9 Seneste og komfortable camisole toppe til kvinder

En camisole eller Cami er et af de mest populære tøj, som du kan finde i enhver kvinders garderobe. Grundlæggende er det en løstsiddende undertøj, som dækker den øverste del af kroppen. I dag kommer denne beklædningsgenstand på en stilfuld måde som en cami -top til kvinder, som du kan bære formelt eller afslappet. Den har tynde spaghettistropper og er fremstillet i letvægtsmateriale, og den kan fås i forskellige områder som bomuld, satin, silke og strækbart materiale som lycra og nylon.

Bedste og stilfulde designs af camisole toppe til damer:

Her er forskellige stilarter af Cami toppe til din garderobe, som helt sikkert vil forbedre din skønhed og stilfuldhed.

1. Blonde Work Camisole Top:

Camisole toppe

Tilføj en ny smag af blonde -camisole -arbejde til din garderobe med denne hvide Cami -top, strækbart stof og blonderarbejde. Dens elasticitet sikrer, at den sidder ordentligt, og den har en kurve ved kanten, hvilket giver et køligt look. Kombinér den med slim fit jeans og shorts, og gør dig klar til at vende hovedet med din stil.

2. Blomstertryk Cami Top:

Cami -top med blomsterprint

Blåt blomstermønster, dyb rund halsudskæring med kryds og tværs og justerbare spaghettibånd ser så smuk ud. Dobbelt lag dikkedarer ved kantlinjen gør det til et unikt stykke i sig selv. Man kan slå sig sammen med skørt og shorts med tynde pasform. Blomsterprintet er alles første valg til sommer.

3. Barsel Special Cami Top:

Barselspecial Cami Top

Hver kvinde har brug for en blød og let kjole på graviditetstidspunktet. Chiffon stof gør det så blødt og køligt. Dette er en gratis og løstsiddende top, denne funktion gør det til det rigtige valg for de kvinder, der har brug for behagelig, men stilfuld.

4. Toppe i camisole i silke:

Cami top i silke

Denne luksuriøse pink satin-feel swing camisole kommer i trend nu. Denne pink cami-top er koldskulderskåret med sarte rouleau-stropper, den kan kombineres med smarte culottes for et elegant look eller med rippede jeans for at holde den afslappet.

5. Tassel Cami Top:

Tassle Cami Top

Det sikrer, at alle øjne er på dig i denne kvastrøde Cami -top. Den har en tankudskæring og kvaster med frit flow fra halsen giver den et andet udseende. Det har en lystværdig tilføjelse til din garderobe. Du kan kombinere den med tynde jeans og monokrome hæle.

6. Crop Cami Top:

Crop cami top

Crop top er mode i mode. Beskæring i Cami -top kan være dit stilsyndrom. Blomsterbroderi ser fantastisk ud på denne sorte Cami -top. Den kan kombineres med en sort choker og en tynd nederdel, og den har et fedt valg til din sommersamling.

7. Party Wear Cami Top:

Party Wear Cami Top

Denne creme Cami -top har en tankudskæring med justerbare spaghetti -stropper. Denne top har sekvensarbejde og små perlestrenge hænger med halsudskæringen. Det giver et eksklusivt look og kan kombineres med blå korte og lange skinny fit nederdele og hæle.

8. Longline Cami Top:

Lang række Cami Top

Sort langærmet cami-top med split foran og v-udskæring er et klassisk valg for dem, der ønsker et anderledes look i deres kollektion. Det kan bære med venner udflugt eller snuble.

9. Denim Cami Top:

Denim Cami top

Denim er et meget populært stof. Hver kvinde har et stykke i deres garderobe. Denne denim marineblå cami -top har spaghettistropper og spænder på begge sider giver det et designerklædning. Det kan bære ved enhver lejlighed.

Camisole toppe eller cami har vundet sin popularitet ved at udføre mange funktioner. Denne top kan enten bruges under en sweater, jakke og skjorter, eller den kan bruges alene. Denne ærmeløse top har forskellige former, farver og længder. De strækker sig normalt ned i taljen, men undertiden dækker midterriffen som en crop top. Det har et behageligt og blødt stof, så dette kan være det bedste valg til sommersamlingen. Det giver et skinnende udtryk til en kvinde. Denne top kan kombineres med skinny fit jeans, nederdele og shorts, eller kan kombineres med høje hæle.