10 linnaa Euroopassa, jotka ovat vähän tunnettuja, mutta näkemisen arvoisia

Kuka ei pidä lukkoista? Näemme ne elokuvissa, luemme niistä kirjoista ja yhdistämme ne romanttisiin loma -ideoihin. Olemme julkaisseet verkkosivustollamme useita artikkeleita eurooppalaisesta matkustamisesta. Kauniit mutta tuntemattomat linnat ympäri Eurooppaa voivat olla loistava vinkki matkailijoille. Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon tämän tyyppisiä upeita mestariteoksia on muun muassa Keski- ja Länsi -Euroopan ulkopuolella. Ne on jaettu kauniisti koko mantereelle, ja niiden mukana tuleva kartta voisi edustaa kiertokulkua.

Chateau Clochard – jännittäviä historiallisia raunioita

Näkymä Pont-Remyn linnalle

Chateau Clochard, Pont-Remy, Ranska

Tämä linna on täysin autio, mutta se houkuttelee silti paljon kävijöitä.  rauniot kertovat usein enemmän menneisyydestä kuin hyvin säilyneet kunnostetut rakennukset. Se näyttää samalta tämän linnan kanssa Ranskassa. Tällaisten rakennusten sisällä voit tarkkailla kiviä itse ja tehdä omat johtopäätöksesi omistajien aiemmasta rakenteesta ja elämästä.

  Tällaiset linnat ovat oikea paikka sinulle, varsinkin jos olet kiinnostunut taiteesta ja arkkitehtuurista. Se on ollut määränpää monille kuninkaallisten perheiden jäsenille, mukaan lukien skotlannin kuningatar Mary ja kuningas Henrik II. Ajan myötä linna on vain lakannut elämästä, mutta se on nyt mystinen ja erittäin suosittu matkailukohde.

Tämä linna tunnetaan Film Hostelista

Krumolov Tšekin tasavallan idea

Krumlovin linna, Tšekki

Praha ja Tšekki tunnetaan yleensä kauniista linnoistaan. Ehkä jotkut teistä jo tuntevat Krumlovin linnan. Toiset tunnistavat tunnelman kauhuelokuvasta “Hostelli”. Koska tämä elokuva kuvattiin juuri siellä, ja tästä on tullut myös entistä suurempi nähtävyys. Rakennuksen sisällä on maailman parhaiten säilynyt barokkiteatteri. Se on mielenkiintoinen matkakohde, johon voi tutustua milloin tahansa vuoden aikana. Tämä on tietysti suuri etu monille kulttuurisesti kiinnostuneille vierailijoille.

Näkymä Penan palatsille Portugalissa

pena palace portugali - arkkitehtuuri

Pena Palace, Portugali

Portugali on itsessään suosittu lomakohde, ja Pena -palatsin kaltaiset paikat ovat lisäkohde. Se on myös harvinaisuus Portugalille, koska tässä maassa on vain vähän linnoja aivan meren rannalla. Mutta näin on juuri tämän viehättävän rakennuksen kohdalla. Se sijaitsee vanhojen vihreiden metsien keskellä. Linna rakennettiin vuonna 1854, eikä se tietenkään ole maailman vanhin linna. Mutta se on varmasti yksi houkuttelevimmista heistä. Täällä vierailijoilla on myös mahdollisuus tarkkailla erilaisia ​​mielenkiintoisia kasveja ja eläinlajeja. Kasvitieteilijät ovat tuoneet tänne hyvin erilaisia ​​lajeja ympäri maailmaa.

Alcazar on yksi Espanjan kauneimmista linnoista 

linna alcazar idea

Alcazarin linna

Alcazarin linna sijaitsee naapurimaassa Portugalissa, nimittäin Espanjassa. Tämä vetovoima on erityisen jännittävä sen luomista ympäröivän mystiikan vuoksi. Varhaisimmat todisteet sen luomisesta ovat 1200 -luvulta, mutta sen jälkeen linna palveli monia eri tarkoituksia. Se oli aikoinaan kuninkaallisten perheiden edustajien talo, mutta muina aikoina se oli myös vankila. Linnalla on hyvin pitkä historia ja monet sen vaiheet ovat tuntemattomia. Kun olet siellä, sinun on ehdottomasti kiivettävä Juanin torniin, josta on erittäin kaunis näkymä ympäristöön ja koko kaupunkiin.

