9 India legjobb bőrfesték -terméke a legnépszerűbb márkáktól 2021

A bőrünkben apró pórusok vannak, amelyek friss oxigént juttatnak a bőrhöz, hogy belélegezhessék. Ezenkívül ezek a pórusok az oka annak, hogy a verejték megjelenik a bőrünkön, a pórusok ablakként hatnak a testünk be- és kilépésére. Most az állandó szennyezés és a levegőben lévő szennyező részecskék, egy kis durva napsugárral keverve, eléggé károsítják a minket körülvevő környezetet. Bőrünk, mivel naiv az ilyen helyzetekben, gyakran éppen ezeket a részecskéket engedi be, amelyek végül bőrkárosodást okozhatnak.

A pórusokból kiszivárgó felesleges olaj gyakran megnöveli ezeket a pórusokat, lehetővé téve, hogy több olaj szivárogjon ki, miközben több szennyeződést enged be. Ekkor jött létre a kozmetikai piac festékekkel, folyékony vagy krémes állagú kozmetikumokkal, amelyek összezsugorítják a pórusokat, miközben tisztítják és esetleg tonizálják a bőrt az egészségesebb megkönnyebbülés érdekében.

A leghatékonyabb bőrfestékek minden bőrtípusra Indiában:

1. Lotus Herbals Rose tone Rose Petals arcbőr tonik:

Bőrfestékek Indiában 1

Vásárolja meg ITT

A rózsaszirmok arcbőr tonikja rózsakivonatokkal és Aloe Verával, az egyik legvonzóbb bőrspecialistával rendelkezik, amely megnyugtatja és megnyugtatja a bőrt, miközben csökkenti és finomítja a pórusméretet, hogy az arca frissen lélegezzen, és még mindig ne legyen hajlamos az irritációra és érdesség.

2. Neutrogena Fine Fairness Toner:

Bőrfestékek Indiában 2

A Neutrogena finom tisztességes tonikja tisztázza az egyenetlen bőrtónust és a barnás foltokat, így gyöngyházfehér ragyogást kaphat, miközben a C -vitamin és a szójafehérje különleges keveréke táplálja és hidratálja a bőrt. a tonik természetes bőrvilágító tápanyagai megfelelő választássá teszik azok számára, akik útközben tisztességet akarnak.

3. A Neutrogena Deep Clean mitesszer eltávolítja a hűtő festéket:

Bőrfestékek Indiában 3

Vásárolja meg ITT

Egy másik különleges készítmény a Neutrogena -tól, ez a festék kifejezetten a zsíros, pattanásos bőrre készült, ahol a mitesszerek meglehetősen kiemelkedőek minden alkalommal, amikor belenéznek a bőrbe. ez az oka annak, hogy a cédrusfa és a mitesszerek bonyolult gélekkel harcolnak együtt, hogy leküzdjék a szennyeződéseket és a pattanásokat, miközben finomítják a pórusokat.

4. Kaya Skin Clinic aknementes tisztító tonik:

Bőrfestékek Indiában 4

Vásárolja meg ITT

Professzionális, fehér, fehér üvegbe csomagolva, a Kaya pattanásmentes tisztító tonere egy spray palackos toner, amelyet könnyű hordozni és felvinni. A friss pára eltávolítja a szennyeződéseket és kitisztítja az olaj alatti zsebeket, miközben élénk energiával teli megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

5. Fabindia teafa toner:

fabindia-teafa-toner

A Fabindia teafa tonikja abszolút kedvenc a zsíros vagy érzékeny bőrű szépségek számára. Ez az alkoholmentes oldat nem irritálja a bőrt, hanem sima lesz, mivel a teafa kivonat megnyugtatja a bőrt azáltal, hogy eltávolítja a szennyeződést, miközben csökkenti a pórusméretet. A teafa részt vesz a szükséges olajok felszívásában, miközben hidratálja az arcot, hogy a bőr rugalmas maradjon.

6. Himalája frissítő és tisztító tonik:

Bőrfestékek Indiában 6

Vásárolja meg ITT

A természetes gyógynövény -összetevőkből álló koktél, a Himalája mindig is bőrbarát szerves javításokat nyújtott számunkra, hasonlóan ehhez a festékhez, ahol a Himalája a citrusfélék kivonatait Boerhavia gyökérrel keveri össze, amely táplálja a bőrt, miközben mélyen tisztítja és kondicionálja..

7. Nivea Visage Oil szabályozó festék:

Bőrfestékek Indiában 7

Az olajszabályozó festék megfelel a címének, ahol a festék felszívja a felesleges olajat az arcodban, miközben kitisztítja az alsó bőrzsákokat. A tejsav hatással van a baktériumokra és a szennyeződésekre, és kiszorítja, miközben hidratálja a bőrt, és megköti a nedvességet.

8. L’Oreal Hydra Fresh Instant Freshness tonizáló víz:

Bőrfestékek Indiában 8

Az első dolog, ami észrevehető ebben a festékben, az a jéghideg hideg érzés, amely azonnal megnyugtatja a bőrt, míg a Beta Hydroxy és a B5 -vitamin tisztítja a bőrt, és lágy táplálékot biztosít a pórusoknak..

9. Lotus Herbals bazsalikom toner:

Bőrfestékek Indiában 9

Vásárolja meg ITT

Az uborka és a bazsalikom kivonatok összeolvadva létrehozzák ezt a fantasztikus festéket, amely nemcsak puha és gyengéd a bőrön, hanem egy nehéz pórusösszehúzó is, amely eltávolítja az olajokat és a szennyeződéseket a bőr irritációja nélkül.