9 Indiens bedste hudtonerprodukter fra topmærker 2021

Der er små porer i vores hud, der tillader frisk ilt, så huden kan trække vejret. Også disse porer er årsagen til, at sved viser sig på vores hud, porerne virker som et vindue ind og ud af vores krop. Nu gør den konstante forurening og forurenende partikler i luften, blandet med en lidt hård solstråle, miljøet omkring os ganske skadeligt. Vores hud, som er naiv over for disse situationer, slipper ofte ind i netop disse partikler, som i sidste ende ville ende med hudskader.

Så igen forstørrer overskydende olie, der siver ud af poren, ofte disse porer, så mere olie kan sive ud, mens der slippes mere forurening. Det var på det tidspunkt, hvor det kosmetiske marked kom med tonere, en flydende eller cremet konsistens, der ville krympe porerne, mens du ryddede og muligvis tonede din hud for en sundere lindring.

Mest effektive hudtonere til alle hudtyper i Indien:

1. Lotus Herbals Rose tone Rose Petals Facial Skin Toner:

Hudtonere i Indien 1

KØB DET HER

Rosenblade ansigtshud toner leveres med rosenekstrakter og Aloe Vera, en af ​​de mest engagerende hudspecialister, der vil berolige og berolige din hud, mens den krymper og forfiner porestørrelserne, så dit ansigt kan ånde frisk ind og stadig ikke er udsat for irritation og ruhed.

2. Neutrogena Fine Fairness Toner:

Hudtonere i Indien 2

Den fine fairness -toner fra Neutrogena engagerer sig i at tydeliggøre ujævn hudtone og solbrune pletter, så du kan få en perlehvid glød, mens den særlige blanding af C -vitamin og sojaprotein nærer og fugter din hud. de naturlige hudlysende næringsstoffer i denne toner gør det til et passende valg for nogen, der ønsker klar retfærdighed på farten.

3. Neutrogena Deep Clean Blackhead Eliminerer køletoner:

Hudtonere i Indien 3

KØB DET HER

En anden speciel sammensætning fra Neutrogena, denne toner er specielt formuleret til fedtet acne -udsat hud, hvor hudorme er temmelig fremtrædende hver gang du kigger ind i huden. det er derfor, Cedertræ og hudorme kæmper komplekse geler godt sammen for at bekæmpe snavs og acne, mens de raffinerer dine porer.

4. Kaya Skin Clinic Acne Free Purifying Toner:

Hudtonere i Indien 4

KØB DET HER

Pakket i en professionel, elegant, hvid flaske, er den acne -fri rensende toner fra Kaya en sprayflaske -toner, der er let at bære og anvende. Den friske tåge eliminerer snavs og fjerner underliggende olielommer, samtidig med at den giver din hud et energisk look.

5. Fabindia Tea Tree Toner:

fabindia-tea-tree-toner

Tea tree -toneren fra Fabindia er en absolut favorit til de fedtet eller følsomme hudskønheder. Denne alkoholfrie opløsning irriterer ikke din hud, men går mere glat, da tea tree -ekstraktet beroliger huden ved at rydde snavs væk, mens porestørrelsen formindskes. Tea tree deltager også i at opsuge de nødvendige olier, mens det fugter ansigtet for at holde din hud smidig.

6. Himalaya forfriskende og klarende toner:

Hudtonere i Indien 6

KØB DET HER

En cocktail af naturlige urteingredienser, Himalaya har altid givet os hudvenlige organiske rettelser meget ligesom denne toner, hvor Himalaya blander citrusekstrakter med Boerhavia -rødder, der nærer huden, samtidig med at den renses og konditioneres på samme tid.

7. Nivea Visage Oil Regulating Toner:

Hudtonere i Indien 7

Den olieregulerende toner lever op til sin titel, hvor toneren opsuger den overskydende olie i dit ansigt, mens du fjerner de nederste dermal olielommer. Mælkesyre virker på bakterierne og snavs og tvinger det ud, mens det hydrerer huden for at låse fugtigheden fast.

8. L’Oreal Hydra Fresh Instant Freshness Toning Water:

Hudtonere i Indien 8

Den første ting, der er mærkbar ved denne toner, er den iskolde chill -fornemmelse, der straks beroliger huden, mens Beta Hydroxy og vitamin B5 tydeliggør din hud og giver blød næring til porerne.

9. Lotus Herbals Basil Tone toner:

Hudtonere i Indien 9

KØB DET HER

Agurk og basilikumekstrakter smelter sammen og danner denne fantastiske toner, der ikke kun er blød og skånsom mod huden, men også en kraftig porekrymp, der fjerner olier og snavspartikler uden at irritere din hud.