A legjobb 10 öltöztetős játék lányoknak

A világ jobb hely, ha gyerekként emlékszel a balhéra, amit elkövetnél. Most fiatalként vagy felnőttként ugyanazt látja tükröződni. Gyerekként órákon át ültem az ágyon, és anyámat vagy idősebb nővéremet bámultam, ahogy a játékaikkal babrálnak. Élénk színekkel teli sminkdobozaik, öltözékük és ruházatuk. Gyerekként mindannyian átéltük azt a fázist, amikor egyik kedvenc sztárunk csillagos felsőt viselve sétált le a színpadra, és azonnal vágytunk rá. Sokszor előfordulna, ha az egyik nővére új magassarkút kapna, és belül meghalna, csak hogy felnőjön ahhoz a korhoz, amikor maga is megengedheti magának. Ez az élet része, de szerencsére a jelenlegi generáció jobban megtapasztalhatja, mint mi.

Gyermekként az egyetlen megoldásunk ennek az égő lángnak a kielégítésére az lenne, ha besurrannánk a szekrényekbe, és amikor senki sem néz le, húzza le a ruhákat, próbálja fel azokat a rosszul öltözött ruhákat, és tegye vissza őket, hogy később kiderüljön és megbüntessék őket. Napjainkban, a digitalizációt támogató világban, idősebbként most már segíteni tud gyermekének vagy kishúgának a különféle öltöztetős játékok segítségével. Ezek a játékok kapnak egy szekrényt, amely tele van a kívánt trend hozzáértő ruhákkal. Az animált változat még vonzóbbá teszi az élményt, ezért itt van egy lista az internet által kínált legjobb öltöztetős játékokról.

Divatsztár öltöztetős:

Divatsztár öltözzön fel

Ez a játék első kézből nyújt tapasztalatot arról, hogy divatbemutatón lehetsz a lökdösődő hátsó színpad között, ahol te lennél a ruhaszervező, aki az utolsó modelleket válogatja a sétához. Azzal kezdődik, hogy több modell közül választhat. Amikor kiválasztotta a hármat, amelyeken dolgozni szeretne, különféle ruházatokat, kiegészítőket és cipőket biztosítunk, hogy a tökéletes megjelenést még azelőtt elkészíthessük, mielőtt modelljei kiállnának a színpadra..

Valentin pár öltöztetős:

Valentin pár öltözzön fel

Gyermekként mindannyian egyetértünk azzal a ténnyel, hogy egyes világok nem ütköznek össze a miénkkel a korai szakaszban, de miért akadályozza meg ez a szórakozást most? Valentin pár öltöztetős egy öltöztetős játék, ahol a lány és a fiú stylistja kell, hogy legyen. A lány az első, ahol megváltoztathatja a teljes testhelyzetét a paróka és a ruha megváltoztatásával. Akkor a fiú öltözéke is a kezedben van.

Celebrity Smink játékok:

Celebrity smink játékok

A hírességek sminkjátékai meglehetősen híresek, hiszen most végre úgy öltöztetheti fel hírességét, ahogy mindig is szerette volna. Ezek a játékok igazán kielégítőek, mivel a kedvenc hírességek öltöztetése sok káprázattal jár. Itt ebben a játékban van Vanessa Hudgens, aki várja, hogy átalakítsa a ruhásszekrényét.

Női erő:

Női erő

ne mondd, hogy nem gondolkoztál azon, milyen jól és dögösen néznél ki abban a Britney Spears -jelmezben, amely a rajongóidnak énekelve mikrofont tartva szajrázik a színpadon. Itt van egy lehetőség, hogy valóra váltsa álmát ezzel a fantasztikus rocksztár öltöztetős játékkal, ahol kiválaszthatja a ruháját, és megnézheti, hogyan fog kinézni ez a kombináció a kívánt frizurával.

Barbie esküvői ruha:

Barbie esküvői öltöztetős

ez egy szórakoztató játék, ahol gyermekkorod legjobb barátja, Barbie a segítségedet akarja az esküvői ünnepségen. Segítenie kell neki, hogy tökéletes legyen a haja, ha kiválasztja a megfelelő frizurát. Ezután jön a nehéz rész, amikor a ruhát a sok lehetőség közül választjuk, és végül a cipő és a karkötő mellett döntünk.

Karácsonyi öltözködés:

Karácsonyi öltöztetős

Egy csésze tojástojást kortyolva a virtuális avatar arra kéri Önt, hogy fejezze be esti megjelenését, hogy megfordítsa fejét karácsonyi buliján. Ehhez vannak karácsonyi díszek és ruhák, amelyek karácsonyra hasonlítanak és vidámak. Kezdje a szokásos ruhájával, majd tegye rá egy fényes mentőkabátot és kesztyűt, egy kendőt, és ne felejtse el feltenni a haját..

Tavaszi öltözködés:

Tavaszi öltöztetés

A karácsonyi öltözködési játékhoz hasonlóan ez a téma a tavasz, vagyis a tavasznak megfelelő öltözék, és itt a túláradó követelmények, de extravagáns módon. A tavasz a színek és a nyári ruhák, a rugók és a lábujjak, a kalap és a sál szezonja, és mindennek tetejébe tavaszi páros játékok is vannak.

Kulturális öltöztetős játék:

Kulturális öltöztetős játék

Ki tudta, hogy egy egyszerű internetes játék annyira informatív és tájékozott lesz. Vannak speciális játékok, amelyek csak bizonyos kultúrákat szolgálnak ki, de természetesen mindenki játszhat. egy kislány Indiából, tudja, hogyan kell felöltözni a riói karneválra, míg a kínai lány tudja, hogyan gurulunk mi indiánok egy nagy esküvő alatt. Ezek a játékok az oktatás forrásai is lehetnek, mivel a gyerekek játék közben tanulnak meg más kultúrákat.

Disney hercegnő öltöztetős:

Disney hercegnő öltözz fel

mivel maga is hercegnő, nem csoda, hogy erősen szerelmes ezekbe a Disney hercegnőkbe. Nem lesz nagyszerű, ha most úgy öltöztetheti fel őket, ahogy szeretné? Egy Disney hercegnőnek mindig van fix ruházata, kék -fehérek és rongyos rothadásai, de egyszerűen fantasztikus lenne, ha segíthetne abban, hogy ezek a hercegnők eldönthessék a viseletüket.

Báli öltöztetős:

Szalagavató ruha

Láttuk, hogy idősebb nővérünk furcsállja a tökéletes ruhát a bálon. Láttuk, hogy a barátunk sokat foglalkozik ezzel, de mivel napja még várat magára vagy a közelben, játszhat ezekkel a játékokkal, mielőtt bevásárol. Ezek a báljátékok sokféle ötletet adnak arra, hogyan öltözzön fel, és hogy tökéletes legyen -e a haja, hogy pontosan tudja, mit mit tegyen.