Hogyan válasszunk festéket a bőrtípushoz

Zavarban van, melyik festék a legjobb a bőrének? A piacon különböző típusú tonerek vannak jelen, de melyik illik a bőrtípusához? A kezdő lépés annak ismerete, hogy milyen típusú bőre van, azaz normál, zsíros érzékeny, egyébként kombináció. Mindössze annyit kell tennie, hogy elmegy a helyi szépségszalonba, és ellenőrizze.

Hogyan válasszunk festéket a bőrtípushoz

Válassza ki a legjobb festéket egy adott bőrtípus szerint, valójában bonyolult, mivel a piacon sokféle toner beszerezhető, valamint képzett ismeretek nélkül meglehetősen nehéz kiválasztani a megfelelőt. Az első lépés az, hogy értékeljük a bőrtípust, amely zsíros és száraz, valamint normál és érzékeny, egyébként kombinált bőr esetén változik.

Hogyan válasszuk ki a legjobb festéket a bőrtípusunkhoz:

Ez a cikk segít abban, hogy megtudja, hogyan válasszon festéket a bőrtípusának és előnyeinek.

1. Érzékeny bőr:

Az alkohollal támogatott festék károsíthatja az érzékeny bőrtónusokat, ezért soha ne használjon alkoholos festékeket olyan esetekben, amikor érzékeny a bőre. A szépségszakértői arány magas boszorkány mogyoró kivonja az alapbőr festéket érzékeny bőrű emberek számára. Ez az eltávolítás ráadásul jobb összetevő, és kimért antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

2. Száraz bőrre:

A száraz bőr korábban feszesnek és feszesnek tűnik mosás után. Szerezzen hidratáló vagy hidratáló tonikot a bőrére. Ellenőrizze, hogy nincs -e benne alkohol. Szerezzen be tápláló olajokat hidratáló krémeken kívül.

3. Zsíros bőrre:

A zsíros bőr szinte minden problémás bőrszín. Az olajszekréciótól kezdve az arcod szennyeződik, és további szennyeződéseket okoz, amelyek csúnya megjelenést mutatnak. Válassza az AHA Hearts és a szalicilsav által használt tonereket a zsíros bőr tónusához képest.

4. Normál plusz kombinált bőrre:

A normál, valamint a kombinált bőrtónus elkezdéséhez a megfelelő festék kiválasztásához válassza ki a festéket az időjárási körülményeknek megfelelően. A normál bőrtónusú nők frissítő tonikokat használhatnak, míg a kombinált bőrtónusú nők hidratálót használhatnak.

A bőrfesték előnyei:

Miért használjuk ezt a bőrfestéket? kövesse az alábbi előnyöket, hogy megoldást találjon kérdéseire.

 • A hagyományos tonik olajokat, kivonatokat és hidratálószereket tartalmaznak, amelyek nyugtatják és kisimítják a bőrt.
 • A frissítők összenyomják a bőrt, és olyan összetevőket tartalmaznak, mint a zöld tea és a koffein.
 • A bőrfesték változatos haszonnal jár a bőr számára. A festék a szépségápolási segédeszközök különféle fajtáira utal, hasonlóan a hagyományos festékekhez, frissítőkhöz és fanyarítószerekhez.
 • Az összehúzó szerek alkoholt tartalmaznak, ami összenyomja a bőr pórusait, megszüntetve a felesleges olajokat.

Tippek a bőr típusának megfelelő toner kiválasztásához:

 • Például abban az esetben, ha kombinált bőre van, érdemes kipróbálni a hidratáló festéket száraz, hűvös hónapokra, plusz egyet alacsony alkoholtartalmú anyaggal a nyári hónapokra, ha extra olajkontrollra van szüksége.
 • Próbálja meg elkerülni az alkohol alapú bőrfestékeket, mivel túl kegyetlenek lehetnek a bőréhez.
 • Ahhoz, hogy minden reggel élénkítő élvezetet nyújtson bőrének, maradjon a festék a hűtőszekrényben, hogy hűvös hatása legyen.
 • Ha tompa a bőre, válasszon olyan festékeket, amelyek koffeint tartalmaznak. A koffein jó összetevő, amely segít felébreszteni a bőrt.
 • Amint kiválasztja a bőrfestéket, ne válasszon olyat, amely sok elemet, illatszereket tartalmaz, vagy más kemény összetevőket, például szalicilsavat, ha érzékeny a bőre..
 • Ha a bőrén hajlamosak a pattanásokra, ezt követően válassza azokat a bőrfestékeket, amelyek szalicilsavat tartalmaznak. A szalicilsav segít megelőzni a pattanások kialakulását.
 • Az emberek többsége bőrfestékekkel együtt használja a szöveteket. Annak ellenére, hogy használhatók, opcionális pamutpárnák és golyók használata.
 • A pamutgolyók és a párnák festékként működnek a legjobban a szövetek felhasználásához képest.