Katsaus Netfixin 20 parhaaseen Halloween -elokuvaan – Osa 1

Kuinka voittaa surun, että kaunis kesä on jo ohi? Se on helppo tehdä odottamalla tulevia kauniita syksyn ja talven hetkiä, eikö niin? Halloween on varmasti monille sellainen tilaisuus. Ja jälleen, se on hyvä tekosyy katsella illalla hienoja elokuvia, jotka sopivat hyvin teemaan. Pidämme siksi luetteloa Netflixin Halloween -elokuvista erittäin hyvänä ajatuksena vapaa -ajalle. Katsokaa näitä ja myös niihin liittyviä kommentteja!

Kaikki kauhuelokuvat, jotka perustuvat tositarinoihin?

Halloween -elokuvat perustuvat tositarinoihin

Halloween -elokuvat todellisiin tarinoihin. Esimerkki – Vierailu – 2013

The Visitation on amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2013. James Wan on ohjaaja, ja se perustuu tosielämän kauhutarinan asiakirjoihin. Elokuva sai myös jatkonsa vuonna 2016 – The Visitation 2. Elokuva sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita paranormaaleista tapahtumista eksorcismi kiinnostunut.

Holvissa yhdistyvät rikos ja hyvän kauhuelokuvan ominaisuudet!

Halloween -elokuvia kuuluisia näyttelijöitä

Holvi – 2007

Dan Bush on seuraavan Halloween -elokuvan ohjaaja, jonka haluamme esitellä teille. Tämä elokuvatuotanto on aivan uusi – vuodesta 2017 ja sen nimi on The Vault. Mystinen henkilö naamiossa estää suuren ja hyvin harkitun rikollisen toiminnan ja johtaa selittämättömiin tapahtumiin, jotka päättyvät ilman jälkiä murhassa.

Halloween -elokuvien pelottava teema

Chuckyn kirous – 2013

Saksaksi käännettynä tämä elokuva tarkoittaa “Chuckyn kirous”. Vuodesta 2013 (sen perustamisvuodesta) lähtien se on löytänyt yhä uusia faneja. Viime vuonna meillä oli jopa jatko -osa. Kammottava nukke Chucky toimitetaan Nicon ja Sarah Piercen perheen kotiin. Perheen jäsenet tapetaan yksi kerrallaan. Kaiken tämän takana seisoo sellaisen ihmisen kosto, jonka sielu on asettunut nukkeeseen …

Peilit ja rinnakkaiset maailmat – suosittu teema Halloween -elokuvissa!

Halloween -elokuvien lasten teema

Coraline – peilin salaisuus

Tämä upea kauhuelokuva perustui Neil Gaimanin romaaniin. Pikku Coraline on kyllästynyt, koska hänen vanhemmillaan on aina jotain tekemistä. Peilistä hän löytää vaihtoehtoisen maailman, jossa kaikki näyttää aluksi täysin normaalilta. Kaikki, mikä näyttää ensi silmäyksellä niin kauniilta, osoittautuu lopulta varsin vaaralliseksi. Aina ajan tasalla oleva elokuva vuodelta 2009.

Jos rakastat Halloween -elokuvia, joilla on hyvä loppu ja huumori, Scooby Doo olisi sinua varten!

halloween -elokuvia huumorilla

Scooby Doo

Jos haluat kirjoittaa kauhuelokuvien klassikoista, sinun on ehdottomasti mainittava Scooby-Doo. Elokuvaa on tuotettu vuodesta 1969 lähtien ja kiinnostus siihen on edelleen. Joe Rubie ja Ken Spears yhdessä lahjakkaiden animaatiohahmojen maalari Iwao Takamoton kanssa tekivät ensimmäisen tuotannon Hanna Barbara Productionsille. Tämä elokuvasarja on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat katsella kauhuelokuvia, joilla on hyvä loppu ja paljastettuja mysteerejä. Ja tietysti kaikille, jotka haluavat katsoa animaatioita.

Keskustelu vampyyrin kanssa – hyvä vinkki hyvien kauhuelokuvien ja psykodraaman faneille

halloween -elokuvat Tom Cruisen kanssa

Vampyyrin haastattelu – Vampyyrin haastattelu -1994

Toinen klassikko, joka sopii listallemme parhaista Halloween -elokuvista, on vuoden 1994 tuotanto “Haastattelu vampyyrin kanssa”. Elokuvan ohjaaja on Neil Jordan. Tarina perustuu Anne Ricen 1970 -luvun romaaniin. Aatelismies muuttuu vampyyriksi ja elokuva näyttää hänen seikkailunsa uudessa kammottavassa elämässään kuolleena miehenä. Psykologisesta näkökulmasta kyse on hänen yrityksistään pysyä hyvänä olennona julmassa maailmassa.

Sielut – tällaiset kauhuelokuvat voisivat kuvata todellisia vaaroja, jotka ovat ihmiskunnan edessä?

halloween -elokuvat moore meyers

Sieluja – 2013

Seuraavan Halloween -elokuvan alkuperäinen nimi on “Isäntä”. Kauheiden tarinoiden lisäksi painotetaan myös tieteiskirjallisuutta. Romanttiset hetket eivät myöskään puutu. Maan ulkopuoliset sielut asettuvat ihmiskehoihin. Mutta jotkut heistä pystyvät puolustautumaan sitä vastaan ​​ja tekemään maan sellaiseksi kuin se oli ennen.

Stephen Kingin tarinat ovat aina hyvä perusta suurille kauhuelokuville!

Halloween -elokuvat Steven Kingin pohjalta

Vihan lapset – 1977

Elokuvatuotannon alkuperäinen nimi on Lapsen maissi. Tämä on erittäin suosittu, vaikka se luotiin jo 80 -luvulla. Juoni perustuu Stephen Kingin yhtä suosittuun novelliin. Tuotannon ohjaa Fritz Kiersch. Uskonnollisen rituaalin jälkeen tapahtuu lasten vallankumous, joka tappaa kaikki aikuiset. Kuinka pitkälle tämä kauhu voi jatkua?

Kannibalit Texasissa – tämä kuulostaa varmasti lupaavalta epätavallisten Helloween -elokuvien faneille? 

halloween -elokuvat näyttävät pelottavilta

The Texas Chain Saw Massacre – Texasin veriruoka

Tarina avautuu Texasissa ja samalla se koskee kannibaaleja. Todella jännittävä fuusio eri kohtaloista ja kauhuskenaarioista. Erittäin hyvä tuotanto kaikille, jotka haluavat etsiä puhtaasti psykologista merkitystä erilaisista kauhutarinoista. Vain yksi uhri pakenee kannibaaleja ja hän tuhoaa heidät. Kuka se mahtaa olla?

Oletko ajatellut uskomusta kauhuelokuvan muodossa? Miksi ei??

halloween -elokuvien hullu idea

Leikkaus

Maailmanlopun sanansaattajat on artikkelin ensimmäisen osan viimeisen kauhuelokuvan alkuperäinen nimi. Tuotanto on vuodelta 2007 ja sen on tehnyt Stephen Hopkins. Entisen kristityn täytyy löytää uskonsa uudelleen voidakseen voittaa jotain todella pahaa. Todella voimakkaasti kritisoitu elokuvatuotanto, joka kannattaa juuri tästä syystä!

Onko Halloween -elokuvaideamme mielestäsi jännittäviä ja mielenkiintoisia? Lue sitten myös artikkelin toinen osa!