Oikea meikki roikkuville silmäluomille: 5 erittäin tärkeää vinkkiä ja muutama temppu

Räjähtävät silmäluomet eivät ole harvinaisia. Valitettavasti näitä on paljon vaikeampi salata, ja monet naiset kohtaavat tämän haasteen joka päivä. Oletko yksi heistä? Onko sinulla myös tällaiset silmäluomet? Ei huolia! Tänään näytämme sinulle, kuinka meikata roikkuvat silmäluomet oikein ja antaa silmillesi paljon valppaampi ilme. Älä luule, että sinulla on kauneusvirhe. Koska se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Oikean meikkitekniikan ja muutamien ammatillisten vinkkien avulla voit varmasti näyttää aina täydelliseltä.

Mitä todellisuudessa ovat roikkuvat silmäluomet?

Sinulla on roikkuvat silmäluomet, kun liikkuva silmäluomesi on jonkin verran peitetty kulmakarvojen alla olevalla iholla. Joissakin tapauksissa roikkuvat silmäluomet ovat hyvin vähän muotoisia, toisissa erittäin voimakkaita. Ja ylimääräisen ihon määrä kasvaa usein iän myötä. Tällaisissa tapauksissa jotkut naiset tai miehet käyttävät jopa kosmeettista leikkausta ratkaistakseen ongelman radikaalisti. Mutta jos tämä on sinulle liian vaikeaa tai kallista, sinun pitäisi vain kokeilla sitä oikealla meikillä. Seuraavien rivien vinkit ja temput auttavat sinua varmasti, kun haluat meikata roikkuvat silmäluomet oikein.

Meikkaa roikkuvat silmäluomet kunnolla ja tee silmäsi valppaammiksi

Roikkuvat silmäluomet, meikkiideoita

# 1 vinkki: korosta siirrettävä kansi

Jos haluat avata ulkonäköä enemmän roikkuvilla silmäluomilla ja antaa silmille uutta raikkautta, sinun on ennen kaikkea tehtävä niistä suurempia. Siksi tummat luomivärit liikkuvalla silmäluomella ovat erittäin suuri virhe. Sinun pitäisi tehdä juuri päinvastoin. Levitä vaalean luomivärin pohjan jälkeen vaaleampi luomiväri liikkuvalle silmäluomelle.

Voit jopa käyttää korostuskynää. Tällä tavalla huomio siirtyy roikkuvasta silmäluomesta eikä silmä ole optisesti kiinni.

Drooping silmäluomet kunnolla meikki häät meikki vinkkejä

# 2 Vinkki: Laita väärää rypytystä

Koska silmäluomien rypyt ovat tuskin havaittavissa tai niitä ei näy lainkaan roikkuvilla silmäluomilla, on tarpeetonta tai jopa ei -toivottavaa korostaa sitä tummalla luomivärillä. Täällä sinun pitäisi itse asiassa loihtia vääriä silmäluomien rypyt, niin sanotusti, todellisten silmiesi päälle. Ja tämä toimii parhaiten matta luomiväri, jota levität pehmeällä harjalla. Päivän aikana olisi optimaalista käyttää hieman mykistettyjä ja suhteellisen vaaleita sävyjä, kuten ruskeaa, aprikoosia tai vaaleanharmaata, ja illalla voit työskennellä vahvojen värien, kuten antrasiitin ja mustan, kanssa. Lisää glitteriä olisi myös aivan täällä.

Voit myös laittaa meikkiä roikkuville silmäluomillesi erittäin huomaamattomasti

Drooping silmäluomet oikein meikki vinkkejä ja matkoja

# 3 Vinkki: Käytä korostuskynää oikein

Korostuskynällä on tärkeä rooli, jos haluat muodostaa roikkuvat silmäluomet oikein. Levitä tämä suoraan kulmakarvan alle ja silmän sisäkulmaan. Tämä avaa silmiä entisestään ja näytät samalla paljon nuoremmalta. Korostuskynä voi olla sekä matta että hieman hohtava. Halutessasi voit tahrata tämän helposti vanupuikolla. Tämä toimii erityisen hyvin, jos haluat tehdä savuiset silmät.

