Toimistokalusteet: viisi keskeistä kohtaa, jotka on pidettävä mielessä!

Työn on oltava hauskaa: sen ei pitäisi kuulostaa turhalta sanonnalta kenellekään! Riippumatta siitä, vietätkö kahdeksan tai vähemmän tuntia päivässä toimistossa, tämä aika muodostaa olennaisen osan elämäämme. Sillä, miltä meistä tuntuu tänä aikana, on valtava vaikutus meihin persoonallisuuksina. Siksi toimistokalusteet ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin kotonamme. Juuri tästä syystä lifestyle -artikkelit ja ohjelmat antavat jatkuvasti kymmeniä vinkkejä tästä aiheesta. Niin paljon, että se on vähän lanka, joka johtaa meidät tärkeimpiin aiheisiin Toimistotilan suunnittelu johtaa. Meillä on viisi avainkohtaa, joiden avulla voit varmistaa, ettet unohda mitään olennaista.

toimistokalusteet loistava valkoinen väri

Tämä on pakollista toimistokalusteille!

Toimistokalusteiden suuren valikoiman huonekalujen tulisi yksilöidä työtila erilaisilla lisäominaisuuksilla ja ideoilla alkuperäisiin ja mittatilaustyönä tehtyihin ratkaisuihin. Se voi kuitenkin myös vaikeuttaa oikeaa valintaa. Joten älä häiritse olennaisia ​​asioita! On vain vähän huonekaluja, joita tarvitset: toimistopöydät, työtuolit ja säilytystilaa. Toimistopöydän osalta tärkeintä on oikeat mitat. Sen tulisi olla tarpeeksi leveä tarpeisiisi ja tarvittaessa antaa tilaa muille ihmisille vierelläsi tai vastapäätäsi. Koon ja muodon kannalta sen pitäisi myös olla ihanteellinen työtilaasi. Tuolin tulee olla paras ortopedinen ja sopia kokoisi. Selän suojaamisen pitäisi olla ehdoton prioriteetti: Liian suuri tai pieni tuoli voi pitkällä aikavälillä aiheuttaa merkittäviä terveysongelmia, jopa vaurioita. Loppujen lopuksi työntekijöillä pitäisi olla riittävästi säilytystilaa. Toimistotarvikkeille ja tarvikkeille tarkoitettujen tilojen on oltava sopivia, koska niitä käytetään yleensä jatkuvasti jokapäiväisessä työssä.

harmaat vivahteet toimistokalusteisiin

Ympäristö: värit, valo, melu

Värit

Otamme huomioon sellaisia ​​tekijöitä kuin valo, värit ja melu puolitietoisesti tai joskus jopa alitajuisesti. Niillä on pysyvä vaikutus motivaatiomme työssä. Ne muodostavat ympäristömme niin sanotusti. Yleensä vaaleita ja neutraaleja värejä pidetään sopivimpina toimistojen sisätiloihin. Työn tyypistä riippuen kannattaa kuitenkin harkita myös muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi sininen edistää älyllistä ajattelua ja keltainen luovuutta. Muut lämpimät sävyt, kuten oranssi, tekisivät myös tummemmat huoneet kirkkaammiksi ja mukavammiksi. Ota siis aikaa ja opi siitä hieman enemmän Kuinka värit vaikuttavat asenteeseemme työn aikana. On myös tärkeää, onko ja millainen näkymä toimiston ikkunasta. Jos sinulla on esimerkiksi laaja panoraamakuva, jossa on miellyttävä näkymä ja kauniit värit, sinun pitäisi tuoda se esiin mahdollisimman paljon. Tämä toimii esimerkiksi neutraalien toimistokalusteiden kanssa tai ympäristöä vastaavien värien käytön ansiosta.

kaavoitus keltaisilla matoilla toimistokalusteet

Valo

Jos luonnonvalo on voimakasta, kohdista toimistokalusteet siihen. Haluat hyötyä siitä mahdollisimman paljon ilman, että epämiellyttävät valotehosteet heikentävät työtä. Loppujen lopuksi sinulla pitäisi olla sopiva ympäristö- ja työvalaistus synkkiin päiviin ja mahdollisesti myöhäisiin työaikoihin. Tällä tekijällä on äärimmäinen vaikutus työn laatuun!

