A világ 12 legveszélyesebb útja, amit mindenkinek tudnia kell!

Ha Ön lelkes utazó és kalandfüggő, akkor mára meredek lejtőkön, keskeny utakon és veszélyes fordulatokon ment keresztül, hogy szemtanúja legyen a csodálatos úti céloknak. De jártál valaha a világ ezen legveszélyesebb útjain? Bizonyos félelmetes és legnagyobb kihívást jelentő utak a legveszélyesebbek és leghalálosabbak! De hé – hogyan láthatunk szivárványt mennydörgés nélkül, ugye?

Ma mindent megtudunk a világ legveszélyesebb útjairól. Ezek a legijesztőbb utak rendkívül nagy kihívást jelentenek, és át kell utazni rajtuk, ha kalandor vagy.

A legőrültebb utak az egész világon, amelyet minden utazónak meg kell tapasztalnia:

Íme a világ legveszélyesebb autópályájának listája és néhány legnehezebb, amelyet át kell vezetni annak érdekében, hogy a legszebb helyeket is elérjük! Ezek az utak kifejezetten a lehető leglassabb utat igénylik, és sok veszély gyakran előfordul errefelé. Érdemes őket is felfedezni.

Ez a 12 legveszélyesebb út a világon képekkel itt.

1. Skippers Canyon Road – Új -Zéland:

Skippers Canyon út

Tudja, hogy az Új -Zélandon található Skippers Canyon Road még mindig a világ legveszélyesebb útja, amely évtizedeken át terjed? Évente több száz emberéletet követel. Ez az út már 1890 -től létezett, és mégis ugyanabban az állapotban van, mint amilyenben építették, tekintettel a kihívásokra. Ez egy híres aranybányászati ​​terület lett, amely őrült kanyarokról, éles kanyarokról, meredek sziklákról és fordulatokról ismert. Az út számos dombot és utat tartalmaz, amelyek még nincsenek szépen burkolva. A turistabuszok és az autók még mindig áthaladnak ezen a veszélyes úton. Az útvonal több mint 16,5 kilométer hosszú. A világ leghalálosabb útjai közé tartozik.

2. 99 Bend Bend to Heaven – Kína:

99 Bend Road to Heaven-legijesztőbb út a világon

A 99 -es kanyarú út a Tianmen Mountain Nemzeti Parkban található, Közép -Kínában, és a világ egyik legveszélyesebb útja. Ahogy a neve is sugallja, 99 veszélyes és ijesztő hajtűfordulattal rendelkezik, amelyek 3855 láb magasságban vannak felépítve. Az út hossza körülbelül 7 mérföld. A régió hirtelen elhúzódó földrengéseiről is ismert. Évente több haláleset történik még az utak környékén! Nos, ez nem feltétlenül egy gyenge szívű ember számára, aki itt utazik-ez a világ egyik legveszélyesebb kanyargós hajtűútja!

3. Karakoram Highway – Pakisztán – Kína:

Karakoram Highway-a legőrültebb út a világon

A Pakisztánból Kínába vezető főúton mindkét ország fekszik ezen a gyönyörű, de veszélyes úton. 810 mérföld hosszúságú, és ijesztő sziklákról, árvizekről, lavinákról, szárazföldről és sziklákról ismert. 1966-1979 körül épült, 15000 láb tengerszint feletti magasságban, nagyon durva és kemény átjárókkal és feltételekkel. A Karakoram autópálya a legmagasabb aszfaltút néven ismert, mégis lenyűgöző tájjal és szépséggel rendelkezik. Valóban a legveszélyesebb utak közé tartozik a földön.

4. Kolyma Highway és Lena Highway – Oroszország:

Kolyma autópálya és Lena autópálya

Körülbelül 2000 mérföldre kiterjedő Kolyma és Lena autópálya rossz terepről, nehéz utakról, sáros utakról, jégről és zord időjárási viszonyokról ismert. Az autópálya a szibériai útról Magadanhoz kapcsolódik, és más néven a Csontok útja. A világ leghidegebb régiói közé tartozik, ahol még jéggel fagyott utakkal is találkozhatunk. Állítólag sok baleset és haláleset történik ezen autópályákon való utazás során, ahol a járművekről ismert, hogy átesnek a jégen.

5. Panamerikai autópálya – Alaszka – Chile:

Pánamerikai autópálya leghalálosabb útja a világon

A pánamerikai autópálya Észak-, Közép- és Dél -Amerika környékén található. Már sejtettük, hogy ez olyan nagy hossza: Észak -Dél -Amerikáig terjed – körülbelül 30 000 mérföld. A pánamerikai autópálya nehezen átjárható terepéről, valamint nagyon zord és kiszámíthatatlan időjárási körülményeiről ismert. A halálos szélű út legveszélyesebb szakasza Mexikó és Közép -Amerika útjain halad át, és sokan úgy vélik, hogy a kábítószer -kartell terroristák és lázadók mozognak a környéken. Ez az egyik leghalálosabb autópálya a világon.

