Mikä on Korean ihonhoito? – Rutiini 10 vaiheessa

Korealaiset naiset tunnetaan säteilevästä ihostaan. Mutta mitä sen takana on? Seuraavassa esittelemme korealaisen ihonhoitotavan. Tämä koostuu 10 vaiheesta ja näyttää ensi silmäyksellä hieman työläältä ja pelottavalta. Mutta se ei ole syy luopua virheettömästi kauniista ihosta. Autamme mielellämme sinua ymmärtämään paremmin korealaisen ihonhoidon kaikki 10 vaihetta ja mukauttamaan ne omien tarpeidesi mukaan. Kyse on terveen säteilyn saavuttamisesta sisäpuolelta. Ja jos se kestää hieman kauemmin, tulokset ovat vaivan arvoisia pitkällä aikavälillä. Luota meihin ja testaa heidät korealainen ihonhoito rutiinia!

Korean ihonhoitorutiini koostuu 10 vaiheesta

Öljypohjainen meikinpoistoaine

Korealaiset naiset käyttävät tyypillisesti kahdenlaisia ​​meikinpoistoaineita. Aloitat öljypohjaisella puhdistusaineella öljypohjaisen meikin, SPF: n ja muiden epäpuhtauksien poistamiseksi. Tämä mahdollistaa ihon puhdistamisen vaivattomasti. Tämä poistaa myös viimeiset ripsivärin jäljet.

Vesipohjainen meikinpoistoaine

Vesipohjaisen meikinpoistoaineen seuraava käyttö poistaa kaikki jäämät ja jättää ihon joustavaksi. Avain hyvään ihonhoitoon on löytää sopiva, hellävarainen tuote, joka ei kuivaa ihoa.

Kasvovesi

Korean tonics on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ihoa puhdistuksen jälkeen ja tasapainottamaan ihon pH -arvoa luonnollisella tavalla.

Esanssit

Vaikka esansseilla on erilaiset viskositeetit, ne ovat yleensä hieman juoksevampia ja vähemmän konsentroituja kuin seerumit. Niiden päätarkoitus on kosteuttaa ihoa ja hyödyntää seuraavat seerumit.

Seerumit ja ampullit

Nämä tuotteet ovat täynnä aktiivisia ainesosia, jotka on räätälöity kunkin ihotyypin erityistarpeisiin. Voit mukauttaa henkilökohtaisen ihonhoitorutiinisi paremmin tähän kokeilemalla erilaisia ​​tuotteita. Voit käyttää näitä missä tahansa järjestyksessä, mutta yleensä paksumpia tuotteita käytetään jälkikäteen.

Kosteusvoiteet

Ihotyypillesi räätälöity kosteuttava voide luo suojaavan esteen. Tällä tavalla kaikki juuri iholle levitetyt hyödylliset ainesosat tulevat entistä tehokkaammiksi eivätkä voi yksinkertaisesti haihtua.

korealainen ihonhoito kaunis ihon rutiini

Silmänympärysvoiteet

Silmien ympärillä oleva iho on ohuempi ja kuivuu helpommin, minkä vuoksi sitä on käsiteltävä voiteella, joka erityisesti hoitaa ja suojaa silmänympärysihoa.

Aurinkosuoja

Aurinkovoiteet ovat Koreassa erittäin suosittuja, ja aivan oikein. Viimeistele ihonhoitorutiinisi joka aamu joko erityisellä aurinkovoiteella tai aurinkosuojakerrointa sisältävällä BB -voiteella.

Kuorii

Käytä hellävaraista, ärsyttämätöntä kuorinta-ainetta 2-3 kertaa viikossa edistääksesi solujen vaihtuvuutta, avaa tukkeutuneet huokoset, mahdollistaa paremman tuotteen imeytymisen ja pitää ihon nuorekkaana. Korealaiset käyttävät usein gommage -kuorintaa kuolleen ihon poistamiseen kasvi- ja hedelmäuutteiden seoksella.

korealaiset ihonhoitotuotteet

Arkkimaskit

Kertakäyttöiset arkkimaskit sisältävät samat vaikuttavat aineet kuin seerumit. Niiden etuna on kuitenkin ylimääräinen kosteutuskerros, jolla on vieläkin voimakkaampi vaikutus. Hyvä arkki -maski sallii sinun muokata rutiiniasi sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Yön yli naamarit

Ihon uudistuminen tapahtuu yöaikaan nukkuessa, ja yön naamarit hyödyntävät tätä prosessia parhaalla mahdollisella tavalla. Aktiivisten ainesosien ansiosta ne tuntuvat voiteilta ja pysyvät iholla koko yön. Käytä niitä 2-3 kertaa viikossa tavallisen kosteusvoiteen sijasta ja herää kiiltävällä kauniilla iholla!

Korean ihonhoitovinkit 10 vaihetta

Joten tämä on korealainen ihonhoitorutiini, joka koostuu 10 yksinkertaisesta vaiheesta. Toivottavasti olemme paljastaneet Korean salaisuuden kauniille iholle sinulle. Noudata edellä mainittuja vinkkejä ja unohda virheet lopullisesti.