Mikromanikyyri – tutustu uuteen kynsien trendiin 2021!

Ranskalainen manikyyri on palannut liiketoimintaan ja kiinnostaa enemmän kuin koskaan. Hänet voidaan nähdä kaikkien julkkisten ja vaikuttajien sormenpäissä. Mutta unohda klassinen ranskalainen manikyyri, joka oli kaikkialla 90 -luvulla ja noughties. Nämä pitkät, neliömäiset kärjet on nyt heitetty roskakoriin erittäin hienovaraisten, rohkeiden värinauhojen ja katseenvangitsijoiden hyväksi. Joten uutta kynsisuuntausta kutsutaan mikro -manikyyriksi, joka tunnetaan myös nimellä mikro -ranskalainen tai laiha ranskalainen manikyyri.

Kynsien suunnittelun uusinta villitystä kutsutaan mikro -manikyyriksi

Mikro -manikyyri -ohjeet Kynsien trendi Mikro Ranskalainen

Pysy muodin mukana!

Jonathan Simkhai Kevään 2016 kokoelma

Miksi mikromanikyyri on niin trendikäs??

Vaikka kynsien trendit ennen lukitusta olivat enimmäkseen kehittyneitä malleja ja monimutkaisia ​​muotoja, nykyisille manikyyreille on ominaista yksinkertaisuus. Micro Mnicure on juuri sitä, mitä naiset haluavat nykyään – tyylikkäitä, minimalistisia kynsimalleja, joita voit jäljitellä kotona hätätilanteessa.

Ranskalainen manikyyri erolla

Mikro -manikyyri Uusi ranskalainen mikro -manikyyri

Tyylikkäät valkoiset väriviivat koristavat kynnet

Mikro manikyyri uusi kynsien trendi Micro French

Nähdään tähdillä kuten Ariana Grande, Rosie Huntington -Whiteley ja äskettäin Rochelle Humes – ranskalaisen manikyyrin uusi, moderni versio sisältää lyhyemmän kynsien pituuden, hienovaraisen valkoisen tai jopa värillisen raidan kärjessä ja tyypilliset kiiltoasteet.

Kynsien pituus voi olla myös hyvin lyhyt

Mikro manikyyri kynsien muotoilu Mikro ranskalainen manikyyri

Suurin ero kahden kynsimallin välillä on kärjen paksuus. Mikro -ranskalaisessa manikyyrissä värinauha on maalattu mahdollisimman ohuesti ja kaventuu hieman kynsien sivulle. Se tulee maalata vaaleaksi, luonnolliseksi kynsilakkaksi pohjaksi.

Kiiltävä kynsien muotoilu

Mikromanikyyri uusi kynsien trendi

Tyylikkäitä ja hienovaraisia ​​värisävyjä

Micro Manicure Nail Design Nail Trend 2021 Mikro ranskalainen manikyyri

Ja mikä parasta, tyyli on täysin johdonmukainen. Uusi kynsitrendi on tullut niin suosittu, koska se sopii kaikkiin kynsien muotoihin ja pituuksiin. Oikein tehty mikro -ranskalainen manikyyri saa kynnet näyttämään visuaalisesti pidemmiltä. Ja vaikka kynsisuunnittelun tekee parhaiten ammattilainen kynsisalongissa, hieman kärsivällisyyttä ja harjoittelua käyttäen, voit tehdä sen itse myös kotona. Anna kuitenkin riittävästi aikaa tähän, koska se voi olla hieman hämmentävää. Ole valmis harjoittelemaan ja käyttämään aikaa kynsien valmisteluun. Jos valmistus ei ole oikein, myös maali ei kestä.

Haluaisitko kokeilla mikro -manikyyriä itse? Selaa alaspäin ja löydät yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet.

