Lyhyt matka lasten kanssa: näin voit tehdä autoreissun lasten kanssa

Muistatko lapsuutesi ja miten matkustit vanhempiesi ja sisarustesi kanssa? Lähes kaikki arvokkaat lapsuusmuistot liittyvät itse asiassa perhematkoihin. Perhematka on määränpäästä riippumatta aina suuri seikkailu lapsille ja samalla haaste vanhemmille. Mutta näin ei aina pitäisi olla. Jos suunnittelet kaikki yksityiskohdat hyvissä ajoin, lyhyt matka lapsen tai lasten kanssa voi olla positiivinen kokemus, joka tuottaa sinulle yhtä paljon iloa kuin pikkuinen. Vieritä alas ja lue vinkkimme ja temppumme aiheesta “Automatkat lasten kanssa” …

Kuinka voit järjestää rennon lyhyen matkan lapsen tai lasten kanssa?

Lyhyt matka lasten kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa Järjestä perhematka

Hauskaa matkustamista autolla lasten kanssa

Lyhyt matka lasten kanssa Näin voit tehdä autoreissun lasten kanssa

Ota lyhyt matka lapsesi kanssa: vinkkejä ja temppuja autolla matkustamiseen

Järjestäminen on lyhyen matkan kanssa lapsen kanssa kaikki ja lopulta

Usko tai älä, mutta matkat lasten kanssa voivat toimia melko hyvin. Hyvä organisaatio on kuitenkin täällä erittäin tärkeä. Suunnittele matkasi yksityiskohtiin asti ja anna itsellesi riittävästi aikaa pysähtyä niin usein kuin on tarpeen. Pidä esimerkiksi säännöllisiä wc -taukoja ja raittiista ilmaa niiden aikana. Arvioi matka -aikasi ja kaksinkertaista se. Tämän pitäisi riittää, jotta voit suunnitella odottamattomia pysähdyksiä, tärkeitä taukoja, lähtöviivästyksiä, renkaiden rikkoutumista jne. Kiireinen, stressaava matka ei ole mukava kenellekään ja voi olla jopa vaarallinen kaikille matkustajille.

Jos sinulla on auto, voit pysähtyä niin monta kertaa kuin haluat

Järjestä lyhyitä matkoja lasten kanssa Vinkkejä Autoretkiä lasten kanssa

Valmistautuminen lyhyeen matkaan lapsen kanssa

Tee noin viikko ennen perhematkaa luettelo kaikesta, mitä haluat ottaa mukaasi. Anna itsellesi riittävästi aikaa pakata laukkusi ja ota tarvittaessa vapaapäivä viime hetken valmisteluihin. Lataa puhelimesi ja kaikki elektroniset laitteet ja lelut juuri ennen lähtöäsi, äläkä unohda ottaa laturia mukaasi. Pakkaa paljon vettä, terveellistä ruokaa ja älä makeisia. Viimeinen asia, jonka haluat, ovat lapset autossa, kaikki sokeriviholla. Ajattele myös perus turvavarusteita, kuten ensiapupakkaus, taskulamppu tai kaksi jne..

Tee pitkä lista siitä, mitä haluat ottaa mukaasi

Lyhyt matka lasten kanssa Tiematkat lasten kanssa Gepçk -lista

Jos sinulla on pieniä lapsia, wc -paperi ja kannettava potta, pehmeät lelut ja yölamppu hotellihuoneessa ovat pakollisia. Ihannetapauksessa jokaisella lapsella pitäisi olla oma tyyny. Äänikirjat voivat olla erinomainen tapa pienille lapsille pitää tylsyys poissa.

Autossa ei saa olla tylsyyttä

Lyhyt matka lasten kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa Lue kirja

Selvitä etukäteen reitilläsi tai lähistöllä olevat puistot, matkailukohteet tai leikkikentät, jotta voit suunnitella pysähdyksiä matkan varrella. Ja kun lapsesi kysyvät, aiotko lopettaa, sinulla on aina oikea vastaus.

On epärealistista odottaa, että pienet lapset voivat istua paikallaan autossa 2-3 tuntia kerrallaan. Anna heille riittävästi mahdollisuuksia pitää tauko ja päästä pois ajoneuvon rajoista.

