Mitä hyötyä kotitalouden faneista on ja miten voit käyttää niitä kotona?

Raikkaan ilman hyödyt, etenkin kotona, ovat kiistattomia. Mutta miten voit virkistää ja parantaa sisäilmastoa? Tänään etsimme vastausta tähän kysymykseen harkitsemalla kotitalouksien fanien etuja. Nämä ovat siis käytännöllinen lisä ilmastointi- tai LVI -järjestelmään. Tuulettimet todella takaavat miellyttävän huonelämpötilan ja alhaisen kosteuden tarjoavat energiatehokkaan suorituskyvyn. Haluatko oppia lisää siitä ja saada a sopiva tuuletin kotiisi lue sitten vain…

Kotitalouden fanit VASNER Ventury S -jalustan tuuletin Adobe Stock # 193859684 Tekijä onzon

Kuvan lähde: VASNER, Adobe Stock -kirjailija Onzon

Kotitalouksien tuulettimet säästävät energiaa ja sähköä?

Tuulettimet, erityisesti kattotuulettimet, vähentävät jäähdytyskustannuksiasi. Käytä kuitenkin tuulettimia vain asutuissa huoneissa, koska tuulettimien etuna on haihdutusjäähdytys iholta poistetun kosteuden kautta, mikä antaa viilentävän tunteen. Älä siis jätä tuulettimia tyhjiin huoneisiin, koska tämä ei ole energiatehokas etu.

Entä kosteus?

Huoneet, jotka tuntuvat usein tukkeilta tai epämiellyttävän kosteilta, voivat hyötyä erillisen tuulettimen käytöstä. Käytät sitä ohjaamaan ilmaa kostean huoneen läpi kosteuden syrjäyttämiseksi. Tuloksena on kiertävä, kuivempi ilma. Pakokaasupuhaltimet poistavat kosteuden esimerkiksi kylpyhuoneissa.

Puhaltimet parantavat ilmankiertoa?

Puhaltimet kiertävät ilmastointilaitteesi ilmaa. Voit käyttää kotituuletinta sekä asutussa huoneessa sekä tukkeissa käytävissä että portaikoissa. Voit siis parantaa kotisi ilmankiertoa asettamalla tuulettimen käytävään tai portaikkoon. Jos mahdollista, avaa ikkuna ja luo ristituuletus päästämään raikasta ilmaa ja lämmintä ilmaa ulos.

VASNER Ventury T -pöytätuuletin Adobe Stock # 207696956 Tekijä bongkarn

Kuvan lähde: VASNER, Adobe Stock Author bongkarn

Erilaisia ​​tuuletinmalleja

Lattiatuulettimet

Lattiatuulettimilla on monia etuja. Ne tarjoavat runsaasti ilmankiertoa, ja jotkut mallit voidaan jopa sijoittaa mihin tahansa kulmaan tai korkeuteen. Lisäksi muuttuvien nopeusasetusten avulla ilmavirtaa voidaan säätää yksilöllisesti ilman kiertämisen aikana. Loppujen lopuksi lattiatuulettimet auttavat siirtämään vanhentunutta ilmaa tukkeiden portaikkojen ja käytävien kautta.

Pöytä- ja pöytätuulettimet

Pöytätuulettimet ja pöytätuulettimet ovat ensisijaisia ​​vaihtoehtoja yksittäiskäyttöön, ja niillä on usein samanlaisia ​​suunnitteluominaisuuksia. Pöytätuulettimet ovat pienikokoisia, tarjoavat korkean CFM: n, värähtelevät parempaa ilmavirtaa ja ovat kannettavia.

VASNER Cooly Black jalustatuuletin ultraäänisuihkulla VASNER Cooly -tuuletin vesijäähdytyksellä, kaukosäädin, ajastin

Tornin fanit

Torni -tuulettimet ovat yleisimmin käytettyjä tuulettimia, koska niiden ohut muotoilu, energiatehokkuus ja ainutlaatuinen ilmanjako miellyttävät ihmisiä, jotka asuvat asunnoissa tai työskentelevät toimistoissa. Ne värähtelevät ja poistavat ilmaa 90 asteen kulmassa. Yleensä tukevalla alustalla seisovat tornituulettimet ovat uskomattoman ohuita. Löydät tilaa huonekalujen välistä tai työpöydän vierestä ja jaat silti tarpeeksi ilmaa.

Torni-tuulettimissa on säädettävä nopeuden säätö, voimakas ilmavirta ja sisäänrakennettu ajastin optimaaliseen toimintaan.

VASNER Ventury S jalustapuhaltimet mustavalkoisia

Sumuvalot

Sumuvalot löytyvät yleensä kuivasta ilmastosta. He käyttävät haihdutusjäähdytystä pitääkseen ihmiset viileinä, kun lämpötila nousee, ja samalla suojaamaan heitä kuivumiselta ja lämmön vaikutuksilta.

Oletko jo vakuuttunut kotitalouden fanien monista eduista? Kesä on lähellä ja ehkä on aika löytää sopiva tuuletin omaan kotiin. tässä löydät siitä lisätietoja, jotka voivat auttaa sinua tässä.

VASNER MilliFan pöytätornituuletin, pieni

Kuvan lähde: www.vasner.com