Oikealla lisävarusteella saat täydellisen ilmeen kesällä

Tyylikkäästi ja asianmukaisesti pukeutuminen ei aina liity suoraan vaatteisiin tai hahmoihin. Usko tai älä, voidaan sanoa, että edes väriyhdistelmät tai kuvioiden valinta eivät ole ratkaisevia muodikkaan ilmeen kannalta. Mutta pienet yksityiskohdat, kuten huivit, kaikenlaiset korut ja käsilaukku, voivat paljastaa paljon käyttäjän luonteesta ja mieltymyksistä. Juuri tietoisesti valitun lisävarusteen avulla voit määritellä, lisätä tai yksinkertaisesti murtaa erilaisia ​​vaatetuslinjoja tai tyylejä.

lisävaruste kytkin mikki hiiri

Ja mitä pidempään ajattelet lisävarusteita, sitä helpompi on huomata, ettei ole helppoa tehdä hyviä valintoja. Vaikka markkinoilla on tarpeeksi laaja valikoima, oikeiden lisävarusteiden etsimiseen käytetään liian paljon aikaa, mikä on toisinaan todella epämukavaa.

Onko tämä ongelma Codellon verkkokaupan perustajat otti myös esille idean perustaa myyntipiste vain lisävarusteille ja laukkuille.

Sanottu ja tehty! Ystävällinen kauppa on hyvin todellinen ja sen valinta teki meihin suuren vaikutuksen, minkä vuoksi haluamme kirjoittaa siitä raportin.

Kuinka usein olet kiinnittänyt huomiota lisävarusteisiisi? Ja kuinka usein sinulla on niitä, joita pidetään tarpeettomina pidetty? Nyt kesällä sinulla on paras tilaisuus kokeilla lisävarusteita ja löytää sinulle sopivat.

vaaleanpunainen flamingo -lisävaruste

Kauan odotettu festivaalikausi ja siihen sopivat lisävarusteet

Festivaalikausi on juuri saavuttamassa huippunsa, ja joka viikko voit löytää uudelleen kaupunkikulttuurin ja nuoren ja hip -musiikkielämän. Shortsit, t-paidat ja varvastossut, se on kaikki mitä tarvitset, kun olet festivaalilla, usein ajatellaan ja olisimme samaa mieltä. Mutta entä jos etsit enemmän itseilmaisua vaatteidesi ja asusteidesi kautta tai haluat lähettää viestin??

marime -lisävaruste

Tässä tapauksessa suosittelemme valitsemaan huivin tai pussin juuri tätä festivaalia varten. Näin tämä lisävaruste saa sinulle liiton ja syvemmän merkityksen.

Codellon verkkosivustolta löydät huiveja, kaulahuiveja, suosittuja aiheita sisältäviä puhelinkoteloita ja paljon muuta sekä suodatat ne kätevästi värien, kankaiden ja kuvioiden mukaan. Tulet yllättymään, kuinka paljon hauskoja ja inspiroivia asioita siitä tulee, kuten vaaleanpunainen flamingo -pelastusrengas tai yksisarvinen silmukka? Eikö se olisi unelma tai täydellinen lahjaidea?

lisävaruste dumbo

Selaa rohkeasti verkkoa ja löydä oikea asia, mikä parhaiten edustaa ja heijastaa sinua itseäsi. Luota lapsuudenmuistoihisi ja suosikki sankareihisi ja koota lopullinen ilme joka tilanteeseen, jotta voit muotoilla ja määritellä itsesi uudelleen monin eri tavoin.

Toimittajat toivottavat sinulle hauskaa ja menestystä!

kasvitieteellinen lisävaruste

maapähkinä -lisävaruste