Joten voit hallita mikro -manikyyrin myös kotona

Mikro -manikyyri -kynsisuunnittelun kynsisalonki Mikro Ranskan ohjeet

Tee mikro -manikyyri itse – ohjeet

Vaihe 1: Tiedosto muotoon

Viilaa kynnet ensin lyhyeksi, pyöristetyksi tai neliömäiseksi. Mikro -ranskalainen manikyyri sopii lyhyemmälle kynsipituudelle, joka on muotoiltu sormen ja kynsilevyn mukaan. Mitä lyhyempi kynsien pituus, sitä hienompi muotoilu ja ulkonäkö – tyylikäs ja tyylikäs.

Vaihe 2: Puhdista kynsilakanpoistoaineella

Vaikka kynnet ovat maalaamattomat, on suositeltavaa puhdistaa ne lakka -aineella ennen maalausta. Joten kynsien suunnittelu kestää kauemmin.

Vaihe 3: Levitä kaksi kerrosta lakkamaalia

Levitä kaksi kerrosta kynsilakan väriä. Tämä on ihanteellinen määrä tasaisen ja tasaisen viimeistelyn luomiseksi. Heti kun olet päällysttänyt kaikki 10 sormea ​​ensimmäisellä maalikerroksella, voit heti aloittaa toisen kerroksen levittämisen kaikille 10 sormelle.

Ihonvärinen kynsilakka kiiltävällä vaikutuksella

Mikro manikyyri kynsisuunnittelu kynsien trendi ideoita

Vaihe 4: anna sen kuivua

Anna kynsilakan värin kuivua 10 minuuttia ennen mikro -ranskan kärjen tekemistä.

Vaihe 5: Suunnittele huolellisesti mikro -ranskalainen manikyyri

Maalaa tasaisella kädellä jokaiseen kynsiin mikro -ranskalainen nauha. Voit käyttää kynsiesi valkoisten kärkien luonnollista muotoa oppaana. Voit käyttää tätä hienolla harjalla. Tarvittaessa voit muokata siimaa uudelleen maalinpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla.

Vaihe 6: Viimeistele pintamaalilla

Levitä lopuksi pintamaali, joka pidentää ikää ja mikro -manikyyri on jo valmis!

Anna alla olevien kuvien innostaa sinua ja löydä suosikkisi!

Mikro -manikyyri -ideat Kynsien trendi Mikro Ranskan ohjeet Mikro -manikyyri kynsisuunnitteluideoita Kynsien trendi Mikro -ranskalainen manikyyri Mikromanikyyri kynsisuunnittelukynsien trendi 2021 Micro Manicure Nail Design Nail Trend Micro French Ohjeet Mikro manikyyri kynsien muotoilu kynsien trendi Mikro ranskalainen väri aksentti Micro Manicure Nail Design Nail Trend Micro Ranskalainen manikyyri Ohjeet Mikromanikyyri kynsisuunnittelukynsien trendi Mikro ranskalainen manikyyri Micro Manicure Nail Design Nail Trend Micro Ranskan kynsilakka Mikro manikyyri kynsien muotoilu kynsien trendi yksinkertainen Micro French Micro Manicure Nail Salon Nail Trend Micro French Ohjeet Mikro manikyyri kynsien trendi 2021 Mikro ranskalainen manikyyri Mikro -manikyyri Kynsien trendi Mikro -ranskalainen manikyyri Mikromanikyyri Yksinkertainen kynsisuunnittelukynsien trendi 2021 Mikro -ranskalainen manikyyri Mikromanikyyri yksinkertainen kynsisuunnittelukynsien trendi 2021 Micro French Mikromanikyyri yksinkertainen kynsisuunnittelu kynsien trendi 2021 mikro laiha manikyyri Mikromanikyyri yksinkertainen kynsisuunnittelu kynsien trendi 2021 Mikro -manikyyri yksinkertainen kynsisuunnittelu kynsien trendi Mikro Ranskan ohjeet Mikro -manikyyri yksinkertainen kynsien muotoilu Kynsien trendi Mikro -ranskalainen manikyyri Mikro manikyyri yksinkertainen kynsien muotoilu Mikro ranskalainen kynsien trendi Mikromanikyyri tee se itse -ohjeet Nageltrend Micro ranskalaiset ohjeet Mikro -manikyyrin tekeminen kotona Mikro Ranskan ohjeet