25 moderne designs af tanktoppe til mænd og kvinder

Tank tops er meget behagelige. Letheden i afslappende form af tanktoppe får altid en til at føle et øjeblik med fred og ensomhed. Folk elsker at have tanktoppe på om morgenen og aftenen. Strandtøj kan også være perfekt med tanktoppe. Mænd og kvinder foretrækker også tanktoppe, mens de træner i gymnastiksalen. Der er en række forskellige designs i tanktoppe, der adskiller sig fra materiale, design, farve, søm og størrelse. Kvinder elsker at bære tanktoppe i hudform, der kan strækkes, så de føler sig slanke. Når der er løse tanktoppe, designer også yndige til kvinder, der får dem til at se funky og stenet ud. Trykte og snørede detaljerede tanktoppe er andre designer tanktoppe til damer og unge kvinder, der elsker at smigre på stranden. Paillettoppe er det sjove ved diskotekstoppetanke, der rocker gulvet. Afgrøde tanktoppe og lange tanktoppe vælges fortrinsvis af folks efterspørgsel.

Tank tops

At vælge en sexet løs tanktop til kvinder kan være meget at se anstændigt ud med. Iført det bedste match indre lingeri er også en vigtig ting, der skal tages stilling til på forhånd. En sports -bh til løse tanktoppe i sort er, hvad du skal være et must. Kvinder iført ren tank -top vil uden tvivl være modige nok til at vise deres kropstaktik med tillid. Mens mænd har et trendy sexet look med deres muskler, der kigger gennem blotte tanktoppe eller sweat sweatshirts.

Casual til arbejdsdage tanktoppe er designet med kraftigt tykt materiale, der kan kombineres med skuldertræk eller jakker, der passer fint til den ærmeløse tank top. Kvinder og mænd jeans tanktoppe ser vanvittig seje ud på mænd og kvinder med et hipster look. Vinter tanktoppe er lavet med uldmateriale, der giver hygge til kroppen. Mænd og kvinder på træning i gymnastiksalen kan let træne med det behagelige materiale i tanktoppe.

Nyeste og stilfulde tanktoppe til teenagepiger og drenge:

Her er en samling af de nyeste trendy designs i tanktoppe til piger og drenge.

1. Kvinders løse tanktoppe:

Løs dame tank top

Løse tanktoppe med trykte nationale flag er for det meste slidt for at få et funky cool look. Kvinder kan elske USA tasketank med et par revne jeans for at få et rockstjernelook. De løstsiddende tøj til kvinder skal købe en inderside til toppen. En ren bh eller indvendig er nødvendig for at blive båret inde i en løs tanktop.

2. Chic Lace Backless Tank Tops til kvinder:

Flot tankløs top med blonder

Smarte blonder uden rygsække til kvinder er klassisk sjov-elskende stil. En smuk snøret hængende blonder tank top ser fuldstændig lavet til perfekt feminin påklædning. For en rygløs tank top skal kvinder bære en gennemsigtig bh for at føle sig godt tilpas med tanktoppen. En bh med halsrem fungerer bedst med tankløs med halterneck uden ryg.

3. Sexy Heart Shape Crop Tank Tops til piger:

Sexet tankform i hjerteform

Sexet hjerteklippet afgrødet tank top ser fantastisk ud på unge piger. En crop -tanktop til piger ser altid fantastisk ud med minishorts. Unge piger med en slank krop kan bære sådan et mønster. Et åbent hjerteformet snit ser fantastisk sødt og stilfuldt ud. For en sådan designer tanktop skal kvinder også gå mindre indvendigt eller bære en bh med nakkestrop for bedre kondition.

4. Paillet -tanktop til kvinder:

Tank top med paillet

Paillet -tanktoppe er det sjove, smigrende outfit, der skal bruges til fester og diskoteker. En lang tanktop til piger med paillet med sølvfarvede pailletter kan bæres alene og give et sexet look. Paillet toppe ser fantastisk ud på dansegulve. Kvinder går efter afgrøde tanktoppe med pailletudsmykninger med shorts eller flatterende nederdele.

5. Ladies Flowy Style tanktoppe:

Flowy tank top

Flowy dame tanktoppe er bløde flatterende stil toppe. Tankens top bevæger sig frit i taljen og har en bluss på kanten. En uregelmæssig blusset kant ned til taljen ser dejlig ud på revne jeans.

