Elä terveellisemmin – sovi talven yli

Sama asia joka talvi: Kun otetaan huomioon kylmä, märkä ja harmaa sää, on yhä vaikeampaa voittaa heikompi itsesi ja kiinnittää juoksukengät. Siitä huolimatta pitäisi nousta ylös. Koska säännöllinen liikunta ei ainoastaan ​​vahvista lihaksia, vaan myös lisää mahdollisuuksia selviytyä kylmästä kaudesta terveenä.

Elä terveellisemmin – harrasta urheilua kotona

Viimeistään kun lämpötila laskee nollaan, viimeinen motivaatio on haihtunut monille ulkourheilijoille. Mutta se ei ole tekosyy olla liikkumatta ollenkaan – loppujen lopuksi voit myös treenata omissa neljässä seinässäsi. Fascia -harjoitus ja pilates ovat kaksi harjoitusmenetelmää, jotka sopivat erityisesti kotona. Koska ne ovat tehokkaita, hauskoja eivätkä vaadi laitteita – et tarvitse muuta kuin toimivia vaatteita, pehmeää mattoa ja muutamia harjoitusvideoita.

urheilu kotona terveempi elämä

Fascia -koulutus

Fasciaharjoittelun aikana harjoitellaan kehomme suurinta elintä – sidekudosta, joka koostuu ns. Faskiasta, kuituisista sidekudosmuodoista. Koska harjoituksen aikana keskitytään yleensä lihasten kasvattamiseen, fastiot unohdetaan yleensä. Ne ovat erittäin tärkeitä, koska ne vakauttavat elimiä ja lihaksia ja lisäävät kehon joustavuutta. Jos ne laiminlyödään, vaarana on, että kouristukset tarttuvat yhteen, mikä voi aiheuttaa jännitystä ja jopa kroonista kipua muun muassa. Fascia -harjoittelu haastaa koko kehon; se on erityisen tehokas lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Säännölliset lantionpohjan harjoitukset voivat jopa estää herkän virtsarakon. Kenellä on jo erittäin herkkä rakko, voi huomaamattomasti estää pisaroiden häviämisen erityisillä pikkuhousuvuorauksilla – koska lantionpohjan kireyttäminen harjoitusten aikana ärsyttää rakkoa.

Tämä video selittää, miten fascia -koulutus toimii – harjoitusvideoita on saatavana myös verkossa:

Elä terveellisemmin – Pilates

Pilates on erittäin suosittu urheilun harrastajien keskuudessa. Tämäkään ei ole yllättävää, koska tähän erittäin tehokkaaseen, kokonaisvaltaiseen kehonharjoitteluun tarvitset vain joogamaton ja oman kehon painon. Pilates käyttää kaikkia syvällä olevia lihasryhmiä, erityisesti lantionpohjaa, vatsa- ja selkälihaksia, mikä parantaa huomattavasti ryhtiä. Pilates koostuu voimaharjoituksista, lempeästä venyttelystä ja tietoisesta hengityksestä. Pilatesta on myös lukuisia online -opetusohjelmia. Esimerkiksi amerikkalainen Cassey Ho kuormittaa häntä Blogilates YouTube -kanava ladata säännöllisesti uusia videoita. Jos rekisteröidyt ilmaiseen uutiskirjeeseen samannimisessä blogissa, saat myös joka kuukausi sähköpostin, jossa on salasana uudelle harjoituskalenterille, joka sisältää Pilates -harjoituksia joka päivä.

elää terveellisempää aktiivista urheilua talvella

Raitista ilmaa talvisäästä huolimatta

Siitä huolimatta, myös kylminä talvikuukausina, sinun tulee muistaa saada riittävästi raitista ilmaa, koska ulkoilu vahvistaa immuunijärjestelmää. kuka muu haluat lenkkeillä pakkasessa, tulisi käyttää lämpimiä vaatteita ja kenkiä ja mukauttaa juoksutyyliään sään mukaan. Jos et voi vetää itseäsi tähän, sinun ei tarvitse huolehtia: Säännölliset harjoitusyksiköt lämpimässä huoneistossa yhdessä pitkän kävelyn kanssa päivittäin ovat täysin riittäviä.

terveellisempi elämä urheilulla

Kuvan oikeudet: Flickr MARIA PILATESCarolina Lunetta CC BY-SA 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

  urheilu aktiivisempaa elämää

urheilu talvella terveellisempää elämää


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80