Joululahjat – Kuinka hyvä olet ollut?!

Valmista joululahjat ja hyvä tunnelma

Joulu herättää jokaisessa erilaisia ​​tunteita. Jotkut tuskin odottavat juodaan ensimmäisen glöginsä, kun taas toiset eivät voi oikeastaan ​​tehdä mitään joulun kanssa. Entä sinä? Oletko lopullinen joulufanaatikko vai enemmän Grinch??

Kun ensimmäiset joulutavarat ilmestyvät myymälöiden hyllyille ja vitriinille syyskuussa, joudut heti joulun euforiaan. Ennen kaikkea odotat innolla seurustelua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Rakastat kaikkea joulua ja olet hyvä ympäri vuoden. Kaikki joulu on järjestetty täydellisesti kanssasi kauan etukäteen. Sait myös joululahjat aikaisin, jotta ketään ei unohdeta. Asuntosi tuoksuu kekseiltä, ​​joulupukilta ja piparkakut. Varsinkin tänä aikana mikään ja kukaan ei voi stressata sinua. Koska joulun aikaan olet ihanan tasapainoinen.

Vain hyvät lapset saavat joululahjoja

joulu-ideoita-joululahjoja-ideoita-lahjaideoita

Ilahduta kaikkia joululahjalla

lahjaideoita-joulu-joulu-lahjaideoita

Vai oletko yksi niistä ihmisistä, joita joulun hälinä on täysin ärsyttänyt ja jo kauhuissaan ajattelemalla jouluaattoa koko perheen kanssa? Vältät joka vuosi onnistuneesti evästeiden leipomista perheesi kanssa ja vältät joulumarkkinoita. Haluat viettää jouluaaton siellä, missä on lämmin. Esimerkiksi cocktailin kera valkoisella hiekkarannalla.

SurveyBee.de loi testin, jonka avulla voit selvittää, minkä tyyppinen olet ja kuinka hyvä olit. Vastaa vain seuraaviin 7 kysymykseen.

Kuinka hyvä olit!

Toiveet toteutuvat jouluna

lahjaideoita-näpertely-joulu-lahjoja-ideoita

Isot ja pienet odottavat lahjan antamista

lahjaideoita-joulu-joulu-lahjaideoita-tinker-ideoita

joulu-lahjat-ideat-käsityö-ideat-joulu