Hääjuhlaideoita: vuoden 2020 trendit leningit, koristeet, valikot ja paljon muuta!

Jos suunnittelet hääjuhlaa vuonna 2020, haluat varmasti saada lisätietoja uusimmista trendeistä mahdollisimman pian. Koska pidämme tätä aihetta erittäin jännittävänä kaikilta osiltaan, haluamme auttaa sinua. Häävastaanoton on oltava hyvin henkilökohtainen asia. Perinteet, tavat ja suuntaukset inspiroivat meitä. Joten älä anna sen rajoittaa sinua. Koska lopulta päätät itse, mikä on sinulle henkilökohtaisesti ensisijaista ja mikä ei. Tätä tehdessäsi tarvitset kuitenkin erilaisia ​​ideoita, joita voit käyttää.

Trendi on käyttää useampaa kuin yhtä hääpukua

kolme hääpukua häät sisustus

Video, joka näyttää häiden iloista odotusta

Häiden esihistorian esittäminen videolla on yhä nykyaikaisempaa. Se johtuu todennäköisesti siitä, että odotus on yhtä jännittävä kuin todellinen juhla. Tekemällä jotain erityistä kaikista valmistelevista toimenpiteistä, kuten ostamalla mekko, valitsemalla menu tai kutsut, ilo kestää kauemmin!

Silloin myös mieliala nousee, joten voit taata parhaan mahdollisen tunnelman häiden aikana.

Häät ovat yhä vähemmän virallisia

liikeideoita häät koristeluun

Ideoita videoille

Jos sinun on vielä haettava, sinun on sisällytettävä se. Sama koskee kihlausta ja muita jännittäviä hetkiä ennen häitä. Voi olla erityisen hienoa tehdä video ystävien ja perheen reaktioista. Tee sitten muutama haastattelu heidän kanssaan ja kysy heiltä, ​​miltä heistä tuntuu juhlista ja häistäsi. Kaikki tämä varmasti lisää paljon naurua ja upeita kohokohtia hääjuhlan aikana. Koska käsittelemme häiden esihistoriaa, haluamme kiinnittää huomionne seuraavaan: Naisten suosio on yhä suositumpi!

Ilmapallot ovat trendikäs sisustusidea hääjuhliin

häät sisustus ideoita häät suuntauksia

Hääpuvun trendit

Prinsessa -hääpuvut kokevat toisen kohokohdan vuonna 2020. Morsiamet voivat näyttää jälleen dramaattisilta, lempeiltä ja naisellisilta. Pohjimmiltaan, kun kyse on muodin suuntauksista tällä ja muilla alueilla, klassiset mallit erottuvat. Kuitenkin niille on ominaista selkeät linjat ja ne on valmistettu erityisen moderneista, mukavista ja helppohoitoisista kankaista. Vältät suuren määrän yksityiskohtia ja valitset vähemmän yksityiskohtia, jotka kuitenkin näyttävät näkyviltä ja jollain tavalla yllättäviltä. Esimerkiksi monet hääpuvut, joissa on erityisen omaperäiset hihat, odottavat meitä vuonna 2020. Suuret korut, jotka on kiinnitetty vaatteisiin, ovat edelleen yleisiä.

Erilaisilla juomilla on yhä tärkeämpi rooli

häät koristelu häät

Ja myös…

Lisäksi paistetut kuviot ovat erittäin muodissa, joten suunnittelijat haluavat tällä hetkellä korostaa thaillea. Yhä useammat naiset valitsevat myös kaksi hääpukua, yhden seremonian viralliseen osaan ja toisen juhlaan. Toiseen osaan valitset yleensä hyvin yksinkertaisia ​​malleja, joita voit sitten helposti käyttää jokapäiväisissä tilanteissa. Erityisen naiselliset hääpuvut ovat moderneja  häät sisustus hichzeitdress ideoita

Morsiamen kimppu

Morsiamen kimppu on luultavasti tärkein lisävaruste hääjuhlan aikana. Tämän avainsanoja ensi vuonna ovat yksiväriset, kirkkaat sävyt ja kaunis, voimakas tuoksu. Esimerkiksi laventelin kimppu olisi täydellinen valinta. Sinulla on väripaletti ja kaunis tuoksu, joka muistetaan pitkään. Suosittelemme, että valitset tuoksuvat kukat hääjuhlan kauden mukaan. Kasvit, jotka näyttävät vähemmän kukkia ja enemmän lehtiä, ovat toinen trendikäs valinta.