6. Tassel Fringe Tank Top Kvinder:

Tank top med frynser

Dametrøjer kan være fantastiske med en simpel transformation i mønsterets design og stil. En frynsekvast på kantlinjen kan give dit udseende et smigrende udseende. For et ungt og sjovt udseende kan du også bære et så dejligt mønster med kvaster på bagsiden.

7. Chiffon Sexy Beach Tank Tops til kvinder:

Chiffon sexet strandtop

Sexede strandtanktoppe til kvinder har et stort antal stilarter, der kan vælges med et personligt valg. En løs stor stropper sort tanktop er en du ønsker for et sexet look. Skulderen og det rygløse look ser sort ud og på en solskinsdag på stranden skinner huden fantastisk.

8. Bur Tank i Mint Top:

Burstank i mint top

En strappy tanktop på bagsiden er et sexet forførende design. En frisk farve i mint med en tanktop uden ryg til burstrop til piger er både trendy og ny i modeformen. Sexiness kigger fra stropperne er fabelagtig.

9. Vintage Beach Tank Top Kort:

Vintage strand tank top

En lingeri -stil tanktop med overdækket hals ser fantastisk ud. Et vintage design, men stedsegrønne mesh tanktoppe til kvinder kan være et fantastisk outfit til en dag på stranden. En mini -tanktop eller en bluseformet tanktop til en stranddag er et perfekt valg.

10. Kvinders hæklet tanktop:

Hæklet tank top

En hæklet tanktop til unge piger kan også se fantastisk ud på en afslappet dag. Den hæklede kvastrand og et designerværk ser fantastisk ud. Mini shorts eller nederdele ser fejlfri ud med toppen. Det fængende ved hækling er, at det lægger særlig vægt på kunstværkerne og blomstermotiver lavet med hækling bringer feminin påklædning til damen.

11. En camisole tanktop lang:

En tanktop i camisole

En camisole tank top til kvinder kan flot designes og sy med bomulds jeansfarvet stof. En rem og lomme med tanktop ser også fantastisk ud med jeans og shorts. Den flerfarvede top kan se rig og også anstændig ud og dække pænt en del af hele kroppen.

12. Kort tankprint med dyreprint:

Tank top med animalsk tryk

Et outfit med dyretryk er altid forførende og vildt i udseende. En dame med skarpt udseende og sexet påklædning kan vælge en tanktop med dyreprint, der kan give hende et dræbende look. Leopardprint eller cheetah -print ser ud til at dræbe hvidt, slangeskindstryk og zebraprint er mest almindelige.

13. Tanklag i dobbelt lag:

Tank top i to lag

En dobbelt lag tank top i blå er en du skal se smigrende på dine hvide bukser. Et lige lag og et tværsnit på toppen i chiffonmateriale ser et fladere formende design ud. De dobbelte lag giver et luftigt look. Og selv slanke piger kan have volumen til deres udseende.

14. Hipster tank top til piger:

Hipster tank top

Hipster -outfits er altid anerkendt for sit seje betagende udseende. Stilen er funky og hård. Hipster tanktoppe til piger er lange og baggy fra kanten; nogle har uregelmæssig hemline som længere fra siden.

15. Ærmeløs rygløs tank top:

Ærmeløs tanktop uden ryg

En rygløs og ærmeløs tanktop til piger designet med stropper er et fantastisk design. Det smarte udseende af den stroppy ryg ser iøjnefaldende ud. Kvinder med en tiltalende karakter kan tiltrække mange med en rygløs tank -top som denne.

16. Designer cross -back tank top:

Tank top med kryds

En cross -wide -rem med rygstrop designet pigetrøje ser flot ud i havgrøn farve. I kombination med hvide bukser gør toppen udseendet spektakulært. Formålet med at bære en designer tank top kan godt bevises, når du skal afsløre tatoveringer lavet på bagsiden.

17. Træningsbukser til mænd:

Gym tank top

Gym tanktoppe har også en række forskellige designs. Løse mænds tanktoppe og sweat fit sweatshirts med velegnet hud er berømte designs inden for gymnastiksække. Det afhænger af valg af mennesker. Gym tanktoppe er generelt brede fra ærmet snit og standard halsudskæring.

18. USA taske mænds tanktop:

USA taske til mænd

Tykke remme til mænd med USA -mærke på toppen er dobbeltlag med et print af designs på. Sådan en tanktop kan bæres på en morgentur, der passer godt til en joggedragt. Sådanne enkle og elegante designs af tanktoppe kan bæres selv om vinteren, da materialet er tykt. Mænd iført lyse skjorter kan også bære en tanktop inde i trøjen for at give en tyk tone til den skjorte, der er iført ovenfor.