Kaupunki tekee Swallow’s Nestistä jotain erityistä

niellä pesä ukraina

Pääskysen pesä

Pääskysien pesä on käännös tästä kauniista Mustanmeren linnasta. Useimmat ihmiset, jotka ovat olleet siellä ja vierailleet monissa muissa linnoissa, pitävät tätä yhtenä romanttisimmista koko maailmassa. Vaikka se on hyvin pieni, se on yhtä suuri kuin muut. Linnan velkaa on tietysti upea näköala ja sijainti kivien päällä. Tämä linna sijaitsee Ukrainassa ja sen rakentaminen on saanut inspiraationsa saksalaisista kansantarinoista.

Malborkin linnalle on ominaista tiilirakenne

Malborkin linna Puola

Malborkin linna

Se on yksi Puolan kauneimmista linnoista, mutta ei varmasti yksi kuuluisimmista. Se johtuu todennäköisesti siitä, että tässä kauniissa maassa on niin paljon nähtävää! Se on yksi suurimmista linnoista maailmassa ja sillä on erittäin mielenkiintoinen historia. Se alkoi vuonna 1406, jolloin rakennuksen rakensivat ristiretkeläiset. Se voidaan vierailla tänään, ja siellä on museo kaikille, jotka haluavat oppia lisää tämän linnan historiasta. On niin paljon nähtävää ja jos olet todella kiinnostunut kulttuurihistoriasta, sinun pitäisi viettää koko päivä siellä. Muuten, voit varata majoituksen tästä linnasta, ja siellä on myös opastettuja kierroksia yöllä.

Schloss de Haar on peräisin 1400 -luvulta

päätti De Haar hienosti

Haarin linna

De Haar symboloi varmasti useimpien ihmisten käsitystä keskiaikaisista linnoista. Sillä on hyvin pitkä historia. Linna rakennettiin vuonna 1390 ja sillä näyttää olevan tulevaisuus. Koska tällä hetkellä täällä järjestetään paljon avoimia tapahtumia. Suosituin on Elf Fantasy Fair – show, joka näyttää upealta luonnon keskellä ja jota on vaikea kuvata sanoilla.

Dunnottarin linnalla on maaginen arkkitehtuuri ja sijainti

suuri linnan dunnottar

Dunnottarin linna

Tässä on toinen kaunis linna järven rannalla. Tämä on luultavasti oikea kohde niille teistä, jotka haluavat kokea voimakkaita tunteita. Linna sijaitsee etäällä jyrkästi laskeutuvalla kalliolla. Pääsy ei ole kovin kätevä, kapea polku. Jotkut Skotlannin suosituimmista perheistä ovat asuneet täällä. Tämä antaa meille käsityksen siitä, miksi rakennus on niin syrjäinen ja eristetty. Juuret ulottuvat keskiaikaan. Dunnottarin linna on nyt avoinna vierailijoille. Erityisen sijaintinsa vuoksi se ei kuitenkaan ole avoinna ympäri vuoden, vain tiettyinä aikoina.

Chilones sijaitsee Ranskan ja Sveitsin rajalla

chilonesin linna - arkkitehtuuri

Chillonin linna

Monet ihmiset haluavat asua linnoissa pitkiä tai lyhyempiä aikoja. Täällä Chillonissa sinulla on tämä vaihtoehto, koska voit vuokrata pienen osan siitä sesonkiaikana. Niille, jotka eivät halua osallistua linnan elämään, on mahdollisuus tutustua näihin nähtävyyksiin aukioloaikoina. Kaunis linna sijaitsee Genevenjärvellä Sveitsin ja Ranskan välissä. Alue ei ole hyvin tunnettu, mutta sillä on hyvin pitkä historia pronssikaudelta.

Pelesin linna Romaniassa on toinen suosittu matkailijoiden paikka

peles talon arkkitehtuuri

Pelesin linna Romaniassa

Viimeinen linnoista, jotka haluamme esitellä teille, kutsutaan Pelesiksi ja sijaitsee Romaniassa. Sinun ei pitäisi vain yhdistää tämän maan maamerkkejä Draculaan! Siellä on paljon enemmän tarjottavaa, kuten muita kauniita goottilaisia ​​linnoja, mukaan lukien tässä esitetty. Upea arkkitehtuuri näyttää katoavan luontoon suurella tavalla ja muuttuvan sen orgaaniseksi osaksi. Linna valmistui vuonna 1883 ja siinä on noin 160 huonetta, joista osassa on kuvioidut lasi -ikkunat ja seinät. Sinun tulee myös kiinnittää erityistä huomiota linnan taideteoksiin.

Tiesitkö jo yhden tai useamman näistä linnoista? Toivomme, että olemme pystyneet inspiroimaan sinua uusiin matkakohteisiin ja seikkailuihin.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80