Kotiturvatekniikka – Kuinka tehdä kiinteistöstäsi murtovarma vuonna 2018!

Myös viime vuonna murtautumismäärä Saksassa oli yli 160 000. Tämä tarkoittaa, että lasku on vain vähäistä edellisiin vuosiin verrattuna. Yhdessä poliisin alhaisen raivausasteen kanssa on erityisen tärkeää ottaa oman neljän seinän turva omiin käsiin. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon pinnallisesti??

Käytä kodin turvatekniikkaa oikein

talon turvatekniikka turvallinen talon turvajärjestelmä

Käytä varoja tehokkaasti

Monet kansalaiset välttelevät huolehtimasta oman kiinteistönsä turvallisuudesta oletettavasti korkeiden kustannusten vuoksi. Nopea tarkastelu riittää tunnistamaan tämän kohtalokkaaksi virheeksi. Loppujen lopuksi jopa kolminumeroinen luku riittää saavuttamaan merkittäviä etuja turvallisuuden kannalta. Käytettävän rahan tehokas käyttö on erityisen tärkeää tätä varten. Tuotteet, joilla on hyvä hinta -laatusuhde, kuten tämän palveluntarjoajan kotiturvatekniikka, voi tehdä juuri niin. Ikkuna voidaan kiinnittää riittävästi noin 50 eurolla, kun taas oven kiinnitys maksaa noin 100 euroa. Sen taakse piilotettu lisäarvo voidaan tunnistaa nopeasti.

Kiinnitä talon turvatekniikan etuovi

Yksilöllinen lähestymistapa

Toisaalta yksittäisen paikan päällä tehtävän arvioinnin on ensin osoitettava, missä todelliset heikot kohdat ovat piilossa. Tätä varten monet asiantuntijat arvioivat omat neljä seinääsi. Myös Poliisin neuvoja on saatavana hyödyllisiä vinkkejä tästä aiheesta. Toisaalta on tärkeää kiinnittää riittävän helposti helposti saavutettavat ikkunat ja ovet. Näitä ovat ikkunat, joihin murtovarkaat pääsevät helposti pohjakerroksen kautta. On myös tärkeää suojata oikein parveke- ja lasiovet. Jopa etuovesta on tällä hetkellä tulossa yhä uudelleen ja uudelleen murron haltijan kohde. Loppujen lopuksi ne herättävät paljon vähemmän huomiota etuovelta ja voivat usein tehdä työnsä täysin näkymättömästi. Yksinkertainen lukituspultti riittää usein estämään oven avaamisen ja lisäämään henkilökohtaista turvallisuutta.

turvallinen talo koti turvatekniikka talon turvajärjestelmä

Pelko ja viive

Turvallisuusinvestoinnin todellisen lisäarvon tunnistamiseksi on erityisen tärkeää tarkastella vaikutuksia. Toisaalta kyse on siitä, että estetään tunkeutuja pääsemästä taloon mahdollisimman pitkään. Tätä ei koskaan voida välttää takuun puitteissa. Mutta joka minuutti, jolloin murtovaras kamppailee turhaan paikan päällä, riski löytää hänet kasvaa hänelle. On siis mahdollista, että hän päättää paeta ja kääntyä toisen kohteen puoleen.

Oikealla pelotteella on myös tärkeä rooli ennaltaehkäisyssä. Tätä varten oma asuinkiinteistösi ei saa koskaan antaa vaikutelmaa hylätystä. Tästä syystä, jos olet itse poissa, on tärkeää, että postilaatikkosi tyhjennetään säännöllisesti. Voi myös olla hyödyllistä kytkeä ajastin talon valaistukseen. Automaattinen päällekytkentä perustelee alhaisen lisävirrankulutuksen estämällä tunkeutujat. Heidän silmissään asunnon houkuttelevuus heikkenee, koska se näyttää olevan asuttu.

turvajärjestelmä talo suojattu kodin turvatekniikka

Käytä hälytysjärjestelmää

Myös hälytysjärjestelmä voi vaikuttaa tähän merkittävästi. Vaikka se harvoin soveltuu tekijöiden tunnistamiseen tai jopa pidättämiseen paikalla, sillä on silti vahva psykologinen vaikutus. Tekijät harkitsevat siksi useita kertoja, pitäisikö heidän silti päättää päästä sisään rakennukseen. Loppujen lopuksi siihen liittyvä riski olisi suuri.

yhteenveto

Ei ole välttämätöntä investoida suuria nelinumeroisia summia oman neljän seinän turvallisuuden lisäämiseksi. Mutta murtautumisten suuren määrän vuoksi on ehdottomasti suositeltavaa harkita omien suojalaitteiden osittaista vahvistamista. Tämä mahdollistaa tunkeutumisen välttämisen kaikista epämiellyttävistä seurauksista ja parantaa henkilökohtaista turvallisuutta.

   turvajärjestelmä talo talo turvatekniikka suojattu talo  Turvallinen älykkään kodin turvatekniikka