5 lukkosepän vinkkiä: kuinka välttää huijaus!

Se on varmasti tapahtunut monille, eikä kukaan ole varma, että olet lukittu oman sisäänkäynnin eteen. Otat nopeasti roskat pois tai sanot hyvästit vieraille ja yhtäkkiä ovi iskee. Etsit turhaan avaimia kaikista taskuistasi, mutta ne ovat talossa. Melko epämiellyttävä tilanne, jossa saat paniikin nopeasti! Ja juuri tällaisissa tilanteissa jotkut lukkosepät hyötyvät armottomasta kustannusloukusta! Tässä tapauksessa suosittelemme, että pysyt rauhallisena ja saat muutamia vinkkejä siitä, miten voit välttää lukkosepän pettämisen.

Vältä mahdollista kustannusloukkua yksinkertaisilla lukkoseppävinkeillä

Etsi lukkosepän lukkosepän vinkkejä

Soita oikealle lukkosepälle!

On olemassa muutamia merkkejä, joiden avulla voidaan tunnistaa lukkoseppäpetos etukäteen. Näetkö numeron puhelinmuistiossa tai Internetissä, joka alkaa "0900" sinun pitäisi olla varma, että tämä palvelu tarjoaa sinulle tehokkaan kassan. Yritykset, joiden nimi alkaa "AAA" alku, maksetaan keltaisten sivujen yläreunasta. Joten parempi olla soittamatta heille. Etsi normaali puhelinnumero ja osoite vakavilta myyjiltä. Jos paikan päällä on lukkoseppä, on parempi mennä heidän luokseen.

Kuinka paljon oviaukko voi maksaa??

Kyselyn mukaan se oli keskihinta määritetty, joka voi kuitenkin vaihdella liittovaltion mukaan. Työpäivisin keskimääräinen hinta on 60–80 euroa ja yöllä ja juhlapyhinä 90–120 euroa. Tilanteesta huolimatta vertaa hintoja ja muista, että paikallisella avainpalvelulla on lyhyempi matka -aika.

lukkoseppä maksaa lukkosepän testi

Selvitä kiinteä hinta etukäteen

Selitä ongelma puhelimessa, koska lukitun oven avaaminen kestää yleensä noin 30 minuuttia. Lukon vaihto ei yleensä ole tarpeen. Ja jos on, molemmissa tapauksissa sinun on sovittava kiinteästä hinnasta etukäteen. Oikeat hätäpalvelut ilmoittavat tuntihinnat ja matkakulut suoraan.

Pyydä lasku, älä maksa käteisellä

Kun lukkoseppä on paikalla ja pääset takaisin sisään, pyydä yksityiskohtainen lasku. Varo lisämaksuja! Joten voit lukea kaiken huolellisesti ja allekirjoittaa sen vain, jos olet samaa mieltä kaikesta, mitä on kirjoitettu. Kukaan ei voi pakottaa sinua maksamaan käteisellä!

lukkosepän vinkit lukkosepän kustannukset

Vältä tämä tilanne etukäteen

Jotta sinun ei tarvitse hakea apua hätäavainpalvelusta päästäksesi sisään neljään seinään, harkitse mahdollisuutta jättää kaksoiskappale luotetun henkilön (ystävien, naapureiden) luo. Jos alueellasi on kauppias, johon voit luottaa, keskustele hätäoven avaamisen hinnoista hänen kanssaan etukäteen, myös työajan ulkopuolella. Ota hänen käyntikorttinsa tai, mikä parasta, tallenna hänen puhelinnumeronsa suoraan matkapuhelimeesi.

Toivomme, ettet joudu koskaan tällaiseen tilanteeseen. Ja jos teet niin ole hyvin tietoinen, valmistautunut ja pidä pää puhtaana!

   locksmith test locksmith kustannukset

lukkoseppä maksaa auton auki