9 glatte kvinders blanke toppe til specielt udseende

Ren top betyder en gennemsigtig top. Det er helt gennemsigtigt materiale. Du skal bære det indre indeni. Det er i alle farver og mønstre. Den er designet til dristige piger, der ikke har noget imod at bære gennemsigtige toppe. Lige toppe giver varm appel til fyrens hjerte. En blød konge af følelse vil vække i fyrens hjerte at se sin pige i en ren top. Enten en fuld indvendig eller en kort inderside af samme farve eller kontrastfarve kan bæres inde i ren top. Rigt stof bruges i ren top, som vil se godt ud på brugeren. Stoffet er ekstremt glat på huden.

Lene toppe

Nye og smukke lækre toppe til kvinder, der skal bruges med nederdele og jeans:

Her er de forskellige typer designs og farver i renoverede toppe til piger på mode.

1. Hvid ren top:

Hvid blank top

Det er en hvidfarvet blank top, der er fuldstændig gennemsigtig. Pigen har slidt fuld inderside. Den blanke top har et prikmønster på den. Det har også en krave og ser for godt ud med en lyserød nederdel eller bukse.

2. Black Sheer Top:

Sort blank top

Det er sort gennemsigtig top i kortærmet crop -stil. Damen har båret sort bh indeni. Det er kortærmet og har matchet med samme farvebukser. Da det er en afgrøde, er det lidt over taljen. Det vil se godt ud til en fest. Piger vil se varme og sexede ud i dette.

3. Designer ren top til kvinder:

Ren top til kvinder

Denne rene top vil se lyst på kvinder. Den har læg på forsiden af ​​toppen. Det er halværmet syet som lag. Det er en bh i kontrastfarve båret indeni. Kvinder vil se smukke ud i denne top. Denne top ser elskværdig og behagelig ud på kvinder.

4. Ren top i gul farve:

Gul blank top

Det er en gulfarvet blank top og uden ærmer. Toppen har fået lag i slutningen. Damen har båret en lyserød bh indeni, hvilket står i kontrast til den gule blanke top, men stadig ser glamourøs ud. Plus det er parret med en hvid bukse, som er et ekstravagant look.

5. Red Sheer Top til kvinder:

Rød blank top

Denne røde gennemsigtige top er dog gennemsigtig, men alligevel af en acceptabel standard. Det er respektabelt for damer at bære. Indvendigt er den fuld indvendig og toppen er ærmeløs med hals lukket op. På forsiden er knapperne foldet som en skjorte. Til sidst er elastikken der for at give et slank look.

6. Moderigtigt ren tank top:

Ren tank top

Denne blanke tank top er i hvid farve med rør -bh indeni. Den er løstsiddende og luftig top for at levere et køligt billede af piger. Med denne rene top rocker short. Tank top er kun som camisole. Det er seksuelt tiltrækkende med en fascinerende personlighed.

7. Ærmeløs ren knap-top:

Ren knap øverst

Det er en ren top med knapper på forsiden. Det er ærmeløst og hjertedesign trykt på det. Den har også to lommer på begge sider. Du kan bære den på stranden, på en picnic, shoppingtid osv. Den er perfekt til enhver tid. Stoffet er også blødt og glat.

8. Ren blondetop med halve ærmer:

Ren blondetop

Denne blanke top er i blonder med halv ærme. Det er anstændigt og smukt og stopper folks øjne. Det er godt nok til damer, da det har et fuldt indre. Pigen har gjort et godt par med hvide jeans og så uimodståelig ud i åbent hår.

9. Stilfuld ren top:

Stilfuld ren top

Det er en sød og stilfuld ren top. Den har nogle designs præget ovenpå. Den er ærmeløs og fint skåret i bunden. Piger vil se fantastisk og dejlige ud i denne bløde top. Du kan også bære det til festen. Det har også en flot farvekombination og passer fint til sorte jeans.

Den blotte top er også kendt som gennemsigtig. Det har funktioner til at levere et fængslende billede. Det er behageligt og charmerende. Selvom mønstre er mindre stille, har det godt design og farve. Det anvendte stof er også blødt for huden. Damer vil se glamourøse ud i en ren top. Fås i hver farve, man får et godt valg.