10 forskellige ammende, komfortable toppe til ammende mødre

Sygeplejersketoppe er designet med tanke på nøjagtigt at tjene formålet, fodre barnet. Normalt har disse toppe normalt en åbning, der har en lynlås eller et snit eller nogle gange endda knapper. Nogle af dem har en vandret åbning under bysten. Nogle af toppene har en drop-down mulighed, hvor du simpelthen kan knappe op på skuldrene og dermed falde ned til et skjult afgrødetanklag. Der er virkelig mange varianter med den slags åbninger, og hver af dem er designet med tanke på stoffet og topstilen.

Ammende behagelige toppe til ammende mødre

Lad os lige komme i gang med, hvordan du bruger en ammetop til amning af dit spædbarn.

  • Til at begynde med har du helt sikkert brug for en amme -bh. Vælg enten flip-up eller træk den almindelige bh til side. Amme -bh’er har særlige kroge og clips. Træk blot din top-down, i betragtning af topformen lige fra vandrette snit til knapper.
  • Placer barnet i den passende højde, så han/hun kan fodre med brystvorten i den rigtige position. Sørg for, at din baby føler sig godt tilpas, uden at stoffet i kluden falder i ansigtet eller andre steder, der giver barnet ubehag.
  • Dæk barnet ovenfra, så du ikke føler dig utilpas. Men ærligt talt tror vi, at der ikke er nogen grund til, at du føler dig flov.

Venlige og komfortable toppe til ammende mødre:

Hvis du troede, at stilfulde toppe ikke længere er beregnet til dig, er her nogle gode nyheder. Vi har en hel række stilfulde toppe, der er beregnet til komfortabelt at passe de ammende mødre, med den ekstra indsats, som designerne tager for at sikre, at barnet også føler sig godt tilpas. Tag et kig.

1. Plus-størrelse sygepleje toppe:

Plus-størrelse sygepleje toppe

Denne ammetop til damer passer perfekt til alle kvinder, der er kurvede og har bryster i plusstørrelse. De er lette og lige designet perfekt til at passe til din krop uden at du føler dig kvalt. De leveres med en åbning foran, som gør det let at amme og også pumpe. De aftagelige paneler er mere diskrete, og derfor kan du fodre din baby uden megen bekymring i det rum, du vil. De fås i en række farver, med lynlåse eller knapper nær bysterne, uden at det ser for indlysende ud. De fleste af dem har en størrelsesguide eller findes på anden måde i 1X eller 2X størrelse. Dette vil gøre det lettere for dig at vælge imellem.

2. Sygeplejertrøje:

Sygeplejertrøje

Nå, du kan helt sikkert bære en smuk tanktop under din amningsfase. Disse tanktoppe har trykknaplukninger på skuldrene, så du kan åbne knappen og begynde at fodre. De findes i mange størrelser fra små til ekstra store og også i masser af smukke og behagelige farver. At vælge bomuld vil være en god beslutning, fordi de giver dig meget komfort og let kan vaskes. Du kan bruge dem praktisk talt, når du vil på en udflugt. De kan være dit gode valg på en lang rejse.

3. Sygeplejerske Vest:

Sygeplejerske Vest

Denne vest -top er lavet af blødt stretch -bomuld og er hvid, ribbet i designet. Det har en popper down sygeplejefacilitet med lang line cut design. Dette er helt sikkert et must-have i din garderobe. Popperne foran er diskrete og åbner op for let pleje. De passer perfekt til en tynd jean og er behagelige at have på især om sommeren. Disse lette ammetoppe findes i mange størrelser, der starter fra små til ekstra store. Den hvide ammetop vil tilføre dig et særligt look!

4. Langærmet trendy sygeplejetop:

Langærmet trendy sygeplejestop

Kan du lide at holde dig varm på en kølig dag? Her er en trendy ammetop designet til at holde dig behagelig, behagelig og stilfuld. Den har en V-udskæring med et indre diskret lag, som du kan trække til side for at pleje. De fås i hvid, grå og sort med ca. 95% bomuld og 5% elastan i forskellige størrelser. Du kan matche dette med din yndlingsbuks eller skinny og gå ud som en sej mor!

