9 fantastiske langærmede toppe til mænd og kvinder

Toppe med fulde ærmer ser figuren anstændigt ud. Vinter- eller sommerdage gør huden ru og ridset. I slutningen af ​​dagen eller efter et par dage finder vi din hud totalt beskadiget og behov for dækkede hænder for at beskytte din hud. Bortset fra at beskytte dine hænder mod at blive værre giver lange ærmer en fuldkommen kropsholdning, der er ideel at have på om vintre eller somre. Selv mode med lange ærmer beundrer udseendet af lange arme med perfekt klædt på med designer lange ærmer. Der er designs i lange ærmer, der får dig til at føle dig ivrig efter at bære sådanne designs.

Trendy samling af fuldærmede toppe Kvinder og mænd med billeder:

Her er en liste over 9 designer toppe med fulde ærmer til herrer og damer i Indien.

1. Fuldærmet draperingstop til kvinder:

Langærmet draperingstop

En langærmet top med draperet sygepleje er en fejlfri top til let arbejde. Draperingen på brystfronten bringer også en ubemærket, blid skulpturarm. En sort draperet top med fulde ærmer på bukserne vil være et perfekt match.

2. Langærmet skjorteoverdel med bælte:

Langærmet skjorte top med bælte

Smukt pyntet med broderi på halsmønsteret og knapper skjorte ser imponerende ud. Et bælte, der passer perfekt til kroppen og lange ærmer til kvinder, får damen til at se ud med en slående kropsfigur.

3. Langærmede snore toppe i mode:

Langærmet snøret top

Mandfældens look af blonderarbejde og snørede arme er altid attraktivt. Langærmede toppe til damer og specielt designet med broderede snørebånd kan give en morderisk indflydelse på kvinder. En rund hals off white top perfekt til taljen ser smart ud med et par blå jeans.

4. Panel stram langærmet T-shirt top til damer:

T-shirt med lange ærmer i panelet, top

En snøret bådhals med et strejf af glat blødt fløjlstøtte og top med lange ærmer kan være en storslået idé at klæde sig ud i glamouren. Bundet med en lang flared nederdel kan give et dukke-lignende look, der fanger sindet hos de omkringliggende mennesker.

5. Patchworked langærmet top til piger:

Patch arbejdet med lange ærmer

Patch bearbejdede ærmer, der dækker hele den praktiske peplum-top, ser fantastisk ud. Kvinder med en lige kropsstruktur kan se storslåede ud med en hvid peplum patchwork langærmet top.

6. Off Shoulder langærmet top til kvinder:

Langærmet off -shoulder top

Toppe uden skulder og lange ærmer til damer har altid set glamourøse og sexede ud. En lang eller kort tee-shirt med off-skulderdesign, der kan strækkes og strammes til kroppen, ser perfekt ud på slanke kropsfigurer.

7. Langærmet top til mænd i sort:

En sort langærmet herretop

I modsætning til damens hjørne af mode har mænd et begrænset design i deres beklædningsgenstande. En langærmet top til mænd er et must i enhver herres garderobe. Selvom en mand med ekstra folder lange ærmer ser trækkende tilbage, ser de flotte ud og giver en tiltalende effekt på modsætningerne.

8. Ubalanceret snit med lange ærmer til mænd:

Langærmet top til mænd med ubalanceret snit

Kurtas er en indisk form for både mænd og kvinder. En ubalanceret snit og langærmet top til mænd kan være et designer look til herredressing. Mænd med et udvalg af forskellige look hver dag kan gå efter en langærmet top for at se fantastisk flotte ud.

9. Oversized fuldærmede toppe til mænd:

Lange oversize ærmer Toppe til mænd

En overdimensioneret langærmet top til mænd er bemærkelsesværdigt meget i modehuset i disse dage. De lange ærmer dækker også en del af håndleddet og fingrene. Faktisk er der et separat snit til tommelfinger og fingre, der skal bæres i.

Så lange ærmer til mænd og kvinder giver en dynamisk tiltalende effekt på bandagen. Udseendet af lange ærmer dækker ikke kun hænderne, men giver også et designer look. Net ærmer, blonde ærmer, mid-cut fuld ærmer, baggy lange ærmer og manchet på lange ærmer er nogle flere designs velkendt og ønsket af modeelskere.