Äiti-tytär-suhde: onko se aina rakastava ja konfliktiton?

Muistatko, että ihailit äitiäsi pienenä tytönä? Olet saattanut viettää tuntikausia hänen vaatteitaan ja korujaan ajatellen, että äitisi on hämmästyttävä nainen ja yksinkertaisesti maailman paras äiti.

Useimmat pienet tytöt rakastavat ja rakastavat äitejään. Tämä on täysin normaalia, koska äiti on ensimmäinen henkilö elämässämme, jonka kanssa kehitämme suhteen. Äiti-tytär-suhde on siis ensimmäinen ja tärkein suhde elämässämme.

Äiti-tytär-suhde on rakastava ja helppo lapsuudessa

Äiti tytär suhde lapsi

Usein, kun kasvamme ja tulemme tietoisemmiksi, varhainen palvonta muuttuu muiksi tunteiksi. Joillekin aikuisille tyttärille suhde äitinsä kanssa on itse asiassa rakkautta, keskinäistä kunnioitusta ja ystävyyttä. Toisille tämä suhde alkaa kuitenkin kehittyä aivan toiseen suuntaan.

Äiti-tytär-suhde voi hajota useista syistä eikä sillä ole mitään tekemistä rakkauden, kunnioituksen ja positiivisten tunteiden kanssa.

Äiti-tytär -suhteella on tärkeä rooli elämässä

Elämän tärkein äiti-tytär-suhde

On aikuisia naisia, joilla on erittäin vaativa äiti, joka arvostelee heitä ulkonäön tai elämäntavan vuoksi. Jotkut äidit puuttuvat kaikkeen ja yrittävät hallita tyttärensä elämää. He tuomitsevat heidät tai vertaavat niitä itseensä tai muihin naisiin. Se voi varmasti pilata äiti-tytär-suhteen.

Monet naiset pahoittelevat, että heillä ei ole rakastavaa suhdetta äitinsä kanssa, mutta he haluavat huolehtivamman tai tukevamman äidin. Silti monet yrittävät edelleen miellyttää äitiään ja täyttää hänen odotuksensa riippumatta siitä, miltä heistä tuntuu. He uhraavat oman onnensa saadakseen tunnustusta ja rakkautta sekä varmistaakseen äitinsä onnellisuuden. Kun tytär tekee tämän, hän pilaa äiti-tytär-suhteen samalla tavalla kuin hänen äitinsä.

Mitä tehdä, kun suhteesi äitisi kanssa on levoton

Kypsä äiti-tytär-suhde

Jos joudut samanlaiseen tilanteeseen, muista, ettet voi muuttaa toista henkilöä (tässä tapauksessa äitiäsi). Voit muuttaa vain itseäsi ja omia reaktioitasi häntä kohtaan. Yritä ajatella äitiäsi täysin normaalina naisena eikä omana äitinäsi, jonka pitäisi olla supernainen. Tämä antaa sinulle uuden näkökulman.

Jos äitisi olisi vain ystäväsi, kuinka kauan tämä ystävyys kestäisi? Se, että hän on oikeastaan ​​äitisi, ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi uhrata omat tunteesi tehdäksesi hänet onnelliseksi. Et elä elämää heidän puolestaan. Sinun ei myöskään pitäisi murehtia, että hän ei sovi ihanteellesi äidille.

Ole uskollinen itsellesi äläkä uhraa itseäsi tehdäksesi äitisi onnelliseksi

ongelmallinen äiti-tytär-suhde aikuisuudessa

Odotukset voivat tappaa minkä tahansa suhteen, myös äitisi. Jos haluat pelastaa äiti-tytär-suhteen, ole rehellinen ja puhu avoimesti äitisi kanssa todellisista tunteistasi ja tarpeistasi.

Äitisi ei ehkä edes tiedä, miltä sinusta tuntuu tässä tilanteessa. Jos tämä muuttuu, todennäköisesti myös suhteesi voi muuttua. Jos ei, älä murehdi siitä ja aseta rajat. Tee tämä lujasti, mutta rakastavasti. Äitisi ja tyttäresi suhde voi kuitenkin hyvin.

Jos äitisi ei ymmärrä sinua …

ongelmallinen äiti-tytär-suhde

Yritä hyväksyä äitisi sellaisena kuin hän on. Hän on aikuinen ja hänellä on erilainen näkökulma kuin sinulla. Ehkä hän tuntee tyhjiön elämässään ja odottaa sinun, hänen lapsensa, täyttävän sen. Tämä tyhjyys voi johtua monista tunteista ja elämäntapahtumista – esimerkiksi surusta, pelosta, huonosta itsetunnosta jne. Mutta sinun tehtäväsi ei ole parantaa tai muuttaa niitä. Kuten kaikissa suhteissa, sinun on asetettava terveet rajat tai otettava satunnaisesti “aikalisä”.

Etsi tapa parantaa suhdettasi äitisi kanssa

harmoninen äiti-tytär-suhde aikuisikään

Kunnioitus on jokaisen suhteen perusta. Äiti-tytär-suhde on tärkein elämässä useista syistä, ja jos keskinäinen kunnioitus puuttuu, monet elämäsi osa-alueet voivat kärsiä. Joten jos haluat elää kelvollisesti, paranna suhteesi äitisi kanssa. Tähän on useita tekniikoita. Yksi mahdollisuus tähän on esimerkiksi perhekokoelmat. Työskentele johdonmukaisesti ja ymmärtäen äiti-tytär-suhdettasi. Paremman suhteen kehittäminen vie aikaa.

Onnellinen ja arvokas elämä perustuu harmoniseen ja terveeseen äiti-tytär-suhteeseen

Sananlaskut äiti-tytär -suhde aikuisuudessa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80