19. Mænds blokfarvede tanktoppe til stranden:

Herreblokfarvet tanktop

Blokprintfarvede tanktoppe til mænd er sexede toppe, som mænd kan bære hvor som helst, men bedst passer til dagen på stranden. Parret med shorts er en tanktop med spaghetti -rem med en farveklemme, hvad en mand kan se fantastisk ud i.

20. Mænds ren tank top:

Mænds ren tank top

Mænd i rene tanktoppe ser flotte ud med deres seks ebbe kropsbygning. Den blotte tank top til mænd får dem til at se varme ud og understreger den velplejede krop. Bodybuildere og sporty mænd kan helt sikkert have sådanne tanktoppe i deres garderobe for temmelig at tiltrække seerne til deres sexede velbyggede kropsmuskler.

21. Designer tanktoppe til mænd:

Mænds designertanker

Designer tanktoppe til mænd er fantastiske designs, der er lavet med tykt materiale som trusser eller læder eller jeans og bomuld, der kan formes i en bestemt form. Halsbåndet med knapper og løse snit på ærmerne giver et designerklædning. Designer tanktoppe i herrehjørnet er også Greco -tanktoppene, der har dybe udskæringer, der sænker sig til brystet og giver et særligt look til brystmusklerne. Sådanne toppe bæres især af bodybuildere og vægtløftere.

22. Mænds tanktop:

Herre mesh -tanktop

En mesh -tanktop til mænd er en designer -tanktop i nøgen stil. Mænd med en velbygget kropsform kan vise deres ebbs frem med mesh-tanktoppene. Der er også forskellige farver, hvor de sorte og grå farver ser bedst ud. Disse mesh -tanktoppe har en løs vævning på materialet, der har et hulstørrelsesnet, der får det til at se næsten nøgen ud. Sådanne designer tanktoppe er valgt til at se stilfulde ud i skjorteløst, men ikke nøgen look.

23. T -shirt med print til mænd:

T -shirt med print til mænd

T -shirts med tegneserietryk kommer til både mænd og kvinder. Det sexede udseende af mænd med søde kreationer er altid attraktivt for det modsatte køn. Tegneseriefigurer på mænds tanktoppe ser altid søde ud.

24. Trykte tanktoppe til teenage drenge:

Tank top med mænd

Cyklister med et køligt stenet billede vil helt sikkert elske at bære løse tanktoppe med trykte billeder på. Sort / hvide udskrifter eller udskrifter med flag eller vilde dyrs ansigter ser grove ud og giver en sporty effekt til drengene. Især cyklisterne ser fantastiske ud på disse tanktoppe.

25. Mænds behagelige tanktop:

Herre behagelig tanktop

Behagelige tanktoppe er lavet specielt med elastisk materiale med en unik søm, der ser dynamisk ud på mænds figur. En ærmeløs tanktop med høj hals ser fantastisk ud til en træning i fitnesscentret. Hvide farver vælges mest blandt mænd, men solide farver ser også fantastiske ud på mænd.

Tanktoppe er afslappede toppe eller sig skjorter, der er uden ærmer og er lavet uden ærmer. Anvendelsen af ​​tanktoppe bæres generelt af mænd og kvinder, ældre mennesker og unge. Hovedformålet med at bære en tanktop er, når man er en tur, træner eller på stranden. Tankens tynde, lette tekstiler får personen til at føle sig let og behagelig. Bedst til sommerdagens tanktoppe føles friske, da de også er en god idé at beholde en kølig og stilfuld. Mens du arbejder i et fitnesscenter, får tankenes mønstre en til at føle sig godt tilpas, mens du løfter vægt. Mens yogasektionen også tanktoppe føles fleksible og behagelige.

At bære tanktoppe udendørs kan være lidt anderledes end træningsdesignet. Specielle stof tykke eller designermaterialetanker kan passe godt til designer seje bukser. Mænd kan også bære mesh -tanktoppe, der fremhæver deres muskler og kropstøj. Kvinder med en sexet kropsstruktur kan se fantastisk ud med tanktoppe med lav hals eller tanktoppe med blonde. Paillet-tanktoppe til kvinder er også et iøjnefaldende og varmt valg for dem, der er helt klar til at danse gulvet.