Nämä trendit miehittävät muotimaailmaa – miesten muotia 2019

Tulevalla keväällä miesten muoti lupaa tyylikkäitä vaatteita, jotka lisäävät tyyliä ja eleganssia. Huippusuunnittelijat haluaisivat korvata klassisen, perinteisen ulkoasun tällä hetkellä muodissa olevilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Tässä yhteydessä haluamme esitellä kaksi kokoelmaa, jotka ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Suunnittelijat Philipp Plein ja Ralph Lauren käyttivät hienoja ulkoasuja, jotka voidaan tunnistaa kaukaa ilman havaittavia värejä. Lisätietoja miesten vaatteista 2019 on seuraavissa kappaleissa!

Philipp Pleinin urheiluvaatteet ovat yksi hänen kokoelmansa kohokohdista

urheiluvaatteiden plein miesten muoti 2019 kevät

Ralph Laurenin epätyypillinen miesten muoti 2019

Olimme positiivisesti yllättyneitä Ralph Laurenin suunnittelutiimistä tänä vuonna. Miesten uusin polo -kokoelma koostuu tyylikkäästä sekoituksesta uutuuksia. Tilastojen mukaan nuorten ostajien määrä on kasvanut merkittävästi. Tästä syystä kevätmallisto on suunnattu näille asiakkaille.

Ralph Lauren -tiimi kertoi haastattelussa, että tämä kokoelma esittelee myös äskettäin tulkittuja klassikoita. Tämä sisältää modernit puvut jokapäiväiseen toimistoelämään. Suunnittelijat uskovat, että tyylikkäät asut ovat erityisen tärkeitä miesten ulkonäölle työpaikalla. Raidalliset siteet ja retro -henkselit ovat osa kokoelmaa ja ne on tarkoitettu lähinnä nuorille asiakkaille, jotka etsivät perinteistä ulkoasua.

Ralph Lauren haki tänä vuonna epätyypillistä muotia, jota pidetään Instagram -trendinä. Valkoiset farkut, regatta raidat ja kriketti neuleet ovat erottamaton osa hänen kevätkokoelmaansa 2019. Suunnittelijat määrittelevät, että nämä vaatteet ovat täydellisiä urheilufaneille, jotka haluavat käyttää niitä vapaa -ajallaan. Tavallisia takkeja uudistetaan myös merkittävästi, ja niissä on oranssit hihat ja camo -painatus. Nämä ylelliset yksityiskohdat antavat tavalliselle takille äärimmäisen ilmeen.

Camo-tulosteita pidetään pakollisena Ralph Laurenin vuoden 2019 miesten vaatteissa

tiikeri tulostaa lauren miesten vaatteet 2019 kevät

Vaatteet, joita Mr. Lauren käytti 90 -luvulla, näkyvät myös tässä kokoelmassa. Klassiset poolopaidat on koristeltu pienillä symboleilla, jotka antavat lausunnon. Polo -tiimi lupasi esitellä erilaisia ​​kokoelmia tulevina kausina, jotta minimalistit ja maximalistit voivat nauttia enemmän!

Klassiset poolopaidat ovat erottamaton osa jokaista kokoelmaa

miesten vaatteet 2019 kevät ralph lauren

Siksi Philipp Plein on yksi parhaista suunnittelijoista

Philipp Plein on yksi miesten muodin suosituimmista nimistä, ja jokaisessa seuraavassa kokoelmassa saksalainen suunnittelija osoittaa korkeampaa tasoa. Hänen ainutlaatuiset vaatteensa takaavat tyylikkäät miesten vaatteet, joiden suosio kasvaa.

Ensinnäkin Plein -tiimi esitteli monia mustia tossuja, joissa oli kimaltelevat sukat. Kimaltelevilla elementeillä on merkittävä rooli jokaisessa esityksessä. Myös tässä kokoelmassa pienet yksityiskohdat ovat erittäin tärkeitä yleisilmeelle. Philipp Plein on esitellyt täydellisen luettelon pommitakkeista ja saappaista, joita on täydennetty useilla vyöillä.

Kimaltelevat elementit luovat ainutlaatuisen ilmeen

camo print takki pleinherrenmode 2019 kevät

Pleinin miesten muoti 2019 sisältää mielenkiintoisia urheiluvaatteita ja tietysti äärimmäisen osan bisnesvaatteista. T-paidat ja huipputossut herättävät paljon kiinnostusta. Plein pitää erittäin tärkeänä kenkiä, jotka yllättävät positiivisesti omaperäisyydestään. Philipp Plein mainostaa kenkiä sosiaalisissa verkostoissa päivittäin. Pleinin kohokohtiin kuuluvat ehdottomasti nahka- ja timanttipommitakki sekä verryttelyhousut.

Hyvin valitusta kuvagalleriasta löydät Pleinin ja Laurenin miesten muodin 2019 erikoisvaatteet! Hauskaa katseltavaa!

Ralph Lauren -mallisto keskittyy nuorten miesten muotiin 2019

puku ralph lauren ideoita miesten muoti 2019 kevät

  camo print ralph lauren miesten vaatteet 2019 kevätmiesten vaatteet 2019 plein   takki by plein miesten muoti 2019 kevät nuorten miesten muotiideat miesten muoti 2019 kevät ralph Lauren solmi miesten muodin 2019 keväällä plein miesten vaatteet 2019 ralph lauren miesten vaatteet 2019 kevät takki -ideoita miesten muoti 2019 kevät   t -paita lenkkarit miesten muoti 2019 kevät