Taitettava työpöytä pienessä kotitoimistossa – 33 valokuvaesimerkkiä

Tällaisen kauniin taitettavan työpöydän pitäisi olla

Miksi tarvitset edes taitettavaa työpöytää? On monia tilanteita, joissa tämä voi tulla käyttöön. Mutta tyypillinen muunnelma on seuraava: Tarvitset kokoontaitettavan työpöydän, varsinkin jos työskentelet kotoa ja sinulla on vähän tilaa.

Taitettava työpöytä pieneen kotitoimistoon 

Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston kaapin asentamiseen

Yhdistetyt tilat

Taitettavat pöydät ovat erityisen tärkeitä myös silloin, kun niitä on käytettävä huoneessa, jonka on täytettävä useita eri toimintoja. Se voi olla esimerkiksi yhden huoneen huoneisto tai huone, joka palvelee monia eri tarkoituksia – kuten olohuone ja kotitoimisto.

Tilaa säästävä puinen työpöytä 

kokoontaitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimisto perustaa toimistokalusteet kannettavan tietokoneen pöytä

Taitettavan työpöydän kaksinkertainen toiminto

Taitettavan työpöydän on usein täytettävä kaksinkertainen tehtävä. Olohuoneessa sinun pitäisi pystyä taittamaan se ulos, jotta voit juoda kahvia sen päällä.

Tai ehkä sinulla on keittiö, joka toimii myös ruokasalina? Taitettava työpöytä voidaan helposti integroida tähän. Siellä voit taittaa pöydän ääressä kotitöitä ja samalla hoitaa työtehtäväsi.

Taitettava työpöytä olisi tässä tapauksessa ihanteellinen, varsinkin jos sitä voidaan käyttää ruokapöytänä jälkikäteen.

Taitettava kannettavan tietokoneen pöytä kaapissa 

Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston puukaapin asentamiseen

Ihanteellinen kokoontaitettava työpöytä sinulle ja perheellesi

Joten käy ilmi, että taitettava työpöytä on jotain yksilöllistä. Sinun on muotoiltava omat kriteerisi ja löydettävä sinulle sopivin. Markkinoilla on nyt niin paljon lajikkeita, että on suhteellisen helppoa löytää jotain, joka sopii sinulle.

Seuraavilla riveillä annamme sinulle vinkkejä ja ideoita siitä, miltä taitettavan työpöydän pitäisi näyttää.

Kaappi muutetaan taitettavaksi pöydäksi

Toimistokalusteet taitettava työpöytä perustaa pienen kotitoimiston

Taitettava työpöytä, joka voidaan muuntaa ruokapöydäksi

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu hyvin pienille huoneistoille ja huoneille, joissa ei yksinkertaisesti ole tilaa sekä ruokapöydälle että työpöydälle. Yleensä vain yksi henkilö voi työskennellä sen parissa. Kun se on käännetty alas, useimmat mallit avaavat tilaa neljälle henkilölle.

Tämän tyyppinen taitettava työpöytä on yksinkertaisesti sijoitettu lattialle.

Työpöytä päivällä ja ruokapöytä illalla  

Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston perustamiseen

Taitettavat pöydät, jotka voidaan kiinnittää seinään

Toinen vaihtoehto taitettaville pöydille ovat ne, jotka voidaan kiinnittää seinään. Ne voidaan siten helposti asettaa käyttöön. Sitten ne voidaan sulkea nopeasti ja ne katoavat näkyvistä eivätkä vie tilaa.

Tällaisia ​​taitettavia työpöytiä käytetään usein työaseman perustamiseen kapeisiin tiloihin ja epätavallisiin paikkoihin. Sen avulla voit perustaa pienen kotitoimiston esimerkiksi käytävälle, kaltevien kattojen alle tai kaiteiden alle..

Kaappi ja kannettava pöytä yhdessä

Toimistokalusteet taitettava kirjoituspöytä puu pieni kotitoimisto

Yleiset tärkeät taittopöydän valintaperusteet

Kuten näette itse, taitettavien pöytien vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia. Yksilöllisten tarpeiden lisäksi on kuitenkin otettava huomioon joitakin yleisiä kriteerejä.

Ensimmäinen suuri taittopöytien ongelma on kaapeleiden järjestäminen. Taitettavat pöydät on suunniteltu siten, että ne voidaan helposti piilottaa näkyviltä. Lisäksi niissä on tarpeeksi tilaa niin kutsutuille pienille telineille. Tämä on edelleen hyvin järjestetty, helposti saatavilla eikä pilaa huoneen järjestystä.

Taitettava työpöytä on moderni ratkaisu, joka tekee elämästäsi mukavamman ja toimivamman ja samalla ideaalisesti saumaton muotoilu.

Taitettava työpöytä on yksi älykkäimmistä toimistokalusteista

pieni kotitoimisto perustaa toimistokalustepöytä

Modernit puiset kotitoimistokalusteet

kokoontaitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimisto perustaa toimistokalusteet

Tarvitset hyvin vähän tilaa tälle pöytämallille

kokoontaitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimisto ideoiden asettamiseen

Kaappi osoittautuu erittäin käytännölliseksi huonekaluksi

taitettava työpöytä perustaa pienen kotitoimiston kaapin kokoontaitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimisto perustaa seinäkaappi puu kokoontaitettava työpöytä rakenna pieni kotitoimiston seinäkaappi puusta kokoontaitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimiston seinäkaappi puu Taitettava työpöytä kotitoimisto perustaa kaapin Taitettava kirjoituspöytä kotitoimisto perustaa seinäkaappi puu Taitettava kirjoituspöytä pienet kotitoimiston toimistokalusteet säästävät tilaa Aseta taitettava työpöytä pieneen kotitoimistoon Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston perustamiseen Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston perustamiseen Taitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimisto perustaa kaapin Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston tilaa säästävän kaapin sijoittamiseen

Taitettava työpöytä pienen kotitoimiston sijoittamiseen Seinäkaappi säästää tilaa Taitettava työpöytä pienet kotitoimistokalusteet Taitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimiston seinähylly Taitettava kirjoituspöytä pieni kotitoimiston kaappi Taitettava kirjoituspöytä pystytti pienen toimiston avoimet seinähyllyt Taitettava kirjoituspöytä-pieni toimistokalusteet-tilaa säästävät huonekalut Taitettava työpöytä perustaa pienen toimiston käytännöllisiä sisustusideoita Taitettava työpöytä pienen toimistokaapin sijoittamiseen Taitettavan työpöydän edut pienen kotitoimiston perustamiseen pieni kotitoimisto perustaa toimistokalusteet taitettava kirjoituspöytä Aseta pieni kotitoimisto seinälle kannettavan tietokoneen pöydän kanssa valkoinen taitettava työpöytä perustaa pienen kotitoimiston