Aika kuluu nopeammin autossa …

Lyhyt matka lapsen kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa Sisarukset

Syöminen ja juominen, kun matkustat autolla lapsen kanssa

Jos ajat pari tuntia, tarvitset myös jotain välipalaa. Voileivät, pähkinät, sultanat, riisikeksit, banaanit ja granolabaarit ovat tyypillisiä välipaloja matkalla. Satunnaiset herkut ovat myös hyviä, mutta on parasta pitää sokeriset välipalat minimissä. Ja pidä kosteat pyyhkeet kätevästi puhdistamaan tahmeat kädet jälkeenpäin.

Valmista terveellisiä välipaloja sinulle ja lapsillesi

Lyhyt matka lasten kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa terveellisiä välipaloja

Pienet annokset pieneen ruokahaluun

Lyhyt matka lapsen kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa syövät ja juovat

Viihdemahdollisuudet autossa

Lapset eivät luonnostaan ​​voi pysyä rauhallisina ja heidän on aina oltava kiireisiä. Joten jos olet pitkällä automatkalla lasten kanssa, yritä pitää heidät viihdyttävinä mahdollisimman paljon. Jos sinulla on vauva tai lapsi, istu heidän kanssaan jonkin aikaa takapenkillä ja kerro heille tarina, lue kirja tai yllätä uusi lelu. Lapsen iästä riippuen myös elektroniset pelit voivat olla mahdollinen vaihtoehto, mutta muista, että ne voivat olla pahoinvoinnin ajamisen edellytys. Tämän välttämiseksi lapsesi tulisi paremmin katsoa ulos ikkunasta eikä näytölle.

Tämä tekee automatkoista hauskaa myös lapsille!

Lyhyt matka lapsen kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa onnellinen lapsi autossa

Lapset ovat aina kiireisiä jostain

Lyhyt matka lasten kanssa Vinkkejä Matkat lasten kanssa Lasten leikkisilmä Malboard

Sopivia leluja autoon myös vauvoille ja pikkulapsille

Lyhyt matka lapsen kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa

Tablet -pelit vanhemmille lapsille

Lyhyt matka lasten kanssa Elektroniset pelit Automatkat lasten kanssa

Vaikka kuinka yrität pitää kaikki onnellisina, taistelu tulee varmasti jossain vaiheessa. Mitä pienemmät lapset ovat, sitä vähemmän he haluavat jakaa lelujaan muiden lasten kanssa. Varmista siis, että jokaisella lapsella on omat lelut. Tyynyt voivat olla kätevä este omituisten sisarusten välillä.

Jossain vaiheessa sisarusten välillä tulee riitaa. Se on kuitenkin ok

Lyhyt matka lasten kanssa Automatkat lasten kanssa Vinkkejä ja temppuja

Lisää vinkkejä rauhalliseen ilmapiiriin autossa

On olemassa kaksi temppua, jotka voivat olla hyödyllisiä pitämään lapset suhteellisen rauhallisina autolla matkustettaessa. Ensimmäinen on se, että ei-ajava aikuinen teeskentelee nukkuvansa. Tämä voi joskus tehdä koko autosta hiljaisemman. Toinen idea on sijoittaa ajastin niin, että takapenkillä olevat lapset näkevät sen helposti. Ja kun saat väistämättömän kysymyksen “Olemmeko jo perillä?”, Voit vain osoittaa ajastinta. Joten jokainen matkustaja tietää, kuinka kauan seuraavaan pysäkkiin kuluu.

Lasten laulut ovat hyvä idea autolla matkustettaessa

Lyhyt matka lasten kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa Kinderlieder

Kun lapset väsyvät, auto hiljenee

Lyhyt matka lapsen kanssa Vinkkejä Automatkat lasten kanssa nukkuvien lasten kanssa

Johtopäätös

Älä pelkää tehdä lyhyttä matkaa lapsesi kanssa. Ota vain riittävästi aikaa ja suunnittele matka viimeistä yksityiskohtaa myöten. Hyvä organisaatio on välttämätöntä lasten kanssa tehdyillä automatkoilla. Ajattele lapsiystävällisiä viihdemahdollisuuksia autossa ja pysähdy säännöllisesti raittiiseen ilmaan ja poista ikävystyminen. Muista ottaa maukkaita ja terveellisiä välipaloja mukaasi ja älä unohda lastesi suosikkileluja. Näiden vinkkien avulla voit matkustaa autolla lasten kanssa melko hyvin. Pidä hauskaa ja luo onnellisia perhemuistoja!

Lyhyt matka lasten kanssa on seikkailu nuorille ja vanhoille

Suunnittele lyhyt matka lasten kanssa ja suunnittele hiljainen tiematka lasten kanssa