Pirelli -kalenteri 2020 – teema ja julkkikset

Pirellin kalenteri on jo useiden vuosien ajan symboloinut aidon naisten kauneuden arvokasta esitystä. Kirjoittajat ovat ilmeisesti olleet pitkään kliseiden ulkopuolella ja kuvaavat naisia ​​hyvin yksilöllisesti. Tunnetut persoonallisuudet ja heidän karismansa tulevat esiin ja tuhoavat kaiken pinnallisuuden. Lisäksi jokainen Pirelli -kalenteri on sinänsä mielenkiintoinen tarina. Sen vuotuinen menestys perustuu suurelta osin sen mielenkiintoisiin ja perusteellisiin konsepteihin. Esimerkiksi vuoden 2020 Pirelli -kalenteri on todellinen mestariteos.

Claire Foy näyttää täydellisesti rakastuneen Julian draaman

claire foy pirellli kanelder 2020

Shakespearen työ inspiraationa Pirellin kalenteriin 2020

Shakespearen ja erityisesti hänen draamansa “Romeo ja Julia” motiivit luonnehtivat vuoden 2020 Pirelli -kalenteria. Parhaat näyttelijät ovat palanneet. He ovat kaikki Julioita ja hänen tulkintaansa. Näyttelijämuotokuvat osoittavat erilaisia ​​muunnelmia emotionaalisesta kokemuksesta, joka provosoi suhteen Romeoon.

Rakkaussairaudella ja surulla ja täyttymättömällä rakkaudella voi olla niin erilaisia ​​vaikutuksia! Valokuvaaja Paolo Roversi eOmien sanojensa mukaan hän löytää Julian kokemuksesta jotain erittäin viatonta ja naiivia. Jotain todellista. Näyttelijöiden muotokuvat vastaavat vahvasti hänen lausuntoaan.

Kuvassa Mia Goth suunnittelija -asussa, joka tulkitsee uudelleen historialliset vaatteet

Pirellin kalenteri mia gothilla

Tunneilmaisun monipuolisuus

Vuoden 2020 Pirelli -kalenterin kuvat ovat uskomattoman erilaisia. Utelias odotus ja päättäväisyys ilmaisevat joitain kuvia. Näyttelijöitä kuvattiin enimmäkseen dramaattisilla, kärsivillä ilmeillä kasvoillaan. Tämän vuoksi ne näyttävät vähemmän historiallisilta, vaan muistuttavat meitä enemmän tavasta, jolla suretaan kadotettua rakkautta masennuksen aikana. Muissa tallenteissa tuskin tunnet surua, ja kyse on enemmän rohkeudesta uhata normeja ja perhettä. On kuitenkin vain esityksiä, jotka näyttävät todellisilta ja aidoilta omalla tavallaan.

Tämä teos Stella Roversin kanssa on mustavalkoisen muotokuvauksen mestariteos

valokuvaus pirelli -kalenteri 2020 stella roversi

Pirellin kalenteri 2020 – Matka historian ja ihmisten tunteiden läpi

Tulevan vuoden Pirellin kalenteri on matka monien ulottuvuuksien läpi. Yksi osoittaa asenteita rakkauteen eri ikäkausina, erilaisia ​​näkemyksiä naisten kauneudesta, useita psykologisia muotokuvia. Mahdollinen lahja, joka tuo esteettistä nautintoa mutta motivoi myös pohtimaan. Se voisi olla ihanteellinen sekä naisille että miehille! Nykytaiteen ja valokuvauksen fanit arvostavat tietysti erityisesti tätä työtä.

Kuvistamme näet, kuka siellä on!

Indya Moore muotokuvassa, joka näyttää inspiraatiota, rakkautta ja surua samanaikaisesti 

pirelli indya mooren kalenteri

Kristen Stewart kulissien takana vuoden 2020 Pirelli -kalenterin kuvauksissa

kristen stewart 2 kalenteri 2020 pirelli kalenteri 2020

Kristen Stewartin kasvoissa voit nähdä aistillisuuden ja surun samanaikaisesti

kristen stewart modernin taiteen pirelli -kalenteri 2020

Tämä Rosalian ottama väri välittää surua ja intohimoa

rosalia pirelli -kalenteri ensi vuonna