Top 10 tetováló szalon Kolkata városában

A tetoválás minták manapság trendek. Ezek divatosak, és sokan szeretnek velük sportolni. Különféle törzsi, polinéz, azték és egyéb mintákat könnyen elkészíthet az ezekre szakosodott üzletekben.

Tetoválószalonok Kolkatában

A legjobb tetováló szalonok Kolkata városában:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb tetováló szalonot Kolkata városában, ahol elkészítheti tervezését.

1. Habib tetováló szalonja Kolkatában:

Habib tetováló szalonja Kolkata városában

Ez egy jól ismert és népszerű üzlet, amely higiéniai és művészi szolgáltatásokat nyújt. További információt a weboldalukon találhat: http://kolkata.linkbyme.in/habibs-hair-beauty-salon-if420185/.

2. Oasis Tattoo Studio Kolkatában:

Oasis tetováló stúdió Kolkatában

Ez egy népszerű design üzlet, amely személyre szabott mintákat is adhat. További információt a weboldalukon találhat: http://www.zootout.com/kolkata/salon/oasis-tattoo-studio-tolly gunge-453. Ellenőrizheti képgalériájukat, vagy tájékoztatást és egyéb árakat küldhet e -mailben.

3. Tuhi tetoválószalonja Kolkatában:

Tuhi tetoválószalon Kolkata városában

Ez egy másik népszerű stúdió, amely vezető szerepet tölt be Kolkata üzletei között. Különféle törzsi, polinéz és egyéb virágos vagy 3D -s mintákat kaphat tőlük. A tervezési galériájukról és az árakról további információt a facebook oldalukon találhat a https://www.facebook.com/tuhistattoo címen. Ez az egyik legjobb tetováló szalon Kolkata -ban.

4. Gyík bőr tetoválás:

Gyík bőr tetoválás

Ez a South City Mall bevásárlóközponttal szemben található, a Prince Anwar Shah úton, a Lake Gardensben. Ez egy jól ismert stúdió, és ára is meglehetősen magas. Ha azt szeretné, hogy a tervezés megfelelő színezéssel készüljön, vagy divatos dizájnnal szeretné lefedni régi mintáját, akkor a bolt művészeitől szerezheti be ezeket. Az árakról és a dizájngalériáról további információt a http://lizardsskintattoos.com/ weboldalon talál. Itt a fő művész Niloy Das.

5. Carapace Ink Studio Kolkatában:

Carapace Ink Stúdió Kolkatában

Ez egy jól ismert szalon. Innen készítheti el terveit alacsonyabb áron. Vannak népszerű művészek, akik ízlésüknek és zsebüknek megfelelően rajzolhatnak Önnek egy dizájnt. Ez a Chittaranjan Avenue úton található. A tervezési galériáról és az árakról bővebb információt a facebook oldalukon találhat a https://www.facebook.com/carapacetattoos címen.

6. Tinta tetoválás:

Tinta Tetoválások

Ez egy nagyon népszerű üzlet. Ez is jól ismert hely, ahonnan sok híresség elkészíti terveit. Ezek a művészek azték mintákat készíthetnek, és áraik zsebbarátak. Ez itt található: Burrabazar. Ebből a boltból különféle mintákat kaphat. Ez egy nagyon népszerű üzlet, és kreatív művészeik vannak. További információt itt talál: http://www.justdial.com/Kolkata/Inkup-Tattoos-%3Cnear%3E-Near-Rammandir-Burrabaz/033PXX33-XX33-130201215552-M7T4_S29sa2F0YSBUYXR0b28XJXJW.

7. Ink Link Studio Kolkatában:

Ink Link Studio Kolkatában

Ez a Biren Roy útnál található Oxytown -ban Kolkatában. Ebből a kis boltból különféle formaterveket kaphat. További információkat és az árakkal kapcsolatos információkat is megtalálhat ezen a webhelyen: http://in.88db.com/india/Kolkata+Kolkata-G-P-O-/Beauty/Tattoo-Body-Piercing/ad-1155636/.

8. Minisztérium Ink:

A 2010 -es megnyitás óta ez egy vezető stúdió. Más városokból érkezők jönnek ebbe a boltba, hogy egyedi terveket készítsenek. Ez is fenntartja a megfelelő higiéniát, és ízlésének és zsebének megfelelő szolgáltatást nyújt. A tervekről és az árakról bővebb információt a facebook oldalukon találhat a https://www.facebook.com/pages/Ministry-Of-Inkin/162325627118027 címen.

9. 3 Cube Tattoo Studio Kolkatában:

3 Cube Tattoo Studio Kolkatában

Ez egy népszerű és vezető tetováló stúdió. Különféle mintákat kaphat ezektől a művészektől. Sok testreszabott törzsi vagy egyiptomi vagy betűtípust is kaphat. Képgalériájukat és egyéb információkat a http://www.3cubetattoo.com/ weboldalon ellenőrizheti. Ez az egyik legnépszerűbb tetováló szalon Kolkata területén.

10. Shree tetováló szalon Kolkata -ban:

Ez Ariadahában van. Ebben a boltban sokféle mintát vásárolhat alacsony áron. További információkat és áraikat ezen a webhelyen találhat: http://www.indiamart.com/shree-tattoo-parlour/.