusú minták költségeit. Weboldaluk a http://alienstattoos.com/ címen található..

2. Tinta N tű:

Tinták N tűk

Ez egy népszerű szalon Mumbaiban a tinta tervezéséhez. Változatos munkáikat az oldalukon ellenőrizheti. Személyesen is postázhat és tudhat tőlük a tervek árairól, valamint a kívánt minta típusáról. Egyénileg készítenek különféle törzsi és egyéb stílusos mintákat. Üzletük a Sundarvan komplexum közelében található. Az ügyfelek kapcsolatba léphetnek velük a facebook oldalukon keresztül, amely a https://www.facebook.com/inksandneedlestattoo?fref=photo címen található.

3. Body Canvas Stúdió Mumbaiban:

Testvászon stúdió Mumbaiban

Ez egy jól ismert szalon, ahol tetoválást készíthet. A díjaik is viszonylag magasabbak, és további információkat a webhelyükről kaphat a http://www.mumbaitattoos.com/ címen. Ez az üzlet számos Bollywood és más híresség terveit készítette, köztük Aamir Khan és Priyanka Chopra. Ő a legjobb tetoválóművész Mumbaiban.

4. Tetoválás:

Tetoválás

Ez egy nagyon népszerű stúdió, amely többféle mintát kínál. Ezek az emberek egyénileg is készíthetnek törzsi terveket az Ön számára. Ezek az emberek japán és ázsiai formatervezésre is specializálódtak. További információkat a http://www.tattooism.in/ weboldalon találhat. Ez Mumbai egyik legjobb tetováló szalonja.

5. Ben’s Tattoo Lounge:

Ben's Tattoo Lounge

Ha nem tetszik a régi dizájn kinézete, ezek a művészek az új trendeknek megfelelő mintát adhatnak. Ebben az üzletben más egyedi mintákat is beszerezhet. További információkat ezen a webhelyen kaphat: http://places.wonobo.com/mumbai/bens-tattoo-lounge/1266962.

6. Witch Art Tattoo Stúdió Mumbaiban:

Witch Art Tattoo Stúdió Mumbaiban

Ez a jól ismert stúdió a Navi Mumbaiban található. Különféle mintákat és egyedi mintákat kaphat tőlük. Weboldalukat a http://www.witcharttattoo.com/ címen tekintheti meg. Ez a legjobb tetováló stúdió Mumbaiban.

7. Az AL tetováló stúdiója Mumbaiban:

Az AL tetováló stúdiója Mumbaiban

Ez a stúdió Bandra városában található. Ezen a helyen sokféle formatervezést kaphat. Ha törzsi vagy más polinéz mintákat szeretne, akkor ezek a művészek egyedi mintákat adhatnak. Ebben az üzletben rajzolók is dolgoznak, akik felvázolhatják az egyéni japán mintákat. Személyesen e -mailben értesítheti őket az árakról. Azt is ellenőrizheti a terveket, és egyéb információkat szerezhet a webhelyükön a http://alstattoostudio.com/ címen..

8. Naughty Needles Tattoo Studio Mumbaiban:

Naughty Needles Tattoo Studio Mumbaiban

Ez egy népszerű design hely, amelyet megnézhet. Weboldalukon vannak információk, és megnézheti a tervek galériáját. A fő művészek Akshay Raja és Vijay Shah. Weboldaluk a http://naughtyneedlestattoos.weebly.com/ címen található. Ő Mumbai legjobb tetoválóművésze.

9. Tetoválás Kulturális Stúdió Mumbaiban:

Tetoválás Kulturális Stúdió Mumbaiban

Ez egy népszerű stúdió különféle japán és ősi mintákkal ügyfelei számára. További információkat a http://www.hakimsaalim.com/ weboldalon találhat. Ő is Mumbai legjobb tetoválóművésze.

10. Tattoo Star Collective:

Tattoo Star Collective

Ez egy jól ismert stúdió Mumbaiban kreatív művészekkel, akik különféle terveket készíthetnek az Ön kényelmi képességei szerint. Az áraikról és a dizájngaléria képeiről további információt a facebook oldalukon találhat a https://www.facebook.com/Tattoostarcollective/timeline oldalon. Ez Mumbai egyik legnépszerűbb tetováló szalonja.