Kynsien trendit: 13 väriä kesän ja alkusyksyn viimeisille päiville!

Tiesitkö, että valitsemiesi kynsilakkojen värit paljastavat luonteenpiirteesi? Lisäksi käytännölliset ja terveelliset asiat ovat erityisen moderneja muun muassa manikyyrihetkellä. Yksinkertaiset kynsisuunnitteluideat nykyaikaisissa väreissä ovat kuumimmat kynsien trendit loppukesällä 2021. Kynsilakan laatu määrittää myös sen, näyttävätkö kynnet trendikkäältä vai eivät. Kuviot ja muodot toimivat siten varavälineenä erityistilaisuuksiin. Katso, mitä sävyjä mielestämme sinun pitäisi valita.

Sininen kynsien muotoilu on erityisen universaali

siniset kiiltävät kynnet

1.Siniset sävyt hallitsevat kynsien trendejä

Sininen on ajankohtainen kaikissa vivahteissaan sekä muodissa että suunnittelussa. Se herättää nostalgiaa merelle ja kesälomalle. Käytännön kannalta tämä sävy voidaan yhdistää monenlaisiin kynsien pituuksiin ja muotoihin.

Koriste toimii erittäin hyvin vihanneskuvioiden, värien, kuten valkoisten tai muiden neutraalien kanssa.

Kiiltävät keskinauhat ovat moderni yksityiskohta klassisiin kynsiväreihin

kynsien sinisten sävyjen trendit

2. Mintunvihreä

Samoin kuin sininen, vihreä väri hallitsee myös kynsien trendejä loppukesällä 2021. Se myös siltaa eri vuodenaikojen välisen rajan. Kauniit mintunvihreät maalit sopivat hyvin kesän, syksyn ja jopa jouluasujen kanssa. Saat vieläkin tyylikkäämmän vaikutelman koristamalla kiiltävillä vaakasuorilla raidoilla eri trendikkäillä metalliväreillä.

Violetit kynnet näyttävät viettelevältä ja klassiselta

sinisen ja violetin sävyjä

3. Violetin sävyt

Violetit sävyt ja 3D -mallit ovat varmasti onnistunut yhdistelmä kesälle 2021. Tällaiset kynsimallit näyttävät tyylikkäiltä ja provosoivilta samanaikaisesti. Sopiiko se todella hahmollesi? Yllä oleva esimerkki olisi ihanteellinen neutraaliin illan ilmeeseen. Käytämme jokapäiväiseen elämään vaaleampia pastellivaihtoehtoja.

Tiesitkö, että vaaleanpunainen purukumi näyttää erittäin trendikkäältä ja klassiselta samanaikaisesti?

korallisuuntaukset ideoita muotitrendejä

4. Purukumi vaaleanpunainen

Vaaleanpunaiset kynnet ovat yleisiä kaikille sukupolville. Ne ovat edelleen käytännöllisiä ja viehättäviä, kuten kaikki nykyiset trendit. Hienostuneen ulkonäön vuoksi tällaisilla kynsillä pitäisi olla pastellihahmo. Hienosta koristeellisilla korostuksilla!

Tervetuloa alkusyksyyn iloisella tuulella kynnet oranssina

väri oranssi suuria trendejä

5. Kynsien trendit oranssina

Piristä neutraalia asua kynsien nykyisillä oranssilla sävyillä. Tämä väri on rohkea, rohkaisevaa, luova ja myös hieman syksyinen. Kuten sanoin, nykyiset kesätrendit liittyvät myös sujuvaan siirtymiseen seuraavaan kauteen. Voit tehdä tämän erittäin hyvin oranssilla. Värin luonne tulee parhaiten neutraalin värin kanssa Ihonväri tule mukaan peliin.

Värikäs lajike näyttää hienovaraiselta, jos valitset pastellivärit

värilliset trendit pastelli -ideoita

6. Pastellivärit värikkäässä väripaletissa

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet pelottavia, mutta jotenkin myös jännittäviä. Monet ihmiset ovat katsoneet sisäänpäin ja löytäneet itsensä uudelleen. Tuntuuko sinusta samalta? Sitten voit haluta ominaisuutesi avautuvan kuin tuuletin kynsillesi. Käytät mieluummin erilaisia ​​kirkkaita sävyjä pastellissa. On parasta valita kiiltävät kynsilakat. Matt on itse asiassa vähemmän trendikäs juuri nyt!

Keltaiset kynnet ovat käytössä ympäri vuoden

keltainen kynsi trendsä

7. Nykyinen keltainen väri

“Valaiseva keltainen” on yksi kuivimmista väreistä vuoden 2021 kynnetrendeissä. Sen sesonkiaika on selvästi loppukesän ja alkusyksyn välissä. Koska se on säteilevä ja samalla kypsä, klassinen ja moderni, lämmin ja samalla hieman nostalginen. Keltainen kynsilakan väri olisi ihanteellinen erityistilaisuuksiin, joissa on vähemmän muodollinen luonne, kuten puutarhajuhliin tai kesäjuhliin.

