Naisten hajuvesi tai mikä haju kääntää jokaisen miehen päätä!

Ihmiset ovat aina pyrkineet antamaan keholleen miellyttävän tuoksun, ja siksi he ovat käyttäneet erilaisia ​​tuoksuja muodossa tai toisessa keskiajalta lähtien. Joka tapauksessa maailma on tietoinen muutamista poikkeuksista – esim. B. Espanjan kuningatar Isabella I kehui pesneensä ruumiinsa ja hiuksensa vain kahdesti koko elämänsä aikana!

Lukuisat papit, taikurit, alkemistit ja hajuvesimestarit tekivät kaikkensa vuosisatojen ajan luodakseen uuden tuoksun. Tämän päivän asiantuntijat työskentelevät jatkuvasti uusien ideoiden ja konseptien parfyymituotannon alalla nykyaikaisissa laboratorioissaan. Kaikki yhdistävät yhteisen tavoitteen – uusien aromien poiminnan, aiemmin tuntemattoman tuotantotekniikan keksimisen, tuoksun, lumoavan taikuuden! Taito ja intohimo ovat tuoksuvien sekoitusten kaksi pääkomponenttia!

Jännittävä ja hämmästyttävä tarina hajuvedestä …

naisten hajusteita tapahtui

… Alusta asti tähän asti

naisten hajuvesi tarina

Sana hajuvesi tulee latinalaisesta ilmaisusta per fummus, joka kirjaimellisesti tarkoittaa savua. Ensimmäiset hajuvedet historiassa luotiin polttamalla suitsukkeita! Noin 5000 vuotta sitten sumerit levittivät hiuksensa tuoksuvilla balsameilla, hieroivat vartaloaan miellyttävästi tuoksuvilla öljyillä ja voiteilla ja makasivat tuntikausia kylpyammeessa, joka oli täynnä jasmiinivoi, iirikset ja hyasintit …

Tämän ajan historialliset lähteet mainitsevat esi -isiemme kyvyn poimia miellyttäviä tuoksuja kasvilajeista ja eläintuotteista. Ensimmäiset aromaattiset santelipuun ja myskin seokset syntyivät Mesopotamiassa ja Egyptissä – aluksi näitä tuoksuja pidettiin aristokratian etuoikeutena.

Tuoksuvat balsamit ja voiteet muinaisessa Egyptissä

naisten hajuvesi muinainen egypti

Muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset levittivät aromaattisia voiteita taistelussa kuolleiden sotilaiden ruumiille; he pitivät myös tuoksuseoksia todellisena piristeenä. Ajan myötä Orientista tuli tärkein mausteseosten, tuoksuvien balsamien ja esanssien toimittaja Eurooppaan. Merkittävin vaihe hajuveden tuotannossa tehtiin vuonna 1370, kun tuoksuihin lisättiin vähän alkoholia – tämä tekniikka teki korostetun miellyttävän tuoksun entistä voimakkaammaksi ja voimakkaammaksi ja levisi nopeasti ympäri maailmaa.

Naisten hajuvesi – uuden tekniikan oppivat melko nopeasti hajuveden valmistajat ympäri maailmaa

naisten hajuvesi alkoholi

naisten hajuveden valmistus

Jo vuonna 1675 ensimmäiset hajuvedet olivat kaupallisesti saatavilla Ranskassa. Pian tämän jälkeen suurimmat tuotemerkit tekivät mainetta ja ansaitsivat paikkansa nykyaikaisissa hajusteissa – Guerlain, Coty, Caron: tästä hetkestä lähtien hajuvesistä tuli teollisuus! Vielä 1900 -luvun alkuun asti miesten ja naisten hajusteiden välillä ei tehty eroa.

Coco Chanelin kuuluisin klassinen naisten hajuvesi

naisten hajuvesi coco chanel

naisten hajuveden klassikoita

Vuonna 1921 ranskalainen muotisuunnittelija Gabriel Coco-Chanel loi oman hajuvesibrändinsä. Hajuvedenvalmistaja Ernest Beaux esitteli hänelle muutamia tuoksusekoituksia tuolloin, mutta numero 5 yksinkertaisesti käänsi päätään – näin syntyi tänään maailman myydyin naisten hajuvesi: Chanel №5.

Naisten hajuvesi – kumpaa hajuvettä pidät parempana?

On olemassa sellaisia ​​hajusteita, joita pidetään hajusteen todellisina klassikoina ja joiden tuoksua ei yksinkertaisesti voida unohtaa. Lukuisat naiset ympäri maailmaa nauttivat näistä tuoksuista ja yksinkertaisesti antavat itsensä peittää taikuutensa!

  • J’adore Dior tai Diorin kultahelmi – tämä tyylikäs, magneettinen, moderni ja melko ylellinen naisten hajuvesi, jossa on voimakkaat kukkaistuoksut, vaikuttaa henkeäsalpaavasti miehiin!
  • Crystal Noir Versacesta – vahvojen ja itsevarmojen naisten symboli. Kukka- ja itämainen tuoksu muodostavat tämän hajuveden kiehtovan ja salaperäisen “luonteen”. Epätavallinen inkiväärin, kardemumman, appelsiinin ja gardenian sekoitus korostaa modernien ja intohimoisten naisten elämäntapaa!
  • L`instant by Guerlain edustaa perhosia vatsassasi ensimmäisellä suudelmalla – makea tuoksu valkoisista kukista, mandariinista, vaniljasta, hunajasta, myskistä, bergamotista ja ylang -ylangista.

naisten hajuvesi guerlen

  • Coco Noir Chanel – klassinen tuoksu kylmiin talvi -iltoihin. Tämä hajuvesi paljastaa herroille jokaisen salaperäisen naisen salaisuudet!
  • Bvlgari Omnia Crystalline symboloi kristallin täydellisyyttä ja loistoa; hajuvesi inspiroi raikkaalla ja samalla eksoottisella tuoksullaan.
  • Calvin Kleinin Euphorian avulla koet täysin tuntemattomia tunteita ja nautit jokaisesta hetkestä!
  • Armani -koodissa Piur Femme kaksi appelsiinityyppiä, vanilja ja hunaja, kietoutuvat toisiinsa; tuoksu on erittäin suosittu emotionaalisesti kypsien, menestyvien naisten keskuudessa!

Naisten hajuvesi – jätä tuoksuva jälki taaksesi

naisten hajuvesi klassikko

Coty loi perustan hajusteollisuudelle

naisten hajuvesi coty

Naisten hajuvesi – Tyylikkäille ja tyylikkäille naisille

naisten hajuvaihtoehtoja

Naisten hajuvesi – naiset ympäri maailmaa ovat nauttineet suosikki tuoksustaan ​​vuosisatojen ajan

naisten hajuvettä vintagenaisten hajusteiden tuoksu

Naisten hajuvesi – tyylikäs ja moderni kultakivi itseluottamuksellisille naisille

 naisten hajuvesi dior

Naisten hajuvesi – hurraa niitä intohimoisia iltoja!

naisten hajusteita versace

Naisten hajuvesi – todellinen klassikko!

naisten hajuvesi klassikko

Juhli puhdasta iloa ja ympäröivän maailman täydellisyyttä

naisten hajuvesi bvgari

Tuntemattomat tunteet ja intohimoiset hetket!

naisten hajuvesi calvin klein

Naisten hajuvesi – hajuvesi femme fatalelle

naisten hajuvesi armani