9 nyeste modeller i kvinders lilla toppe i mode

Den lilla farve top har sin egen betydning. Den har to nuancer som mørk lilla og lys lilla. Begge nuancer vil se godt ud i toppe. Der kan være mange forskellige stilarter i den lilla farvetop. Hvis en kvinde kun leder efter en lilla farveoverdel, får hun mange stilarter i den. Lilla farvetoppe får en match med sort, blå og hvid bundslid. Hvis en top er lang, kan du kombinere den med jeans eller bukser. Og hvis en top er kort, kan du parre den med en nederdel, jeans eller shorts.

Moderne og smukke toppe i lilla farve og dens stilarter:

Du får mange muligheder og designs i lilla farvetoppe. herunder deler vi nogle nye look -toppe i farven lilla.

1. Stilfuld løs lilla top:

lilla toppe

Det er en løs størrelse lilla farve top. Den har mange læg ovenpå. Det er dyb V -hals og kort ærme. Piger vil rocke i denne lilla top. Den er monteret på taljen. Piger kan også bære det på college. Det vil virkelig se fedt ud på unge piger. Den har et fint mønster.

2. Lilla langærmet top:

Lilla langærmet top

Det er et meget flot mønster med langærmet lilla farve top. Den har en høj-lav stil med hele halsen dækket. Det ligner, at et slips er bundet om halsen. Denne pige ligner en prinsesse i denne top. Det passer godt med blå slim fit jeans og fladt fodtøj.

3. Sexet snit lilla toppe:

Sexet lilla top

Disse lilla toppe er designet til dristige damer. På begge sider er nakken dybt lav. En kædehalskæde går godt med denne top. Det er uden ærmer og V -hals mønster. Piger vil se sexet ud i denne top og passer meget til skinnende maling. Det giver varm appel til seerne.

4. Tube Top i farve lilla:

Lilla rør top

Denne lilla top har et rørmønster. Den har ikke skuldre. Det starter med brystdel og kort i længden. Sort jakke vil gå pænt over denne lilla tubetop. Det får en match med sorte shorts. Fuld pony og lange øreringe vil se godt ud med dette.

5. Lilla blondetop:

Lilla blonde top

Denne lilla farve top har nogle smukke blonder arbejde. Det er en hel ærme med hals- og ærmemønster. Den har et fint mønster i nakken. Det ser fantastisk ud med blå jeans. Denne dame ser herlig og storslået ud i denne lilla top. Med åbent hår vil det fange øjnene for alle.

6. Lilla top til kvinder:

Lilla top til kvinder

Det er to -lags fuldærmet lilla farve top. Denne top er af chiffonmateriale med en rund hals og let monteret på håndledsområdet. Dette mønster vil se bedst ud på kvinder med enten blå eller sorte jeans. Der er tre lag på toppen og ærmerne er også mønstret godt.

7. Cowl Neck Purple Top:

Cowl Neck Lilla Top

Denne lilla top har en dæksel med fuld ærme. Dette halsmønster vil virkelig se godt ud på damer. På venstre side er mange knapper foldet i en enkelt lige linje. Damer vil se slanke ud i denne top. Det vil appellere til de sanser, der vækker interesse for toppen.

8. Lilla ærmeløs top:

Lilla ærmeløs top

Denne lilla top er ærmeløs med halterneck. En kæde er perlet på halsen. Det kommer til at give bæreren en karismatisk personlighed. En pige vil se attraktiv og fængslende folks hjerte ud. Selvom grime hals, det er anstændigt. Det er også pænt.

9. Designer lilla top til damer:

Lilla top til damer

Denne lilla farve top har et fantastisk blomstermønster på halsen. Det er en flot udformet top. Det er en hel ærme og rund hals. En tynd kæde på halsen med et lille vedhæng og åbent hår vil fange seernes hjerter væk. Damer kan bære denne top og give en smuk persona.

Damer skal være tydelige med hensyn til, hvilke mønstre hun vil have, når hun har besluttet sig for kun at købe en lilla top. Fordi da der er tusinder af sorter tilgængelige i toppen, er det ganske muligt at blive forvirret. Hver butik vil have sit eget mønster. Lilla er en beroligende farve, og bæreren vil se godt ud i den lilla top.