Curly Girl Method Tuotteet ja vinkit kauniiseen, kiharaan harjaan

Jokainen, joka arvostaa hyvää ulkonäköä, tietää, että hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa. Jokaisesta apteekista löydät sopivat hoitotuotteet kaikille hiustyypeille. Valikoima on suuri, eikä ole ihme, kun seisot myymälän hyllyjen edessä hieman hämmentyneenä. Mitä tiedät curling -hoidosta Kyllä, liian harvat ihmiset ovat tyytyväisiä luonnollisiin kiharoihin, ja hyviä hoitotuotteita on löydetty vasta viime aikoina vain afrokaupoista. Tänään haluaisimme syventyä tähän aiheeseen ja tarkastella lähemmin ja esitellä hyviä kiharat tyttömenetelmätuotteita. Mainittu menetelmä on tällä hetkellä ehdoton hitti. Erityistä on, että menetelmä hyödyntää optimaalisesti jokaisen hiuksen potentiaalin ja elävöittää kiharoita ja hiusväriä.

Curly Girl Method -tuotteet ja kuinka voit palata siluettisi alkuperään 

Curly Girl -menetelmän tuotteet maedchen

Mitkä Curly Girl Method -tuotteet ovat kysyttyjä ja miksi?

Iho ja hiukset rakastavat kosteutta, joten ne voidaan kosteuttaa laajasti. Etenkin nyt, kun aurinko paistaa niin voimakkaasti, voit tehostaa hoitoa ja kokea omat hiuksesi yhtä suurena kuin koskaan ennen. Aluksi tarvitset alustavan varustesarjan, jolla hiustenhoito onnistuu täydellisesti.

Uudelleenkäytettävä pullo, jossa on ruiskutusliitin, olisi etu, ja suojelemme myös luontoa. Käytön jälkeen pullo voidaan täyttää kotitekoisilla luonnontuotteilla ja käyttää uudelleen. Toiseksi listallamme on oikea pyyhe. Emme huomaa sitä heti, mutta hiuksemme kärsivät, jos kuivaat ne väärin. Mikrokuituliina kiharoille ja yksi niiden kuivaamiseksi – tämä tukee hiusten rakennetta ja saa sen pian liikkeelle. Puukampa ja hyvä harja ovat seuraava asia hyvässä kiharoiden hoidossa. Hiuspanta- ja tyynyliinan tulee olla silkkisiä ja sileitä. Voit sulkea pois kaiken, joka rasittaa ja vahingoittaa hiusten rakennetta!

Kalvon muodostavat shampoot ja tuotteet tulee unohtaa ja vaihtaa välittömästi 

Curly Girl -menetelmän tuoteluettelo

Curly Girl Method -tuotteet tai miksi oikea hiustenhoito on niin tärkeä hiusten rakenteelle

Curly Girl -menetelmä on kehitetty tukemaan hiusten luonnollista potentiaalia. Pyydä kampaajaltasi neuvoja ja selvitä, minkä tyyppisiin hiuksiin harjasi kuuluu. On myös tärkeää tietää, kuinka terveet hiukset ovat ja ovatko ne paksuja vai melko ohuita. Kaikissa tapauksissa pese ensin syväpuhdistavalla shampoolla. Kaikki, mikä ei kuulu hiuksiin, kuten pöly, shampoojäämät, rasvat jne., Poistetaan kokonaan. Siten hiukset valmistellaan ensimmäistä ja oikeaa kiharoiden hoitoa varten. On tärkeää pestä mainitulla shampoolla muutaman viikon välein. Päivittäinen hoito Curly Girl -menetelmällä – hoitoaine on tärkeä kauniille kiharoille. Kylmän veden ruiskuttaminen hoitoaineen jälkeen lupaa lisää kiiltoa ja rikastuttaa hiuksia kosteudella. Lämpö on kielletty suihkussa ja puhalluskuivauksessa.

Muotoile hiukset ohjeiden mukaan äläkä pese niitä joka päivä 

Curly Girl -menetelmän tuotteet aloittelijoille

Kiharat ja aallot myös suorille hiuksille?