toimistokalusteiden lasi ja suuri pohjaratkaisu

Ääni

Lopuksi sinun pitäisi eristys ajatella työtilassa. Jos sinulla on meluisa ympäristö ja samalla työprosessi, joka vaatii keskittymistä, sinun on oltava suojattu melulta. Tässä tapauksessa sinun on myös harkittava, voitko käyttää tilanjakajia omien työalueiden luomiseen työntekijöillesi. Jos jatkuva kommunikointi on kuitenkin tärkeää, voit luottaa avoimeen huoneeseen.

toimistokalusteet upeat aksenttipinnat

Raikas ja terve ilma

Miten sinun pitäisi työskennellä tehokkaasti, kun et voi hengittää kunnolla? Ajattele etukäteen, kuinka tuuletat huoneen sekä lämpiminä että kylminä vuodenaikoina. Erikoislaitteet auttavat puhdistamaan ilmaa. Mutta on myös luonnollisia menetelmiä, kuten sisäkasvien käyttö. Jotkut lajit tekevät tätä työtä erityisen hyvin. Lisäksi koristeellisesta näkökulmasta ne ovat erittäin onnistunut panos toimistokalusteisiin. Kosteuden tulisi olla myös terveellisissä mittasuhteissa. Kun kaikki nämä tekijät ovat tasapainossa, saavut terveelliseen ilmaan toimistossa.

kaarevat muodot toimistokalusteille

Mahdollisuus muuttaa ja muokata

Riippumatta siitä, millaista työtä meillä on, tarvitsemme luovuutta tavalla tai toisella. Tämä puolestaan ​​johtaa väistämättä jatkokehitykseen. Toimistokalusteet tulee suunnitella siten, että niitä voidaan muokata ja laajentaa milloin tahansa. Työntekijöille tulisi myös antaa mahdollisuus yksilöidä lähiympäristönsä. Miten se toimii monien ihmisten kanssa toimistossa? On olemassa monia erilaisia ​​lähestymistapoja. Tässä on muutama vaihtoehto:

Jos luotat moderneihin huonekaluihin, joissa on selkeät linjat ja neutraalit värit, laajaa säilytystilaa voidaan käyttää säilytysyksiköiden ja koristeiden asettamiseen.

Olisi myös ihanteellista, jos toimistopöydän alla tai seinillä olevaa tilaa käytettäisiin mahdollisimman tehokkaasti.

Jos päätät huonejakajista eri työalueiden välillä, yksittäisiä alueita voidaan muokata ja suunnitella yksilöllisesti.

Johdonmukaisen vaikutuksen saavuttamiseksi päivän päättyessä on kuitenkin oltava yksi tai kaksi tekijää tai ongelmaa, jotka yhdistävät koko asian. Tämä voi olla materiaaleja, värejä, tekstuureja, kuvioita ja muita asioita, jotka näkyvät kaikkialla.

luova toimiston sisustus satunnaiset istuimet

Kotitoimisto ja tyyli toimiston sisustuksessa

Nykyään, kun puhutaan toimistokalusteista, aihe on sallittu "Kotitoimisto" älä laiminlyö. Koska työskentelet usein kotoa käsin. Monikäyttöiset huonekalut, joilla on kodikas luonne, ovat siis erittäin suosittuja. Voit helposti integroida toimistokalusteet asunnon yleiseen suunnitteluun. Muuten, kotitoimistolle tyypilliset suuntaukset muokkaavat yhä enemmän muita tavallisia toimistoja. Sinun on ehdottomasti harkittava, eikö yksi näistä kodikkaista ideoista löysennä tavanomaisen toimiston ilmapiiriä ja tee siitä miellyttävämpää.

Nämä juuri kuvatut perussäännöt jättävät meille edelleen paljon vapautta toimiston sisustamisessa. Jos kuitenkin pidämme siitä kiinni, on varmaa, että emme menetä mitään olennaista, mikä vaikuttaa suuresti tehokkuuteemme. Nyt voit katsoa uusimpia toimistokalusteiden kokoelmia puhtaalla omantunnolla ja luottavaisesti!

toimistokalusteita kotitoimiston ideoita