8 bedste hårtonere til at korrigere dit farvede hår

Menneskehår reagerer forskelligt på eksterne hårfarver. Mens du farver dit hår, kan du være sikker på at din hårfarve måske ikke ligner pigen i kataloget. Selv de forskellige hårfarvenuancer i katalogbogen ville reagere forskelligt på hårfarven. Dette skyldes, at denne forskellige farvefrekvens spiller forskellige roller i vores hår, hvorigennem noget hår bevarer det meste af farven og reflekterer mindre tilbage, mens for det andet hår er farveindtrængning ikke så dyb og kan resultere i mere refleksion tilbage af farven.

Men inden farvning bruges hårfarvetoner ofte til at fjerne reflekterende bagside af underfarver eller endda for at hjælpe dig med at udglatte farven lige meget på dit hår. Selvom mange endnu ikke kender til fordelene ved eller funktionen ved dette produkt, bruges disse ofte, når de integrerer lysere nuancer i naturligt dybe hårfarver. Derfor vil vi i denne artikel i dag diskutere de forskellige tonere, der er tilgængelige til farvet hår, som du måske vil vælge.

Bedste hårfarve tonere til farvet hår:

Lad os finde her med nævnte top 8 hårtonere for at korrigere din hårfarve.

1. Brilliant Silver Rose Hair Toner:

Hårfarvetoner Strålende sølvhårstoner

Den strålende sølvfarvede hårtoner har et blødt champagneblondt højdepunkt, der eliminerer den messingagtige følelse af enhver farve, der øjeblikkeligt glatter farven for at give dig en naturlig følelse. Det fjerner de gullige nuancer og reducerer hårets farve. Denne toner er PETA -certificeret og kan bruges på alle hår- og hovedbundstyper.

2. Willa Color Charm Liquid Creme Hair Color Toner:

Hårfarve toner Willa farve charme flydende creme hårfarve tonerWellas farve charm creme hår toner lysner hårfarven, så lysere nuancer med hensyn til blondiner kan gelere godt med håret uden at afgive en unaturlig følelse. Dette produkt leveres med liquidize -teknologi, der smelter den ydre nuance med håret, mens mildheden i denne applikator passer til alle hårtyper.

3. L’Oreal Colorists Secrets Brass Banisher:

Bedste toner til hårfarve L’Oreal Colorists Secrets Brass Banisher

L’Oreal colorist secrets kommer med en balancerende glansbehandling, der ikke lader farvet hår tørre, falme og kruse ud i varmen og derved bevare sin farvede farve, mens messingbanen fjerner rødmen eller den gullige farvetone til farvetonen.

4. L’Oreal Professional Expert Color Corrector Blondes:

Hårfarvetoner L’Oreal Professional Expert Color Corrector Blondes

Dette er endnu et hit fra L’Oreal -huset, hvor ekspertens farvekorrektor hovedsageligt fokuserer på at rette op på de subtile blonde nuancer ved at fjerne den undertone gulhed til farven, der frembringer renheden af ​​farven uden at skade dit hår.

5. Schwarzkopf Live Color Silver Toner:

Tonere til farvet hår Schwarzkopf Live Color Silver Toner

Schwarzkopf LIVE-farvetoner får hårets farveintensitet frem, mens du deltager i hårfarveforbedringen, hvor du nemt kan vælge farveændring, mens pro-vitamin B5s tilstedeværelse nærer og plejer hår, så farven sætter sig godt sammen med nuancen.

6. B blond Maksimal farvetoner:

Hårfarvetoner derhjemme B blond Maksimal farvetoner

Denne farvetoner fra Jerome Russell sikrer, at den blondine nuance af forlyset hår forbliver godt sat, mens farvetoneren i nuancer af forskellige blondiner blander sig med håret, der afgiver en naturlig glans til dit look.

7. Davines L ’Art De Color Cobalt Violet Soft Hair Toner:

Bedste toner til hårfarve Davines L ’Art De Color Cobalt Violet Soft Hair Toner

For at male dit lyse hår godt kommer denne farvekorrigerende toner i et burst af bløde pigmenter, der tilfører sig blegemiddel eller farvepasta. Tilstedeværelsen af ​​de violette partikelfarver i toneren eliminerer de grimme gule eller messingrøde farver, så du kan få et naturligt solkysset look, der efterlader dit hår nuance klassisk.

8. Jerome Russell Punky Color Platinum Toner:

Hårfarvetoner Jerome Russell Punky Color Platinum Toner

Også dette er en semi permanent farve toner, der har en vegetabilsk base og bruges levende til at holde håret naturligt, samtidig med at det holder håret blødt og slankt, så farven i lokkerne kan skildres godt.

Du kan få et stort udvalg af skyggetoner, fra varm honning til lys aske og betydeligt sølv! Tonere har endda nogle røde, mørkere og violette toner, der kan bruges på svagt hår. Du kan endda prøve denne hårfarvetoner derhjemme. Gør din udforskning og få mening om, hvilken slags nuancer og toner du kan lave med dit hår!

Du skal muligvis tone igen mellem 2 og 8 uger afhængigt af dine hårvaskevaner. Jo oftere du vasker, jo mindre holder tonerne, for ikke at nævne, at vaske dit hår hver dag kan fjerne dit hår fra dets naturlige olier og gøre det tørt.

Hver gang du eksperimenterer dit hår med kemikalier eller bruger den bedste toner til hårfarve, viser du lidt kærlighed ved at konditionere dit hår eller skånsomme hårmassager.

Tak fordi du læste, og sørg for at læse flere af vores skønhedsartikler!