Mitä tapahtuu, kun olemme järvellä emmekä pese ja suorista hiuksiamme joka päivä? Oikein! Ne turpoavat melko nopeasti. Ja tässä on aaltojen ja kiharoiden alku kaikille, jotka ovat aina unelmoineet niistä. Haalean suihkun ottaminen kylmään suihkuun auttaa myös hyödyntämään hiusten mahdollisuuksia. Valitse shampoot, jotka eivät sisällä silikonia, sulfaatteja, alkoholia ja parabeenejä, kuivata hiukset ilmalla ja pärjää puuvillapyyhkeellä! Jos sinulla on kuivia täpliä valkaisusta, lyhennä hiuksiasi! Muutaman päivän kuluttua vaihdosta huomaat, että hiuksesi näyttävät vahvemmilta, täyteläisemmiltä ja eloisammilta. Suurin osa Curly Girl -menetelmän seuraajista pärjää ilman shampoota kokonaan, mikä on varmasti erittäin vaikeaa monille. Terveysruokakaupan neutraalit shampoot ovat vaarattomia ja puhtaita, mutta sinun ei pitäisi käyttää niitä joka päivä, jos haluat saada kiharaisen tuloksen.

Huolehdi hiuksista ja vältä kaikkia prosesseja, jotka vahingoittavat hiusten rakennetta 

Curly Girl -menetelmän tuotteet ovat viileitä

Jos pidät upeista kiharoista, käytä vain erikoiskammia, joilla on karkeat hampaat 

Curly Girl -menetelmän tuotteet curling -kampa

Kuinka luotettava on Curly Girl -menetelmä?

Joten on todella naiivia ajatella, että suorat hiukset voivat saada afro -ilmeen ilman vahvoja muotoiluaineita. Kevyt aalto olisi paljon realistisempi, jos hoidat hiuksesi kiharan tytön periaatteen mukaisesti. Tämän hiusten muotoilumenetelmän tehtävänä on käsitellä hiuksiasi mahdollisimman luonnollisesti ja samalla herättää aaltojen, kiharoiden ja volyymin potentiaali. Mitä enemmän aaltoilevat ja kiharat hiukset, sitä volyymisempi ja eloisampi olet Curly Girl Method -tuotteiden käytön jälkeen. Pysy luonnollisena ja nauti lopulta hiusten täydestä loistosta!

Valitse aina luonnollisista kankaista valmistetut päänauhat ja siteet 

Curly Girl -menetelmän tuotteiden tulos

Voit periä kauniit hiukset, mutta säännöllinen hoito on välttämätöntä 

Curly Girl -menetelmän tuotteet harmaat

Hiusten pesua ja hiusten oikeaa kuivumista tulee noudattaa 

Curly Girl -menetelmän tuotteet pitkät hiukset odottavat

Puhalluskuivauksen sijasta käytä turbaania hiusten kuivaamiseen 

Curly Girl -menetelmän tuotteiden luettelo mikrokuitu

Kiharat kammataan karkeahampaisilla kammilla tai sormillasi – se on erittäin tärkeää päänahan verenkierron kannalta 

Curly Girl -menetelmän tuotteet luettelevat mikrokuitua

Anna suunta aalloille ja kiharoille 

Curly Girl -menetelmän tuotteet keston jälkeen

Vaivaa usein hiukset ja herättää enemmän volyymia ja loistoa 

Curly Girl -menetelmän tuotteet perm

Vältä shampoopesua ja pese hoitoaineella vain, jos jaksat 

Curly Girl -menetelmän tuotteet oele

Sileät pinnat ja silkkiset tyynyt suojaavat hiuksiasi nukkuessasi 

Curly Girl -menetelmän tuotteet silkkityynyjä

Kihara tyttö -menetelmä voi miellyttää myös hyvin hoidettuja poikia 

Curly Girl -menetelmätuotteet poika

Kihara tyttö -menetelmä vaatii paljon kärsivällisyyttä, mikä palkitaan 

Curly Girl -menetelmän tuotteet keston mukaan

Curly Girl -menetelmän tuotteet punaiset hiukset jpg

Kihara tyttö menetelmä menetelmä tuotteita

Curly Girl -menetelmän tuotteet pitkät

Curly Girl -menetelmän tuotteet

Curly Girl -menetelmän tuotteet pitkät hiukset