Sådan vælges toner til din hudtype

Er du i tvivl om hvilken toner der er bedst til din hud? På markedet findes der forskellige typer tonere, men hvilken er egnet til din hudtype? At vide, hvilken hudtype du har, dvs. normal, olieagtig følsom, ellers er kombinationen det første trin. Det hele du skal gøre er at gå til din lokale skønhedsbutik plus tjekke.

Sådan vælges toner til din hudtype

Gå efter den bedste toner i henhold til en bestemt hudtype er faktisk vanskelig, da der er forskellige slags tonere, der kan fås på markedet plus blottet for en dygtig viden, er det ret svært at vælge den rigtige. Det første trin er at sætte pris på din hudtype, der varierer fra fedtet til tørt plus normal til sensitiv ellers kombineret hud.

Sådan vælges den bedste toner til dine hudtyper:

Denne artikel hjælper dig med at vide, hvordan du vælger toner til din hudtype sammen med dens fordele.

1. Følsom hud:

Alkoholunderstøttet toner kan beskadige følsomme hudtoner, og brug derfor aldrig alkoholbaserede tonere under forhold, hvor du har følsom hud. Skønhedsexpertens høje heksehaselekstrakter baserer huden Toner til mennesker, der har følsom hudkvalitet. Denne fjernelse er desuden en bedre ingrediens plus målte antibakterielle egenskaber.

2. Til tør hud:

Tør hud føles tidligere stram plus stram efter vask. Få en fugtgivende eller en fugtgivende toner til din hud. Kontroller, at der ikke er noget alkohol i det. Få dem ved at nære olier samt fugtighedscreme.

3. Til fedtet hud:

Fedtet hud er den næsten alle problematiske hudtone. Ved oliesekretion får dit ansigt snavs plus yderligere spildevand, der producerer bumser, der viser et grimt udseende. Vælg tonere, som AHA Heart s plus salcyclic acid har brugt, måles bedst for fedtet hudtone.

4. Til normal plus kombinationshud:

For at starte en normal kombination af hudfarve i forhold til at vælge den rigtige toner, kan du vælge toner i henhold til vejrforholdene. Normale hudfarvekvinder kan bruge forfriskende tonere, mens kombinerede hudfarver kan anvende fugtgivende.

Fordele ved hudtoner:

Hvorfor skal vi bruge denne hudtoner? følg nedenstående fordele for at få løsning på dit spørgsmål.

 • Traditionelle tonere indeholder olier, ekstrakter og fugtighedscreme, der lindrer plus udglatter huden.
 • Friskere presser også huden ind på ingredienser som grøn te plus koffein.
 • Hudtoner giver varieret overskud til huden. Toneren refererer til en række forskellige skønhedshjælpemidler, der ligner traditionelle tonere, opfriskere samt astringerende midler.
 • Astringenter holder alkohol, som derfor klemmer hudens porer og eliminerer overskydende olier.

Tips til valg af toner til din hudtype:

 • For eksempel, hvis du har kombinationshud, kan du prøve en fugtgivende toner til tørre, kolde måneder plus et med lavt alkoholindhold i sommermånederne, når du har brug for ekstra oliekontrol.
 • Prøv at undgå hudtonere, der er baseret på alkohol, da de kan være for grusomme mod din hud.
 • For at tilbyde en stimulerende godbid til din hud hver morgen, skal du altid forblive toneren i køleskabet, så den har den kølige effekt.
 • Hvis du har en kedelig hud, skal du vælge tonere, der har koffein som element. Koffein er en god ingrediens, der hjælper med at vække huden.
 • Så snart du vælger en hudtoner, skal du ikke vælge en, der har meget element, parfumer ellers hårde ingredienser, f.eks. Salicylsyre, hvis du har en lydhør hud.
 • Hvis din hud er tilbøjelig til at have acne, skal du derefter gå efter de hudtonere, der har salicylsyre som element. Salicylsyre er etableret for at være nyttig til at forhindre acneudbrud.
 • De fleste mennesker bruger væv sammen med hudtonere. Selvom de kan bruges, er det valgfrit at bruge vatrondeller plus bolde i stedet.
 • Bomuldskugler plus puder fungerer bedst ved toner i forhold til at bruge væv.