15 Ideaa kanajuhlille: kuinka järjestää täydellinen polttarit

Saadakseen oikean tunnelman häät, nainen tarvitsee mukavan polttarit, eikö? Meillä on valmiina 15 hienoa kanajuhlaideaa, jotka inspiroivat sinua suunnitteleessasi ja järjestäessäsi tätä tärkeää tapahtumaa. Yleensä piika tai morsiamen paras ystävä ottaa tämän tärkeän tehtävän ja päättää yllättää miellyttävästi morsiamen ja antaa hänelle unohtumattoman päivän. Olisi vielä parempi, jos useat ystävät auttaisivat. Koska täydellisen kananjuhlan järjestäminen ei ole helppo asia, joka voidaan tehdä nopeasti. Muista myös, että polttarijuhlat tulisi järjestää vähintään viikkoa ennen varsinaisia ​​häitä. Muuten se on tulevalle morsiammalle liikaa eikä hän voi nauttia siitä täysin.

Löydä parhaat ideat kananjuhliin

ideoita, joita nuoret naiset juhlivat

Joten, katsokaa näitä 15 kanajuhlaideaa ja selvitä, mitkä ovat oikeita morsiamen olla. Keskustele siitä muiden tyttöjen kanssa ja suunnittele yksityiskohdat askel askeleelta. Monet alla olevista ideoista voidaan yhdistää täydellisesti keskenään ja toteuttaa oman tulkintasi mukaan.

# 1 idea: piknik ulkona

ideoita kananjuhliin luonnon piknikillä

Voit yhdistää monia erilaisia ​​aktiviteetteja suunnitellaksesi kananjuhlapäivän. Yksi mukavimmista on piknik rannalla tai puistossa. Vaihtoehtoisesti voit nauttia tyylikkään JGA -brunssin kattoterassilla tai parvekkeella. Oikea sisustus ja herkulliset herkut sekä pakollinen kuohuviini eivät tietenkään saisi puuttua.

# 2 Idea: Ostokset yhdessä

hauskoja pelejä kananjuhlaideoita

Jälkeenpäin voit mennä ostoksille tulevan morsiamen ja hänen muiden hyvien ystäviensä kanssa klassisella tavalla, jos he kaikki rakastavat sitä. Sitten voit myös miettiä hauskoja, röyhkeitä pelejä tai pieniä yllätyksiä morsiamen väliin tai juoda kahvia yhdessä. Sivun lisäksi voit kaikki saada saman väliaikaisen tatuoinnin tai vastaavia korvakoruja morsiamen toiveiden mukaan.

# 3 Idea: hyvinvoinnin rentoutuminen

kasvonaamarit tekevät itse ideoita kanajuhlista

Jos morsian ei ole lainkaan ostoksilla ja tuntuu hieman jännittyneeltä kaikesta häihin valmistautumisesta, suosittelemme käyntiä kylpylässä tai yksinkertaisesti wellness -päivää, jossa on hierontaa, sauna, höyrysauna ja muita hemmotteluhoitoja kehon ja mieli saa sen tasapainoon.

# 4 Idea: Äärimmäinen toiminta yllätyksenä

äärimmäisiä kanajuhlaideoita

Aktiivisemmille, hieman runsaille morsiammille äärimmäinen yllätys olisi paras valinta. Kiipeily, melonta ja helikopterimatkat ovat vain joitakin parhaista ja suosituimmista kanajuhlaideoista, jotka varmistavat enemmän adrenaliinia ja keskittymistä. Useimmat suuret kaupungit tarjoavat ainakin osan näistä. Berliini, Hampuri, Stuttgart ja Köln ovat listan kärjessä. Peruslento ja talon juokseminen ovat nyt erityisen suosittuja. Jos asut lähellä Berliiniä tai menet sinne kanajuhliin, sinun pitäisi ehdottomasti nähdä heidät.

# 5 Idea: Kaupunkikierros veneellä

ideoita kananjuhliin veneessä

Samat kaupungit ja muut Euroopan metropolit, kuten Lontoo, Rooma ja Pariisi, ovat täydellisiä jännittävälle JGA -kaupunkikierrokselle veneellä tai bussilla. Tietenkin on jopa erikoistarjouksia eri tilaisuuksiin. Voit myös varata juhlaveneen heti ja viettää päivän lisäksi myös illan ja viettää mukavat juhlat tyttöjen kanssa.

# 6 Idea: Osallistu ammattimaiseen meikkituntiin

ideoita meikkikanajuhliin

Erityiset meikkitunnit, jotka voit varata suoraan ammattilaisilta, ovat erittäin suosittuja morsiamen keskuudessa, ei vain morsiamen, vaan kaikkien tyttöjen kannalta. Kaikki ne ovat upeita ja kauniisti puhdistettuja ja muuttuneet todellisiksi diiviksi. Tämä toiminta olisi parasta suunnitella iltapäivällä, jotta kaikki ovat valmiita iltajuhliin.

# 7 Idea: Valokuvaus yhdessä

kanajuhlaideoita hauskoja pelejä

Ammattitaitoinen valokuvaus muotoilun jälkeen on ehdottomasti suositeltavaa, koska tämä luo upeita, ainutlaatuisia hetkiä, jotka muistuttavat myöhemmin morsiamaa upeasta ajasta ystävien kanssa. Monet meikkiammattilaiset tekevät joka tapauksessa tiivistä yhteistyötä kokeneiden valokuvaajien kanssa ja järjestävät kaiken kätevästi sinulle, jotta kaikki sujuisi sujuvasti.

