5G -älypuhelinmallit tulevat markkinoille vuoden 2019 loppuun mennessä

Monet älypuhelinten valmistuksen suurista nimistä vahvistavat, että monia 5G -malleja tulee olemaan jo tänä vuonna. Näitä ovat muun muassa Samsung Galaxy S10, Huawei P30, Oneplus 7. Lisäksi Qualcommin presidentti Christiano Amon lausuu, että kaikki androidien valmistajat työskentelevät parhaillaan 5G -versioiden parissa. Lisäksi se oli CES 2019: n suuri aihe. Vuoden 2019 loppuun mennessä 5G -älypuhelinmallit ovat yksinkertaisesti saatavilla – se on jo varmaa.

5G -mobiililaitteet muuttavat elämämme täysin

paras älypuhelin 5G tabletti

Entä 4G- ja 3G -älypuhelinmallit?

Joten 5G -tekniikka on pian kaikkien saatavilla. Mutta tarkoittaako tämä sitä, että 4G- ja 3G -tekniikat ovat täysin tarpeettomia? Ei, ehdottomasti ei! Nämä pysyvät varmasti siellä jonkin aikaa. Yksi asia on kuitenkin täysin varma – 5G -tekniikka muuttaa radikaalisti käsitystämme parhaista älypuhelinmalleista.

Nyt markkinoilla on monia tyylikkäitä 5G -malleja

parhaat älypuhelimet neljä mallia

Miten 5G -tekniikka todella muuttaa elämäämme?

Mitä se merkitsee elämällemme, että käsittelemme 5G -tekniikkaa. Kyse on laajennetusta virtuaalisesta käsityksestä todellisuudesta. Tietokonegrafiikka sulautuu todelliseen maailmaan niin, että näiden kahden fuusio näyttää täysin luonnolliselta. Haluamme parantaa striimaustarkkuuksia. Holografiset esitykset ja lisää voimaa.

Meillä on paljon kaistanleveyttä, ja se antaa meille online -pääsyn paljon enemmän gadgeteja ja laitteita. Yhdistä nyt mielikuvituksesi ansiosta nämä tekniikat näyttöihin, joihin ei enää kosketeta. Voitko edes kuvitella, millaisia ​​mahdollisuuksia tällainen älypuhelin tarjoaa sinulle?

Suunnittelultaan 5G -laitteet ovat samanlaisia ​​kuin aiemmat sukupolvet

parhaat älypuhelimet useita eri malleja

5G -laitteilla havaitsemme todellisuutemme hyvin eri tavalla tästä lähtien

kännykkä kädessä parhaat älypuhelimet

5G -laitteet eivät tee 3G- ja 4G -laitteista vanhentuneita

useita matkapuhelimia pystyasennossa parhaita älypuhelimia

5G -älypuhelimista tulee yhä enemmän vakioita

loistava matkapuhelin paras älypuhelimet