Levitä korostuskynä kulmakarvojen alle suuremmalla harjalla

meikkivinkkejä Kuinka tehdä silmäluomisi oikein

Pehmeästä vaahdosta valmistettu harja sopii paremmin silmän sisäkulmaan

vinkkejä Silmäluomien meikkaaminen oikein

# 4 Vinkki: Käytä eyelineria asianmukaisesti

Jos haluat käyttää nestemäistä eyelineria, levitä se hyvin ohuesti ja suoraan ripsien kohdalle. Jatka sitten ulospäin kaarevalla viivalla, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Voit käyttää tummanruskeaa sävyä tai valita mustan. Jopa vain eyelinerillä tehty ns. Kissasilmä näyttää erittäin mukavalta, kun laitetaan todella roikkuvat silmäluomet. Laitat vain lyhyemmän, kaarevan viivan silmäsi ulkokulmaan ja voit tehdä siitä lyhyemmän tai pidemmän kuin haluat.

Tietenkin voidaan käyttää myös kynän eyelinereitä

kaareva viiva muodostaa roikkuvat silmäluomet oikein

Hienovarainen kissan silmä, jossa on korostettu, liikkuva silmäluomi

kissasilmäinen ilme laittaa silmäluomet oikein

# 5 Vinkki: Määrittele kulmakarvat kauniisti

Mutta ei todellakaan riitä, että meikataan roikkuvat silmäluomet kunnolla. Hyvin määritellyt kulmakarvat ovat ehdottoman välttämättömiä kauniin, hälyttävän näköisen silmänympärysihon kannalta. Käytä tummanruskeaa kohlia tai erityistä kulmakynää ja piirrä kulmakarvaan kolme pistettä – lähtökohta (sisäpuolella), korkein kohta (keskellä) ja päätepiste (ulkopuolella). Yhdistä nämä kohdat tummanruskealla luomivärillä tai kulmakarvoilla pehmeällä harjalla. Kun kulmakarvoja nyppäät, sinun on myös edettävä oikein ja älä nypi liikaa yläreunaa, vaan pikemminkin lisää ripsien ja kulmakarvojen välistä etäisyyttä.

Täydellinen meikki roikkuville silmäluomille

eyeliner vinkkejä Kuinka tehdä silmäluomet oikein

Lisävinkkejä:

  • Voit myös käyttää korjaavia laastareita (Wonderstripes tai Magicstripes) peittääksesi meikkisi oikein. Ne kiinnittyvät helposti ja kätevästi silmäluomen ryppyyn ja avaavat siten näkymän entisestään.
  • Jotta silmät eivät supistuisi visuaalisesti, älä koskaan levitä mustaa tai yleensä tummaa kohlia vesilinjaan. Mutta päinvastoin. Käytä vain vaaleampaa sävyä tai korostuskynää.
  • Jos sinulla on erittäin vahvat, roikkuvat silmäluomet, on parasta olla laittamatta silmäluomia liikkuvalle silmäluomelle. Näet parhaiten suuren eron alla olevasta kuvasta.

Varmista, että silmä on auki optisesti eikä sulkeudu!

Oikea meikki roikkuville silmäluomille

Vielä enemmän vinkkejä ja temppuja roikkuvien silmäluomien oikein muodostamiseksi:

Vaalean violetit luomivärit sopivat hyvin tummanruskeisiin silmiin

Meikki kulmakarvoille ja silmäluomille

Ennen ja jälkeen … ero, jota ei voi sivuuttaa

Drooping silmäluomet kunnolla meikki ero

Muuta heikko kohta todelliseksi aistilliseksi vahvuudeksi oikealla meikillä!

Drooping silmäluomet oikein meikki meikki vinkkejä      vinkkejä roikkuvien silmäluomien käyttämiseen oikein

Oikea meikki roikkuville silmäluomille Vihreät luomivärit

savuiset silmät muodostavat kunnolla roikkuvat silmäluomet