Näyttelijät sitcom “Friends” jälkeen 25 vuotta James Burrows Show

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun he alkoivat kuvata kavereita. Tästä aiheesta on kuitenkin jo alkanut erityisiä tapahtumia. Courteney Cox osoitti monia nostalgian merkkejä vanhasta elokuvasarjasta. James Burrows kutsui äskettäin näyttelijät sarjasta hänen luokseen. Mielikuvituksessaan hän korosti, että ystävyys näiden sinkkujen välillä oli niin mukavaa ja suurta, että me käytännössä kaikki halusimme olla osa heidän kaveripiiriään.

Kaikista Ystävät -tähdistä vain Matthew Perry oli poissa James Burrows Show -tapahtumasta

Ystävät - Matthew Perry näyttelijä

Mitä Friends Stars sanoi tästä asiasta?

Matthew Perry oli poissa esityksen aikana James Burrows. He aloittivat sanomalla muutaman sanan nykyisestä tapahtumasta videolinkin kautta. Hän sanoi, kuinka pahoillani hän ei voi olla siellä. Mutta hän on ottanut tehtäväkseen kutsua muut Friends Stars -esityksen näyttämölle.

Näyttelijät Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew LeBlank ja David Schwimmer ovat nousseet lavalle.

Vasemmalta OikeallePääosissa: Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew LeBlanc

Ystävät näyttävät edelleen hyviltä

James Burrowsin keskustelu ystävät -komedian tähtien kanssa

“Puhun varmasti puolet Amerikan puolesta:” Me kaikki rakastamme nähdä teidät yhdessä “- nämä olivat karkeasti (saksankielisessä käännöksessä) James Burrowsin ensimmäiset sanat sen jälkeen, kun Friends Stars oli jo paikalla. Tämä lausunto koskee varmasti suurta osaa ihmisistä ympäri maailmaa. Vastauksena Burrowsin sanoihin Jennifer Aniston ilmaisi kiitollisuutensa kollegoidensa puolesta. Hän sanoi, että kaikki Ystävien päähenkilöt olivat luultavasti velkaa hänelle uransa kymmenen parasta vuotta. Yhdessä he olisivat kokeneet rakkaussairautta, perhettä, ystävyyttä, lapsia ja paljon muuta. Lisäksi olisi pitänyt olla ihana tunne tuntea rakkaus maailmaan, joka on suunnattu häntä todella voimakkaasti. Lisää suuria salaisuuksia ja ei-niin hyvin tunnettuja tosiasioita tähti-ystävyydestä tosielämässä jaettiin. Lisäksi tv -sarjan hienoja hetkiä näytettiin suuren näytön aikana esityksen aikana. Koemme varmasti useita muistoja Ystävät -sarjasta 2019, koska varsinainen vuosipäivä on vasta syyskuussa.

Kaikki Ystävät -näyttelijät sitcomin huoneistossa

kaikki ystävien näyttelijät yhdessä

Näyttelyn aikana kaikki viihtyivät muistojen ansiosta

Ystävät tähdet näyttämöllä

Nämä ovat kuvia vanhoilta ajoilta, mutta kaikki Ystävät -tähdet näyttävät edelleen erittäin hyviltä!

Ystävät

Tässä ovat taas ystävät – kaikki yhdessä

Ystävät ovat vieraita James Burrowsissa