Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Justin Bieberin häistä

Nämä eivät ole Justin Bieberin ensimmäiset häät rakastajansa Haileyn kanssa. Tämä heidän rakkaustarinansa painos pidettiin 30. syyskuuta. Molemmilla on tämä hetki fanit Instagramin kautta kommunikoitu. Justin Bieber kirjoitti: “Vaimoni on tuli!”. Molemmat olivat seksikkäissä mutta yksinkertaisissa vaatteissa vastaanoton kuvissa. Morsiamen ja sulhasen ja heidän ystäviensä jaettiin uskomattoman paljon kuvia juhlista jälkikäteen. Pukukoodi oli hyvin perinteinen ja tyylikäs.

He molemmat viihtyivät todella hyvin häiden aikana!

hieno kuva yhdessä justin bieber

Justin Bieberin ja Haileyn häävieraslista

Justin Bieberin ja hänen vaimonsa faneille häiden vieraslista oli erityisen tärkeä. Tässä on joitain tärkeimpiä nimiä, joita näimme kuvissa ja videoissa. Juhlissa olivat Kendall Jenner, Camila Morrone ja Isabela Grutman, C..

Sersmith oli myös vieraiden joukossa, jotka hyväksyivät, ja Ed Sheeran teki saman.

Heileyn korut ja vihkisormukset olivat yksi tapahtuman kohokohdista

korut justin bieber häät

Lisätietoja häistä

Seremonia pidettiin Etelä -Carolinassa. Häissä oli useita eri osia, mukaan lukien kirkon häät. Juhliin ja morsiamen ja sulhasen sekä joidenkin heidän vieraidensa majoitukseen ylellisestä terveyskeskuksesta tuli Palmetto Bluffin kokoaminen valitse. Lauantain suuren juhlan jälkeen jatkoa jatkettiin myös sunnuntai -iltana.

Romanttiset mustavalkoiset kohtaukset olivat osa Internetin läsnäoloa

justin bieber ja hänen vaimonsa heiley

Lisätietoja pukeutumiskoodista ja mekkoista

Häiden tyyli pukeutumisen suhteen oli nuorekas ja yksinkertainen. Mekot, jotka he ovat valinneet itselleen ja joita he suosittelivat vierailleen, olivat tyylikkäitä, mutta samalla ne rajaavat urheilullisen ja tyylikkään tyylin. Justin Bieber on yhdistänyt valkoisen poolopaidan tyylikkäisiin mustiin housuihin. Heiley on korostanut hänen upeaa vartaloaan valkoisella minipuvulla. Sen suunnittelija oli Vivienne Westwood, joka ilmeisesti päätti korostaa Hayleyn kauneutta olkaimettomalla leikkauksella.

Edelleen spekuloidaan Justin Bieberin suhteesta Selena Gomeziin 

justin bieber selena gomez - hienoa

Trendikkäitä vaatteita ja tyyliä häissä

Muuten, valittu pukeutumiskoodi näyttää olennaisen ajankohtaisista muodin trendeistä sekä arkeen että häihin. Yksinkertaiset, tyylikkäät linjat ja klassiset leikkaukset luonnehtivat tällä hetkellä naisten mekkoja. Yksityiskohdat ja asusteet jätettiin varastamaan esitys naisten asuissa. Heiley koristi kaulaansa 20,3 karaatin timanttiketjulla ja pukeutui upeisiin Jimmy Choon korkokenkiin. Kaulakorun tuli oli jälleen Messika. Mekkoa, jota hän käytti, voidaan käyttää myös muissa tilaisuuksissa. Tämä häätasun valintaprosessi on hyvin yleinen nykyisen kauden aikana. Tämän trendin esitteli Victoria Beckham, kuten toisessa artikkelissa kirjoitimme.

Tule osaksi Justin Bieberin ja Hailey Bieberin häitä artikkelissamme olevien kuvien ja videon ansiosta!

Monet kuuluisuudet olivat mukana näissä häissä 

instagram -kuva justin bieber

Tiedämme useita romanttisia kohtauksia Justinin ja Haileyn tarinasta

justin bieber - molemmat yhdessä veneessä

justin bieber heiley - loistava pari

Justin Bieber kadulla vaimonsa kanssa