Ikkunarullakaihtimet XXL- Täältä löydät parhaat ratkaisut sinulle

Suuren alueen lasit tarvitsevat vastaavat ikkunaluukut  

Oletko koskaan miettinyt kuinka suuria ikkunoita on varjostettu? On olemassa useita tapoja tummentaa ylisuuria ikkunoita, mutta haluamme vain saada parhaat ideat ja ratkaisut asiaamme varten. Tästä syystä etsimme tänään hyväksyttäviä vastauksia yllä olevaan kysymykseen ja teemme tuloksista tämänpäiväisen artikkelimme aiheen.

Nykyaikaiset tekniikat ja innovatiivinen insinööritaito mahdollistavat paljon ikkunaluukut. Uusien rakennusten suuntaukset viittaavat laajamittaisiin lasituksiin, joten XXL-rullaverhojen tarve kasvaa. Ja niin, että julkisivun koko estetiikka säilyy, alkuperäisiä ja toimivia ratkaisuja kehitetään.

ikkunaluukut 2

Tutkimuksessamme on saksalainen valmistaja Multifilm.de selvisi, kuka näyttää olevan valaisin auringon ja häikäisysuojan alalla. Multifilm -ikkunarullat saavat kansainvälistä tunnustusta, mikä käy ilmi tyytyväisten asiakkaiden lukuisista positiivisista arvioista.

On täysin mahdollista tummentaa koko ikkunan etuosa ikkunarullalla, ja tämä saavutetaan käyttämällä erityistä ikkunakalvoa, joka on hitsattu yhteen ja lisäksi laskostettu.

Mainitun tekniikan avulla voidaan tummentaa alueita, joiden mitat ovat korkeintaan 8 metriä ja 3 metriä pitkiä. Niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin, edellä mainittu menetelmä vaatii laadukkaita materiaaleja ja suurta tarkkuutta asennuksessa. Tämä on ainoa tapa saavuttaa harmoninen näkymä sekä sisällä että ulkona.

ikkunaluukut 3

Multifilm GmbH: lta saat yksityiskohtaisia ​​neuvoja kaikista ikkunan varjostusta koskevista aiheista ja saat yksilöllisen tuotteen mittojen mukaan. Kaikki XXL -rullaverhojen profiiliosat, esim. B -sivukiskot tai -paneelit on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista. Jotta sisätilojen estetiikka ei keskeytyisi, profiiliosien integrointi alakattoon olisi mahdollista.

ikkunaluukut 5

XXL -rullakaihtimien ketjukäytöt on suunniteltu suurta mekaanista rasitusta varten, ja on myös mahdollista käyttää suuria rullaverhoja sähköisesti. Suunnitellun rakennuksen ja huonesuunnittelun ansiosta suuria ikkunakaihtimia voidaan kätevästi kauko-ohjata rakennuksen automaatiojärjestelmässä.

Voisimme jatkaa ylistämistä loputtomasti, mutta olisi parempi, jos ottaisit yhteyttä henkilökohtaiseen neuvonantajaasi tänään ja saisit tietää omakohtaisesti kaiken erityisestä asiasta. Toivotamme teille menestystä ikkunan etuosan uusimisessa!

ikkunaluukut 7

ikkunaluukut 3

ikkunaluukut 1

ikkunaluukut 6