5. Sygeplejerske Wrap Top:

Top til sygepleje

Amme -wrap -toppe er et andet stilfuldt slid, du kan vælge. Toppen er specielt designet til at passe dig komfortabelt med ekstra blødhed og styrke. Designet er et lige snit, kryds over og med lange ærmer. De findes i mange farver og andre størrelser. Den plejepleje i pull up -stil er let at pleje barnet, og den indvendige klud vil sikre dig maksimal sikkerhed mod støv og forurening.

6. Tunika Toppe:

Tunika -toppe

tunikaer til ammende mødre er en anden behagelig mulighed at have med i vognen. Dette giver dig mulighed for diskret at fodre barnet og er langærmet. Det er også ideelt til køligt vejr og kan simpelthen bæres over en leggings eller bukser og jeans. De findes i mange størrelser og farver. Den forreste åbning gør den ideel til babyen, og den bløde klud får dig til at føle dig godt tilpas. Prøv en særlig dag uden at skulle bekymre dig om, hvordan du vil fodre dit barn.

7. Sygeplejebluse:

Sygeplejebluse

Her er et andet godt valg til ammende mødre. Denne bluse med et lavt snit kommer i blomsterprint med ammende adgang i den indre camisole. De findes i mange andre farvekombinationer, i forskellige størrelser og farver. Nogle af disse toppe kommer med lynlås og andre med en åbning, der vil have en tunika under byster. De er ideelle udendørs tøj og vil helt sikkert gøre plejen lettere.

8. Nursing Hoodie:

Amme hættetrøje

Vi ved, hvor svært det kan være for dig på en kølig vinternat at fodre din baby. Her er en hættetrøje til undsætning! Denne barsel har vertikal adgang til at pleje din baby og har alle størrelser, der starter fra små til ekstra store. De er designet til at holde dig varm og fås i farver som grå, sort, blå og grå.

9. Nursing Night Dress:

Nursing Night Dress

Denne er absolut komfort forklædt som en klud. Den ammende natkjole er bedst til sengetid og er knælang. De findes i mange stoffer, farver og størrelser. Den løse påklædning er en nem måde at fodre din baby midt på natten.

10. Sort sygepleje kjole:

Sort sygepleje kjole

Dette er en kort ærme med U-hals, der har dobbeltsidet knap, der bedst muliggør amning. De fleste af disse er i bomuld og kan vaskes, enten i hænder eller i maskinen. Kjolen kan passe selv under din graviditet og i fasen efter graviditeten, hvor siderne kan knappes op for at trække op og amme barnet.

Sådan vælger du din sygeplejersketop?

At vælge din ammende top kræver lidt tid og opmærksomhed. Her er nogle ting, du skal huske på, før du vælger en.

  1. Brug en amme -bh: Amme -bh er et must for det rigtige ammetøj. Vælg mellem pull-up eller almindelig bh. Amme -bh’er har klip på dem for at holde stoffet nede uden rigtigt at blande sig i bh’ens støttestrukturer.
  2. Tank tops: Iført en tanktop med vidåbne arme eller en lavere udskæring hjælper det med at skubbe tanktoppen til side, så du kan fodre barnet effektivt.
  3. T -shirts: Hvis du vil bære tee, skal du vælge en V-hals med stor størrelse. Dette vil sikre, at du kan trække den ned for at fodre barnet.

Amning betyder ikke, at du ikke kan bære noget af det trendy tøj. Designere er nu kommet med mange trendy kjoler, der passer til ammende mødres behov. Dette har gjort det muligt for mange mødre at gå ud med stil eller bedre, til at bære tøj, som de elsker. Træd ud og prøv sortimentet af tunikaer. Blot walk-in stil og tillid!