Kukilla koristetut kaaret ovat edelleen suosittuja hääkoristeita

häät koristelu häät koristelu

Mitkä ovat häämenun trendit??

Vegaaniset valikot, terveelliset vaihtoehdot, joita jopa gluteeni- ja laktoosi -intoleranssit voivat sietää, ovat yhä hallitsevampia häätrendejä. On yhä yleisempi luopua lihasta ja maitotuotteista kokonaan joissakin hääjuhlissa. Älä ole yllättynyt tästä, varsinkin jos hääpari seuraa itse vegaani- tai kasvissyöjäelämää. Ei enää pidetä pakollisena tehdä oikeutta lihansyöjille. Lisäksi häämenun määrittämisessä on taipumus olla vähemmän muodollinen. Buffetit yleistyvät, ja kursseja tarjoillaan paljon harvemmin pöydässä. Yhä useampi juhlallinen versio suosittuista pikaruoatuotteista, kuten pizzasta tai hampurilaisista, löytyy. Loppujen lopuksi suuri juomavalikoima on tulossa yhä tärkeämmäksi. Tarjoillaan yhä enemmän alkuperäisiä cocktaileja sekä alkoholin kanssa että ilman.

Valitse kimppu, joka on tehty yhdellä kirkkaalla värillä

häät sisustus häät suuntauksia

Koriste hääjuhliin

Hääkoristeiden osalta on myös taipumus olla vähemmän muodollisia. Ideat erilaisilla ilmapalloilla ja alkuperäisillä seinämalleilla ovat olleet erityisen suosittuja vuodesta 2019 lähtien. Tämä suuntaus jatkuu myös ensi vuonna. Usein on kollaaseja, joissa on kuvia morsiamesta ja sulhasesta. Se olisi loistava lisä aiheeseen liittyvään videoon. Muun muassa se helpottaa vieraiden keksimistä upeista keskustelunaiheista, vaikka he eivät tunnekaan toisiaan niin hyvin. Voit jopa saada osan näistä osallistumaan hääseinien suunnittelun valmisteluun! Kuka tietää, jos et saa kuvaa, jonka olemassaoloa et epäillyt!

Valot ja kynttilät ovat yhä enemmän hääjuhlien keskellä

häät sisustus hääjuhlat inspiraatiota

Valo sisustuksessa pääsymbolina!

Alkuperäisten kynttilänjalkojen tai keijuvalaisimien muodossa oleva valo tulee yhä enemmän esille hääkoristeissa. Ne koristavat ovia, pergoleja, kattoja, ripustavat ikkunoihin. Joskus jopa erityisiä kaaria asetetaan, jotka on myös koristeltu keijuvalaisimilla. Ne symboloivat onnellista ja kirkasta siirtymistä parin uuteen elämänvaiheeseen.

Yleensä syvä symboliikka ja vähemmän pinnallinen lähestymistapa hääjuhlan valmisteluun on trendi. Koska viime kädessä elämme aikakautta, jossa yritetään löytää suhteiden, myös avioliiton, todellinen merkitys. Tämä näkyy tietysti myös tässä erittäin tärkeässä festivaalissa!

Yksinkertainen tyylikkyys on päivän sääntö

häät koristelu muotitrendit miehet

Terveystietoiset valikot ovat suosittuja

ideoita häät sisustuspöydälle

Toinen trendikäs idea olisi käyttää henkilökohtaisia ​​seinäkoristeita

häät koristelu pöytä koristelu seinän suunnittelu

Vaatteiden suhteen sinua inspiroivat edelleen perinteet

ideoita häiden sisustamiseen

Toinen hieno kimppu, joka olisi ihanteellinen 2020 -hääjuhliin

häät koristelu suuri kimppu

ideoita häät koristelu kakku koristeluun

ideoita häiden sisustamiseen

Hienovarainen sisustus olisi ihanteellinen monille hääjuhlille vuonna 2020!

kynttilän koristelu hääjuhlat

henkilökohtainen seinäsuunnittelu häät sisustus

pöydän koristelu häät koristeluun

loistava idea häät koristeluun

Kaksi täydellistä mekkoa mallina unelmiesi häihin!

trendikkäät hääpuvut häät sisustus

eri valikot häät koristeluun

ideoita seinäkoristeisiin häät


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80