Haluatko palata luonnolliseen hiusväriisi? – 6 fiksua vinkkiä ja temppua

Ehkä olet ottanut askeleen vaaleiden hiusten väreihin tai värjännyt vaaleat hiuksesi tummalle sävylle? Mutta nyt haluat saada luonnollisen hiusvärisi uudelleen? Kun olet päättänyt palata luonnolliseen hiusväriisi, katso seuraavat rivit. Pienellä kärsivällisyydellä ja muutamalla fiksulla vinkillä onnistut varmasti.

Takaisin luonnolliseen hiusväriin

takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja vinkkeihisi luonnollisista kauniista hiuksista

Jos haluat palata luonnolliseen hiusväriisi, pidä seuraavat vinkit mielessä

takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja vinkkejä luonnollisiin kiharoihin

Jos sinusta tuntuu, että hiuksesi tuntuvat edelleen vaurioituneilta, kuivilta ja haurailta riippumatta siitä, kuinka monta hoitoa käytät, kuinka monta vitamiinia otat tai kuinka kauan et pese hiuksiasi, ehkä on tullut aika miettiä hiusväriäsi uudelleen.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit palata luonnolliseen hiusväriisi.

Millainen luonnollinen hiusväri sinulla on??

takaisin luonnolliseen hiusväriin tummempi hiusraja

Palaa luonnolliseen hiusväriisi – 6 perusvinkkiä

  1. Leikkaa hiukset säännöllisesti

Kuukausittaiset vierailut kampaajalla hiusten värillisten osien leikkaamiseksi ovat yksi tapa saada luonnollinen hiusväri. Muista, että mitä pidemmät hiukset ovat, sitä pidempään kestää ennen kuin huomaat eron hiusten värissä. Jos et halua lyhyitä kampauksia, voit hankkia itsellesi sopivan pidennyksen hiusten kasvun aikana.

Leikkaa hiusten päät säännöllisesti

takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja vinkkeihisi platinablondiin

  1. Väritä hiukset viimeisen kerran tai kokeile ombre -ilmettä

Jos hiuksistasi on vielä paljon väriä, on aika värjätä se viimeisen kerran sävyllä, joka on lähimpänä luonnollista hiusten kasvua. Tämä auttaa sinua luomaan luonnollisen näköisen siirtymisen luonnollisesta hiusväristäsi värillisiin kärkiin. Sillä välin voit myös kokeilla ombre -trendiä, jos et ole jo tehnyt sitä. Tumma hiusraja ja vaaleammat kärjet ovat helppo ja tyylikäs tapa hyödyntää tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla. Se säästää myös aikaa ja rahaa kalliissa uudelleenvärjäyksissä.

Väritä hiukset viimeisen kerran

palaa luonnolliseen hiusväriin värjää hiukset

Ombre -vaikutus on edelleen trendikäs

Haluatko palata luonnolliseen hiusvärin ombre -vaikutukseen

  1. Vaaleasta takaisin tummempaan hiusväriin

Jos sinulla on ollut platinan vaaleita hiuksia pitkään aikaan, vaihtaminen suoraan takaisin ruskeaksi tai mustaksi ei yleensä ole hyvä idea. Parempi idea on luoda hitaasti siirtymä lisäämällä hiuksiin muutamia kohokohtia. Saatat pitää tummemmasta sävystä, kuten rikkaasta karamelliblondista hiusten väristä, eikö? Muista vain, että kun hiuksesi ovat tummat, et voi palata platinablondiin tekemättä vakavaa vahinkoa hiuksillesi. Katso valokuvia hiusten väristäsi vuosien varrella ja valitse suosikkivärisi, joka on lähimpänä luonnollista väriäsi.

Nauti luonnollisesta hiusten väristä!

takaisin luonnollisiin hiusvärisi ideoihisi ja vinkkeihisi

Tee sujuva siirtyminen luonnolliseen hiusväriisi

takaisin luonnolliseen hiusväriisi ennen ja jälkeen

  1. Tummat hiukset takaisin vaaleampiin sävyihin

Jos olet värjännyt luonnollisesti vaaleat hiuksesi tummanruskeaksi tai mustaksi ja päättänyt palata takaisin luonnolliseen hiusväriisi, se voi olla hieman haasteellisempi. Ei ole vaaratonta tapaa värjätä hiuksia vaaleammaksi. Sinun täytyy valkaista hiuksesi ja käyttää sitten hiusväriainetta, joka vastaa luonnollista väriäsi. Et kuitenkaan voi tehdä tätä yksin kotona. Kannattaa siis käydä kampaajalla. Jos luonnollinen värisi on erittäin vaalea, kestää kauan saada luonnollinen hiusväri takaisin. Lisäksi säännöllinen leikkaus on myös tarpeen, jotta valkaisun vaurioituneet kärjet katkaistaan.

Luota asiantuntijoihin

takaisin vierailemaan luonnollisen hiusvärin kampaajan kanssa

Luonnollisesti vaaleat hiukset

Haluaisitko palata luonnolliseen hiusväriisi

  1. Varmista, että käytät laadukkaita hiustuotteita

Kun vaihdat takaisin vaaleasta tummempaan hiusrajaasi, saatat huomata, että väri haalistuu hyvin nopeasti. Jos et halua, että vaaleammat kohokohdat näkyvät juuri värjätyissä hiuksissasi, kokeile väriainetta kestävää shampoota ja hoitoainetta. On tärkeää, että varmistat aina, että hiuksesi ovat terveessä kunnossa. Yritä sovittaa shampoo ja hoitoaine hiustyyppiisi, sillä eri tuotteet auttavat eri hiustyyppien hoidossa. Älä usko, että kallein sarja on välttämättä paras sinulle.

Laadukas hiustenhoito on erittäin tärkeää

takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja vinkkejä vaaleampaan sävyyn

Terveet ja vahvat hiukset ovat aina muodissa

Haluatko palata luonnolliseen hiusväriisi?

  1. Älä lannistu väärään mainontaan

Ei ole mitään maagista luoti, joka voi välittömästi palauttaa hiuksesi niiden luonnollisen värin. Ellei hiuksesi ole luonteeltaan hyvin tummia ja ne voidaan värjätä tummiksi. Hiuksesi voivat muuttua oranssiksi, vihreiksi tai keltaisiksi käyttämällä apteekista ostettua nopeaa korjaustuotetta. Joten ole varovainen ja käytä tarpeeksi aikaa palataksesi luonnolliseen hiusväriisi.

Pienellä kärsivällisyydellä nautit luonnollisesta hiusten väristäsi jälleen

takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja vinkkeihisi vaaleat hiusvärit takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja harmaiden hiusten vinkkeihisi takaisin luonnollisiin hiusväri -ideoihisi ja hiustenhoitovinkkeihisi takaisin luonnollisiin hiusvärisi ideoihisi ja vinkkeihisi