# 8 Idea: Varaa napa -tanssikurssi

Poledance kana puolue ideoita puolue

Yksi viime aikojen kuumimmista kanajuhlaideoista on tanssitunnin ottaminen. Se sopii erityisesti niille morsiammille, jotka haluavat tanssia paljon tai jotka ovat varsin sopivia. Koska sitä varten tarvitset riittävän fyysisen kunnon ja paljon halua. On paljon napatanssikouluttajia, jotka haluavat tarjota jotain tällaista.

# 9 Idea: viileä polttaritanssikoreografia

polttarit ideoita naisten puolue vaaleanpunainen

Tarjolla on myös erityinen tanssikoreografia morsiamen ja tytöille, jotka rakastavat tanssia. Voit harjoitella näitä yhdessä, tallentaa ne ja toistaa ne sitten häissä yhtenä juhlaohjelman kohokohdista. Ja jos morsian niin haluaa, voit jopa esittää polttaritanssin livenä kaikkien edessä. Se voi olla yksi hääparin suosikkikappaleista tai hip -pop -hitti morsiamen maun ja mieltymysten mukaan.

# 10 Idea: käy huvipuistossa

kanajuhlaideat katujuhlatyttöystävät

Vierailu huvipuistossa kanajuhlia varten on aihe itsessään. Koska se on todella jotain, jota kaikki eivät harrasta. Ajattele etukäteen, jos morsian haluaisi jotain tällaista, ja keskustele kaikista yksityiskohdista muiden tyttöjen kanssa etukäteen. Huvipuistot tarjoavat myös mahdollisuuden yöpyä, ja niissä on usein erikoistarjouksia juhlijoille. Nämä sopivat siis JGA: n päivä- ja iltasuunnitteluun.

# 11 Idea: Ota lyhyt loma yhdessä

pako mallorca kana osapuoli ideoita

Lyhyt tauko on klassinen kanajuhlaidea. Jos olosuhteet sallivat sen ja morsiamen toiveet, sinun pitäisi ehdottomasti tehdä niin. Koska tämä on todellinen monipuolinen. Voit yhdistää paljon JGA -ideoita keskenään lyhyen loman aikana – wellness, ranta, brunssi, piknikit, klubit, extreme -urheilu jne..

# 12 Idea: Yöpyminen hotellissa pyjamajuhlien kanssa

ideoita talon juhliin

Jos sen pitäisi olla hyvin rento ja vain rentouttava, pyjamajuhlat, mieluiten hotellissa, on paras idea. Jopa omasta kaupungista löydät varmasti mukavan hotellin, jossa on viihtyisä spa -alue ja hyvää ruokaa. Tällä tavalla jokainen voi hemmotella itseään ja viettää vain arvokasta ja rentouttavaa aikaa tulevan morsiamen kanssa.

# 13 Idea: järjestä teemapuoli

hienoja getby -juhlien kananjuhlaideoita

Mottojuhlat ovat erityisen suosittuja monissa yhteyksissä, ja ne otetaan aina hyvin vastaan. Great Gatsby, merimiehet ja vaaleanpunaiset puput ovat eräitä suosituimpia teemoja, kun kyse on kanajuhlaideoista. Sinun pitäisi puhua muiden tyttöjen kanssa täällä ja miettiä kaikkea hyvissä ajoin. Ensinnäkin on tärkeää, mistä motosta morsian itse pitää.

# 14 Idea: Vuokraa viileä venytyslimo

karnevaalibileiden ideoita

Joustavan limusiinin vuokraaminen on yhtä suosittua ja klassista kanajuhlille. Puhdasta luksusta! Sen avulla voit kaikki mennä kaupungin parhaisiin klubeihin morsiamen kanssa ja nauttia muutamia herkullisia cocktaileja. Yksinomainen juhla on yksinkertaisesti taattu täällä ja yö on sinun.

# 15 Idea: Laulakaa yhdessä karaokebaarissa

ideoita karaokebaarista

Ja ehkä tuleva morsian rakastaa laulamista? Sitten sinun pitäisi ehdottomasti suunnitella vierailu kaupungin parhaaseen karaokebaariin. Et voi vain tanssia yhdessä ja nauttia herkullisista cocktaileista, vaan myös laulaa yhdessä. Myöhemmin, kuten yhteinen polttaritanssi, voit myös soittaa lauluesityksesi häissä.

Riippumatta siitä, mitä näistä kananjuhlaideoista toteutat tai et, toivotamme sinulle menestystä polttarijuhlien suunnittelussa ja mukavia juhlia!

Pääasia: hyvä mieli ja upeat muistot!

polttarit ideoita hauska naamarit puolue

polttarit ideoita naisten kattoterassi osapuoli

kana -ilta ideoita puolue naiset

Jos sinulla on aikaa ja taipumusta, voit tehdä DIY -kananjuhlalahjoja itse

Lahjapakkaukset vieraille ruusunvärisinä nauhalla

SPA -tarvikkeet laatikossa, näkymä ylhäältä

Löydä oikea motto polttarit!

kana puolue ideoita puolue merenkulku

juhla naisille kanajuhlaideoita

Sijainti ei tietenkään ole yhtä tärkeä …

kanajuhlaideoita pöydän koristelu seinäkoristeita

kanajuhlaideat kylpyläkokemus

kylpyläkutsun ideoita

rantajuhlien piknik -kanajuhlaideoita

  Herkulliset juomat ja herkut ovat välttämättömiä JGA -brunssille

vintage -pöytäkoristeet kanajuhlaideoita

Paljon iloa ja rakastavia hetkiä morsiamen kanssa!

ideoita kesäjuhlien kanajuhliin