6. Taroko Gorge Road – Tajvan:

Taroko Gorge Road-a legveszélyesebb utak a földön

Hé, ne hagyjuk ki a látványos és pompás szépséget, amelyet ez az út vesz körül; egyszerűen gyönyörű és lenyűgöző. A Taroko -szoros út aszfaltozott és faragott a hegyek között. El tudjuk képzelni a csodát maga körül, de az út is rendkívül őrült a veszélyes kanyarokkal. Vak sarkok és sziklák is vannak az útjában. A heves esőzések és földcsuszamlások, valamint sziklacsúszások gyakran érik a környéket, így az út tovább ijesztő. Annak ellenére, hogy az út ijesztő és félelmetes, sok kalandor utazik ezen az úton, és miért ne? Teljesen megéri. Buszok, autók, kerékpárok és robogók haladhatnak át ezen egymás után, egymás után, adott szűk kanyarokban. Az út hossza meghaladja a 11,8 mérföldet, és ez a világ legijesztőbb útja.

7. James Dalton Highway – Alaszka:

James Dalton A világ legnehezebb útjai

Az Alaszkában található James Dalton Highway, más néven North Slope Hall Road, nagyon meredek lejtőkről és sziklákról, rossz látási viszonyokról, nehéz járdákról és terepről, valamint a vadon élő állatokról ismert. Az autópálya nagy része nem jól burkolt, és meglehetősen kihívásokkal teli és szigorú az utazás. Legtöbbször csak kamionosok használják az utat, akik az autópálya körüli olajmezőkkel együtt utaznak, és köztudott, hogy a terep miatt gyakran elakadnak. A világ legnehezebb útjainak hossza körülbelül 414 mérföld.

8. Killar – Pangi Road – India:

Killar To Pangi Road-a világ legextrémebb útja

Az út 9000 láb felett helyezkedik el, és körülbelül 70 mérföld teljes mértékben áthalad a hegyeken, sínek, burkolatlan terep, elszigeteltség és meredek sziklák nélkül. Egyszerre csak egy dzsip vagy autó fér el. A veszélyes sziklás terep és lefagyások gyakran megnehezítik az áthaladást. Tekintettel az ösvény nehézségeire, az utat még egyszer sem javították meg, miután több száz éve burkolták.

9. Guoliang alagút út – Kína:

Guoliang alagút út-a világ csodálatos útjai

Nos, igen, Kínának valóban sok veszélyes és kihívást jelentő útja van a világméretű forgatókönyv szerint. A Guoliang -alagút a Henan Taiahang -hegység körül található; Ez egy alagút, amelyet maguk a falusiak építettek a mozgás megkönnyítésére. Csak 300 falus lakik a környéken és környékén, akik használják az alagútutat, és tele van sziklákkal, sziklákkal, sárral, és nincsenek sínek. Az alagút körülbelül 12 láb széles, 15 láb hosszú, és egyszerre legfeljebb két autó és jármű befogadására alkalmas. Ez az egyik legnehezebb és legnehezebb út a világon.

10. Szecsuán – Tibet autópálya – Kína:

Szecsuán-Tibet A világ legnehezebb útjai

Ez a különösen veszélyes út egy autópálya, amely Kínában és Tibetben található. Az út 1950-54 között épült. Ez egy hosszú távú autópálya, amely összeköti a kínai Szecsuant (ahogy a neve is sugallja) a tibeti Lhasával. Az út ismert a hirtelen földcsuszamlásokról, lavinákról, sziklákról, sziklákról, rossz kanyarokról, éles kanyarokról és csúcsokról. Ha utazással kapcsolatos betegségei vannak, ez biztosan halálos lesz rád! Nemcsak arról van szó, hogy számos hír azt állítja, hogy 100 000 sofőr körül körülbelül 8000 haláleset történik az úton. Az út hossza körülbelül 1330 mérföld, több mint 15400 láb magasságban.

11. Zoji La Pass – India:

Zoji La Pass út

Az indiai Zoji La -hágón átívelő 6 mérföld egy nagyon keskeny, nehéz terepű útról ismert, burkolatlan és meredek sziklákkal teli. A tájon nincsenek esők, és gyakran számos veszélynek lehetünk tanúi az ösvény körül. A földiszapokkal teli út a földcsuszamlásokról is ismert, gyakran őrült cikcakkokkal. Sri Nagarot és Leh -t köti össze a Himalája nyugati részén, és 1947 körül nyitva áll a nyilvánosság előtt.

12. Észak -Yugas út – Bolívia:

Észak-Yugas út-a legijesztőbb utak a világon

Hallottál már a halál útjáról? Ha igen, akkor ez ugyanaz! A Bolíviában található The Road of Death körülbelül 50 mérföldes, és tele van földcsuszamlásokkal, sziklákkal, keskeny járdával és sziklákkal. Több mint 200 hajtűkanyarral rendelkezik. Között hirtelen függőleges esések vannak, amelyek körülbelül 3000 lábra esnek. Évente több mint 500 utazó hal meg ezekben a veszélyes kanyarokban és elesésekben, és csak az utóbbi évtizedekben érkeztek kétsávos, aszfaltos utak a járművek számára. Akik azonban nem gyenge szívűek, mégis kipróbálják.

Mindketten izgatottak és félelmesek vagyunk, amikor értesülünk a világ ezen legveszélyesebb útjairól. Mik a gondolatai? Utazott személyesen valamelyikükben? Tudassa velünk a megjegyzésekben; szeretünk hallani felőled!

Jogi nyilatkozat:

A világ legveszélyesebb útjain található összes információ csak az interneten és az oktatási webhelyeken található forrásokból származik. Ezeket az információkat kizárólag tudás céljára szabad felhasználni. Nem vállalunk felelősséget semmilyen hibáért.