Aurinkolasitrendit 2021 – Nämä mallit ovat nyt suosittuja

Kesä ei kestä kauan. Tulevat lämpimät päivät ovat selvä merkki siitä, että meidän on nyt järjestettävä kesäasut. On vihdoin aika ottaa esille viime vuoden kauniit maximekomme, aurinkoliput ja sandaalit. Aurinkoinen sää ei kuitenkaan ainoastaan ​​anna meille loistavaa mahdollisuutta mennä rannalle ja ottaa aurinkoa tai vain viettää vapaa -aikamme ulkona. Pitkäaikainen altistuminen auringolle aiheuttaa merkittävän riskin terveydellemme: UV -säteet voivat vahingoittaa vakavasti ihoa, hiuksia, kynsiä ja silmiä. Niillä voi olla haitallisia vaikutuksia silmäluomiin, sarveiskalvoihin, linsseihin ja verkkokalvoon ja jopa aiheuttaa tilapäistä näön menetystä. Silmien suojaus on siksi erittäin tärkeää kesällä, etenkin lähellä vesistöä UV-säteet voi heijastua meidän suuntaan. Seuraavilla riveillä haluamme tarkastella aihetta tarkemmin ja esitellä teille nykyiset aurinkolasitrendit vuodelle 2021.

Aurinkolasitrendit 2021 - nämä mallit ovat nyt trendikkäitä kissan silmälaseja

Mitä etsiä, kun valitset uuden aurinkolasin?

Kun valitset ja ostat uusia aurinkolaseja, on tärkeää ottaa huomioon tietyt tekijät. Ensinnäkin on tärkeää, että uusi Aurinkolasit suojaavat sataprosenttisesti haitallisilta vaikutuksilta UV -säteiltä. Oikeat lasit voidaan tunnistaa tarrasta, tarrasta tai leimasta, jossa on “UV400” tai “100 -prosenttinen UV -suoja”. Suosittelemme, että ostat aurinkolasit luotetusta verkkokaupasta. Sinulle ei vain tarjota paljon laajempaa valikoimaa malleja, vaan myös petosriski on pienempi.

Toinen tärkeä tekijä, joka voi hyödyttää silmiesi terveyttä, on polarisaatio. Polarisoidut aurinkolasit eivät ole vain miellyttävämpiä silmillesi, vaan myös vähentävät huomattavasti häikäisyä, parantavat visuaalista selkeyttä ja kuvan terävyyttä.

Mitä tulee sävyyn, aurinkolasien väriä pidetään puhtaasti kosmeettisena lääketieteelliseltä kannalta. Tämä tarkoittaa, että voit valita sellaisia ​​värejä, jotka sopivat parhaiten makuusi ja tyyliisi.

Aurinkolasitrendit 2021 - Nämä mallit ovat nyt trendikkäitä xxl ylimitoitettuja kultalaseja

Katsaus aurinkolasien trendeihin vuodelle 2021

Viime vuosikymmenellä 1900 -luvun retro -tyylit ovat kokeneet todellisen herätyksen. Nykyiset aurinkolasitrendit vuodelle 2021 ovat myös retrohenkisiä. Tässä on joitain malleja, joita voit kokeilla tänä vuonna.

Pyöreät aurinkolasit

Beatlesin fanit, Ozzy Osbourne ja monet muut viime vuosisadan tähdet odottavat innolla pyöreiden lasikehysten paluuta. Vaikka klassisista pyöreistä kehyksistä on nykyään eri versioita, kullatut XXL-mallit ovat nyt erityisen suosittuja.

Nämä ylisuuret aurinkolasit ovat pikaviestikeskusteluja ja näyttävät erittäin lumoavilta, dramaattisilta ja rohkeilta. Siksi käyttäjän tulisi pystyä heijastamaan näitä ominaisuuksia luottavaisin mielin ja tyylillä. Lasien sävy on täysin sinun valintasi, joten voit valita mitä tahansa klassisesta mustasta voimakkaaseen purppuraan, kultaan, tummansiniseen, oliivinvihreään tai ombre. Pyöreät lasit sopivat upeasti hippi- ja boho -asuihin.

Aurinkolasitrendit 2021 - Nämä mallit ovat nyt muodissa

Suorakulmaiset aurinkolasit

Pyöreiden aurinkolasien lisäksi 80 -luvun suorakulmaiset aurinkolasit kokevat uudestisyntymistä muotimaailmassa. Nämä ovat yleensä parhaita pyöreille ja soikeille kasvoille. Vuonna 2021 rakenteelliset ja geometriset, kirkkaanväriset kehykset ovat erityisen suosittuja. Nämä osittain jäykät aurinkolasit lisäävät futuristisen, provosoivan kosketuksen kaikkiin asuihin tällä kaudella.

Aurinkolasitrendit 2021 - nämä mallit ovat nyt trendikkäitä suorakaiteen muotoisia lasit xxl

Kissan silmälasit

Kissasilmäiset aurinkolasit ovat femme fatale -hahmon todellinen ruumiillistuma, ne ovat rohkeuden, luottamuksen ja eleganssin lopullinen ilmentymä. He eivät ole koskaan todella menneet muodista 1960 -luvun suosion nousun jälkeen. Sen klassinen, mutta moderni ja ajaton muotoilu korostaa kaikkia kasvojen muotoja ja määrittelee kauniisti poskipäät. Naiselliset kissa-silmä-aurinkolasit sopivat parhaiten yhtä naisellisiin, kissamaisiin asuihin, esimerkiksi tyylikkääseen kesämekkoon, jossa on korkokengät.

Aurinkolasitrendit 2021 - Nämä mallit ovat nyt muodissa kissan silmän kissan silmälasit

Aviator -suojalasit

Lentosuojalasit tai lentäjälasit ovat toinen ajaton malli, joka on pysynyt trendissä 1930 -luvulta lähtien. Toisin kuin naiselliset kissan silmälasit, lentäjälasit antavat asuillesi maskuliinisen, viileän kosketuksen. Ne voidaan yhdistää sekä muodollisiin pukuihin että tyypillisesti maskuliiniseen ulkonäköön – nahkatakkeihin, farkkuihin ja keinukengiin. Valitse lentäjälasit, joissa on ohut metallikehys ja valitsemasi tumma tai peilinen sävy.

Aurinkolasitrendit 2021 - Nämä mallit ovat nyt trendikkäitä peililaseja

Clubmaster aurinkolasit

Clubmaster -lasit ovat toinen maskuliininen ilme, tällä kertaa 80 -luvulta. Ne koostuvat yleensä kahdesta osasta – paksu yläkehys, joka on valmistettu asetaatista tai muovista, ja ohut metallinen alakehys. Clubmaster lasit ovat muodikkaita ja käytännöllisiä samanaikaisesti, korosta kulmakarvat ja otsa. Ne ovat suosittuja asusteita sekä ammatti- että juhlapukuihin. Miehiseltä ulkonäöltään huolimatta naiset voivat myös käyttää näitä aurinkolaseja ihanasti.

Aurinkolasitrendit 2021 - nämä mallit ovat nyt tyylikkäitä kesälaseja

Menneisyyteen katsottuna myös aurinkolasitrendit 2021. Kesä on täynnä viime vuosisadan nostalgisia ilmeitä, jotka pysyvät ajan tasalla vielä ainakin vuosikymmenen ajan.

Aurinkolasitrendit 2021 - Nämä mallit ovat nyt trendikkäitä kultaisia ​​läpinäkyviä lasit