Uusi musta on harmaa myös manikyyreissä

harmaan ja sinisen trendin ideoita

8. Ole joustava trendivärin harmaan kanssa

Harmaa on luultavasti joustavin kynsien nykyisistä trendeistä. Näin varmistat eleganssin, joka sopisi yhtä hyvin jokapäiväiseen toimistoelämään, iltatapahtumaan tai suurempiin tapahtumiin. Yhdistä parhaiten tyylikkäisiin naisten mekkoihin, joissa on suora tai tiukka leikkaus klassisissa neutraaleissa väreissä.

Vaaleat lakat, jotka vahvistavat myös kynsiäsi, ovat moderneja

trendit valkoisissa väreissä

9. Vahvat (lähes) valkoiset kynnet

Vahvat hiukset, terve iho ja kiinteät kynnet ovat enemmän kuin tyylikkään ilmeen perusta. Ne koetaan trendinä itsessään. Ei ole enää niin, että uhraat oman terveytesi turhuuden vuoksi. Tämä suuri suuntaus vaikutti myös hyvien kosmetiikkatuotteiden valmistusstandardiin. Trendikkäimmät kynsilakat yhdistävät modernit värit ja hoitotuotteet kynsien lujuuden parantamiseksi. Erityisesti vegaaniset trendit yrittävät yhdistää öljyjä ja vitamiineja. Suurin valikoima tällaisia ​​tuotteita löytyy alastomista väreistä, ja valittavana on paljon vaaleita, lähes valkoisia sävyjä, joilla on mielenkiintoinen pohjavire.

Jacaranda on kiistatta naisellisin kynsilakka tänä vuonna

violetit korallitrendit

10. Jacarandan väri

Jacarandan väri on ponttoni -löytö ja kuuma kesäsuunta kynsille. Hänen sininen ja violetti pohjaviretensä saavat hänet näyttämään klassiselta. Jacarandan väri on siksi omaperäinen, naisellinen ja tarpeeksi lämmin, jotta se sopisi yhteen tulevien viikkojen trendien kanssa.

Pastellinkeltainen ja metallinen – toinen erittäin trendikäs yhdistelmä

pastelliväri keltaiset kynnet

11. Pastellinkeltainen

Vaalea ja pehmeä, mutta tällä loppukesän trendillä on erittäin viehättävä vaikutus. Onneksi voimme nyt hyödyntää tätä taipumusta. Jos jokapäiväinen elämäsi on liian rasittavaa, pastellinkeltainen tuo ilmakehään mahdollisesti pelastavan unenomaisuuden. Yllätyt myös sen yleisluonteesta.

Tänä vuonna löydämme tunteita ja iloa jopa alasti ja ranskalaisissa kynsissä

minttu ideoita kynnet trendit värit

12. Alaston ja ranskalaiset kynnet yhdistettynä värillisiin kynsisuuntauksiin

Alasti, terveet, luonnolliset ranskalaiset kynnet – kaikki sopii nykyaikaisten naisten röyhkeään ja käytännöllisyyteen. Tylsyyden ei pitäisi olla täällä! Ranskan kynsien kärkiin voidaan kiinnittää erilaisia ​​hienovaraisia ​​värillisiä aksentteja. Meillä ei myöskään ole koskaan ollut niin laaja valikoima alaston kynsilakkoja!

Älä unohda seuraavaa: Joka tapauksessa kynnet on pidettävä käytännöllisinä ja tyylikkäinä!

luontotrendien ideat värjätyt

13. Värien ja tyylien yhdistelmät

Sekoitus & Otteluperiaate ei ole koskaan ollut yhtä suosittu kynsien keskuudessa kuin tänä vuonna.

Olemme jo keskustelleet mahdollisuudesta yhdistää erilaisia ​​kirkkaita sävyjä pastelliin. Lisäksi voit yhdistää klassisia kuvioita erittäin trendikkäisiin malleihin. Tällä tavalla voit siirtää suosikkimotiivisi, jotka eivät ole tällä hetkellä niin ajankohtaisia, erittäin nykyaikaiseen kontekstiin.

Kaikki blues ja merihenki pysyvät ajan tasalla!

trendikkäitä kynnetrendien ideoita kesällä 2021

Siniset ideat kynnet trendejä

Siniset trendit ideoita kynnet trendit

Vielä enemmän alasti kynsiä ja yhdistelmiä näiden kanssa!

Kynsien trendit Neutraalit taipumukset

Geometriset trendit kehittävät kynsien suuntauksia

Kynnet trendikkäitä kukkakuvioita

Kynnet Trendit Purppura Värit Trendit

Ranskalaiset kynnet värillisillä aksentteilla ovat täysin sisään!

Neutraalit elävät ideat naulaavat trendejä

Kynnet trendit luonnolliset kynnet

Kynsien trendit ja farkut

Jotkut kesätrendit ovat yleismaailmallisia ja niitä voidaan käyttää myös myöhemmin syksyllä 

Ovaalin kuvion kynsien trendit

Punaiset tyylikkäät kynnet

Upeita kuvioideoita kynsien trendeihin