Autonrenkaiden oikea valinta – tärkeitä näkökohtia, jotka helpottavat ostopäätöstäsi

Jotta voit ajaa mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti, autosi tulee aina olla huippukunnossa. Tämä koskee myös renkaita. Ne tulee vaihtaa ajoissa kuluneena tai säästä ja vuodenajasta riippuen. Useimmissa tapauksissa se ei ole vain lain edellyttämää, vaan myös ehdottoman välttämätöntä. Alla näet, mitä sinun tulee ottaa huomioon auton renkaita valittaessa, mitkä ovat tärkeimmät näkökohdat ja mitkä merkit ovat parhaita.

autojen renkaiden parhaat merkit

Määritä oikea rengaskoko

Pohjimmiltaan oikea rengaskoko on määrätty ja hyväksytty nimenomaan ajoneuvoasi varten. Tämä takaa optimaalisen turvallisuuden ja toimivuuden ajon aikana. Sopimaton rengaskoko tai sellainen, jota ei ole hyväksytty autoosi, voi aiheuttaa sinulle suuria ongelmia sakkojen muodossa. Renkaiden oikean koon määrittämiseen on periaatteessa kaksi tapaa. Joko poistat tämän ajoneuvosi rekisteröintiasiakirjasta tai voit lukea sen vanhojen autonrenkaiden rengasmerkinnöistä. Tämä sijaitsee aina jokaisen renkaan sivureunassa ja sisältää tietoja renkaan leveydestä ja tyypistä, kuvasuhteesta, vanteen halkaisijasta, kantavuudesta ja suurimmasta sallitusta nopeudesta.

Auton renkaiden valinta oikein

Mikä rengastyyppi sopii sinulle parhaiten?

Oikean koon lisäksi oikealla rengastyypillä on myös ratkaiseva merkitys auton renkaiden valinnassa. Eri renkaita tulisi käyttää sääolosuhteiden, maaston ja tilanteen, ajokäyttäytymisen ja käytön mukaan. Tärkeintä on, että ne ovat erinomaisessa kunnossa ja että ne on ostettu luotettavalta jälleenmyyjältä. Tässä on viisi yleisintä rengastyyppiä, jotka sinun pitäisi tuntea:

Kauden renkaat:

Ne on suunniteltu tasaiseen, hiljaiseen ajoon, polttoainetehokkuuteen ja hyvään kulutuspintaan. Koska talvirenkaat on kehitetty joka kaudeksi, ne ovat kompromissi talvi- ja kesärenkaiden välillä. Nämä renkaat sopivat suhteellisen paljon kuljettajille, jotka eivät ole paljon tiellä ja jotka asuvat vain kaupungeissa, joissa on leuto ilmasto. Niistä ei kuitenkaan ole hyötyä, jos lämpötila on liian alhainen ja paljon lunta ja jäätä. Lisäksi on otettava huomioon Saksan tilanteelliset talvirengasvaatimukset, jotka ovat olleet voimassa joulukuusta 2010 lähtien.

Talvirenkaat:

Nämä renkaat ovat ihanteellisia alle 7 ° C: n lämpötiloissa, joita ympärivuotiset renkaat eivät kestä. Valmistettu erikoiskumista, joka ei jäykisty pakkasessa, ja ne tarjoavat poikkeuksellisen pidon ja ajomukavuuden talviolosuhteissa, kuten jäässä, lumisateessa ja lumessa. Niin kutsutut pohjoismaiset renkaat ovat jopa turvallisempia erittäin alhaisissa lämpötiloissa ja paljon lunta. Jotta voit vaihtaa renkaan ajoissa, muista aina nyrkkisääntö: "O: sta O: han", mikä tarkoittaa jotain lokakuusta pääsiäiseen. Kesärenkailla ei saa ajaa tänä aikana. Sääolosuhteista riippuen renkaanvaihto voi tietysti tapahtua hieman aikaisemmin tai myöhemmin.

valitse talvirenkaat

Kesärenkaat:

“Normaaleista” renkaista käytetään usein nimitystä “kesärenkaat”. Ne tarjoavat erinomaisen pidon kosteilla teillä, joten ne sopivat täydellisesti kevätsuihkuihin ja kesän ukkosmyrskyihin. Kuitenkin niiden pehmeä kumi kovettuu, kun lämpötila laskee alle 7 ° C, joten ne eivät sovellu talviajoon.

Suorituskykyiset renkaat:

Tehokkaat renkaat on suunniteltu kuljettajille, jotka todella välittävät nopeudesta ja suorituskyvystä. Nämä renkaat kestävät tiellä kuin kilparenkaat, mutta niillä on myös pienempi kulutuspinta, eivätkä ne yleensä ole yhtä kestäviä kuin muun tyyppiset renkaat.

ostaa auton renkaat

Maastorenkaat:

Niitä kutsutaan myös maastorenkaiksi, ne on suunniteltu kaikille pinnoille – mudasta hiekkaan kiviin. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja kestävät pitkään.

Tietysti on myös muita erityistyyppisiä renkaita erityistarpeisiin, kuten touring-, vintage-, asuntoauto- tai run-flat-renkaat sekä nastarenkaat tai pienet pakettiauton renkaat. Muuten, voit saada korkealaatuista Osta halvat autonrenkaat GRIP500: sta.

EU-rengasmerkki päätöksenteon apuna

Vuodesta 2012 lähtien on saatu lisätukea autonrenkaiden ostamiseen – niin kutsuttu EU -rengasmerkki. Samoin kuin pesukoneet, jääkaapit ja vastaavat, tämä antaa kuluttajille täsmällisen kuvan tuotteen, tässä tapauksessa renkaan, suorituskyvystä ja tehokkuudesta. Vierintävastus ja märkäpito kirjataan laatua asteikolla kirjaimilla A – G. Ja ulkopuoliseen ajomeluun kuuluu myös rengasmerkki, jossa on yksi, kaksi tai useampia raitoja ja joka antaa tarkan määrän dB: nä.

Minkä merkkinen rengas sen pitäisi olla??

Kun on kyse parhaista autonrenkaiden merkeistä, mielipiteet vaihtelevat usein. Koska tuotemerkkien tiedetään liittyvän subjektiivisiin tunteisiin ja henkilökohtaisiin kokemuksiin. Periaatteessa tuotemerkit, kuten Michelin, Continental, Bridgestone, Dunlop tai Goodyear ja Hankook, ovat kuitenkin huippuluokkaa ja tarjoavat aina huippulaatua. Kumho-, Uniroyal-, Firestone- tai Kleber- ja Falken -merkkiset autonrenkaat ovat enemmän keskiluokkaa, mutta tarjoavat myös erinomaisen suorituskyvyn. Renkaat tuotemerkeiltä Ling Long, Landsail, Evergreen, Goodride, Tracmax tai Rovel and Hifly ovat edullisia tuotteita, jotka voidaan ostaa suhteellisen halvalla, eikä niitä pidä aliarvioida.

vinkkejä auton renkaiden vaihtamiseen

Riippumatta siitä, etsitkö talvi- tai kesärenkaita, mieluummin tiettyä merkkiä vai tarvitsetko vain uusia maastorenkaita suurelle maastoajoneuvollesi, sinun on ehdottomasti luotettava parhaaseen laatuun ja palveluun. Siksi sinun tulee luottaa vain korkealaatuisiin jälleenmyyjiin ja asiantuntijoihin, jotka tukevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdi säännöllisesti autosi parhaasta kunnosta ja aja mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti!

all Season-renkaat valitsevat auton renkaat oikein


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80